reklama
o super dziękuję bardzoMusy w tubkach-mast havecos slodkiego jakis batonik.mozesz wziac kabanosy takie male no i butelke z filtrem bo ja nie bralam zgrzewki wody nie mialam gdzie ichnac nawet butelki wiec taka z filtrem to byla super opcja
Niedługo mama
Fanka BB :)
O tak butelka z filtrem super spawa, też zabierałam do szpitala zamiast butelek w wodą. Oprócz tego trochę ulubionych słodkości teraz tez bym wzięła te same rzeczy bo resztę dawali do jedzeniaMusy w tubkach-mast havecos slodkiego jakis batonik.mozesz wziac kabanosy takie male no i butelke z filtrem bo ja nie bralam zgrzewki wody nie mialam gdzie ichnac nawet butelki wiec taka z filtrem to byla super opcja
CudownaZobacz załącznik 1388208To moje śliczności, jak jest zdrowa oczywiście
nieagatka
moze wszytskie owoce i warzywa.Dziewczyny czy taki 10 miesc.bobas moze jesc winogrona?
U mojej siostry niedawno było to samo u dzieciaków. Wiem że musisz bldawac dużo płynów bo zaraz się odwodni. Złap skórę i zobacz czy od razu wraca na swoje miejsce, wiesz o co mi chodzi? Jak nie wraca to od razu jedź do szpitala. A z gorączką bym poczekała i dała lekiDziewczyny nie wiem moje serduszko kochane gorączkuje +38,5 , wymiotowała do 4 cc rano teraz nie, biegunka tak samo, co robić z temp? Czekać? Jessu ona tak biedna
nieagatka
masz wode kokosowa? To naturalne elektrolity, smaczniejdze a pomagaja zeby sie nie odwodnila.Dziewczyny nie wiem moje serduszko kochane gorączkuje +38,5 , wymiotowała do 4 cc rano teraz nie, biegunka tak samo, co robić z temp? Czekać? Jessu ona tak biedna
reklama
nieagatka
ja tez prasuje wszytsko. Nie moge nie wyprasowacJa tez wszystko prasuje( wlasnie mam zamiar)ale nie piore osobno.