reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Screenshot_20220206-171254_Facebook.jpg
To moje śliczności, jak jest zdrowa oczywiście

Musy w tubkach-mast have👍👍👍cos slodkiego jakis batonik.mozesz wziac kabanosy takie male no i butelke z filtrem bo ja nie bralam zgrzewki wody nie mialam gdzie ichnac nawet butelki wiec taka z filtrem to byla super opcja
O tak butelka z filtrem super spawa, też zabierałam do szpitala zamiast butelek w wodą. Oprócz tego trochę ulubionych słodkości😉 teraz tez bym wzięła te same rzeczy bo resztę dawali do jedzenia 😉

Dziewczyny nie wiem moje serduszko kochane gorączkuje +38,5 , wymiotowała do 4 cc rano teraz nie, biegunka tak samo, co robić z temp? Czekać? Jessu ona tak biedna
U mojej siostry niedawno było to samo u dzieciaków. Wiem że musisz bldawac dużo płynów bo zaraz się odwodni. Złap skórę i zobacz czy od razu wraca na swoje miejsce, wiesz o co mi chodzi? Jak nie wraca to od razu jedź do szpitala. A z gorączką bym poczekała i dała leki

reklama
Do góry