reklama
annemarie
Fanka BB :)
Ja tez wszystko prasuje( wlasnie mam zamiar)ale nie piore osobno.Ja wyłącznie płyny, dla dzieci, zawsze ubranka pranę osobno, zawsze prasowane. Ja poprostu nie wyobrażam sobie inaczej. Ale zaganiam każdego do prasowania hehe jak tylko koją mama przyjedzie też mi coś poprasuje przy okazji pijemy kawę. Tylko tak jak pisałam każdy ma jakie swoje fanaberie. Ja poprostu przywiązuje duza uwagę do ubrań.
annemarie
BiedulkaZobacz załącznik 1388191U nas jelitówka starsza z przedszkola przyniosła, także leżymy, młodsza pojechała do babci na wszelki wypadek
Mi sol fizjol.poszla prawie cala-100ampulek co do pieluwzek muslinowych to tez nasluchalam sie ze tyyyle trzeba a ja niektore wyprane mam i nie uzywane.Wiesz ze ja też teraz przy Basi zminimalizowalam listę potrzebnych rzeczy. Wiadomo że dużo mam po Natalce. Ale jeszcze niedawno upychała.jakies gaziki KUWA całe paki, sole fizjologiczne ... po co ja tego tyle nakupywalam. Ale się właśnie nasłuchałam że to MUSI BYC! I np mam chyba 4 pieluszki myśli owe i to wystarcza a dla Natalki 40 pieluch!!!! Śmiać.mi się z tego teraz chce. Duzo jest takich właśnie rzeczy, których przy Natusi nie uzylam.
Ja tez piore Misi ubranka oddzielnie no i prasuje po lewej stronie alw ja np.lubie prasowacJa wyłącznie płyny, dla dzieci, zawsze ubranka pranę osobno, zawsze prasowane. Ja poprostu nie wyobrażam sobie inaczej. Ale zaganiam każdego do prasowania hehe jak tylko koją mama przyjedzie też mi coś poprasuje przy okazji pijemy kawę. Tylko tak jak pisałam każdy ma jakie swoje fanaberie. Ja poprostu przywiązuje duza uwagę do ubrań.
Musy w tubkach-mast havecos slodkiego jakis batonik.mozesz wziac kabanosy takie male no i butelke z filtrem bo ja nie bralam zgrzewki wody nie mialam gdzie ichnac nawet butelki wiec taka z filtrem to byla super opcjaDziewczyny powoli się pakuję do szpitala żeby walizka czekała tylko na wyprowadzenie co można tam wziąć do Jedzenia ?
Dziewczyny do kiedy podawac biogaje?moja ma juz 10 miesc.i nie wiem czy juz skonczyc czy podawac.K9lezanka powiedziala zeby podawac bo przecoez nadal ekperymentujemy z rozszerzaniem diety a pozniwj zlobek jak sie dostanie-to tez trzeba bo inne zarcie.I qzwa nie wiem
Ale ładna dziewuszka . BiednaZobacz załącznik 1388191U nas jelitówka starsza z przedszkola przyniosła, także leżymy, młodsza pojechała do babci na wszelki wypadek
Biedna malutkaZobacz załącznik 1388191U nas jelitówka starsza z przedszkola przyniosła, także leżymy, młodsza pojechała do babci na wszelki wypadek
Ale slicznotka z niej
reklama
bazylia128
Okropna choroba!!!! My już po...Zobacz załącznik 1388191U nas jelitówka starsza z przedszkola przyniosła, także leżymy, młodsza pojechała do babci na wszelki wypadek