reklama
annemarie
Fanka BB :)
W jakiej formie?Tutaj w zeszlym roku polknal na imprezie Bozonarodzeniowej chlopiec winogrono ,2,5 rrokuUdusil sie ,nie uratowali go.Dziewczyny czy taki 10 miesc.bobas moze jesc winogrona?
Moje dzieci dostaja winogrona pokrojone,cholernie sie tego boje.
A jesc moze,jesli go to nie uczula.
Oj nie w calosci nawet nie w kawalku.daje jej miazsz.nie wiedzialam czy mozna bonone sa na brzuch niekoniecznie-przynajmnie ja tak mam ze jak zjem ich troche to posiedzenie pewnea wczoraj mala chciala i dalam jej ten miazsz i bardzo jej posmakowal i chciala jesc bardzo ale balam sie troche czybjej noezaszkodzaW jakiej formie?Tutaj w zeszlym roku polknal na imprezie Bozonarodzeniowej chlopiec winogrono ,2,5 rrokuUdusil sie ,nie uratowali go.
Moje dzieci dostaja winogrona pokrojone,cholernie sie tego boje.
A jesc moze,jesli go to nie uczula.
annemarie
Wszystko na zasadzie prob i bledow...jak wszystko przy dzieciachOj nie w calosci nawet nie w kawalku.daje jej miazsz.nie wiedzialam czy mozna bonone sa na brzuch niekoniecznie-przynajmnie ja tak mam ze jak zjem ich troche to posiedzenie pewnea wczoraj mala chciala i dalam jej ten miazsz i bardzo jej posmakowal i chciala jesc bardzo ale balam sie troche czybjej noezaszkodza
Artemida90
mój je połówki winogronaOj nie w calosci nawet nie w kawalku.daje jej miazsz.nie wiedzialam czy mozna bonone sa na brzuch niekoniecznie-przynajmnie ja tak mam ze jak zjem ich troche to posiedzenie pewnea wczoraj mala chciala i dalam jej ten miazsz i bardzo jej posmakowal i chciala jesc bardzo ale balam sie troche czybjej noezaszkodza
bazylia128
Wiesz ze ja też teraz przy Basi zminimalizowalam listę potrzebnych rzeczy. Wiadomo że dużo mam po Natalce. Ale jeszcze niedawno upychała.jakies gaziki KUWA całe paki, sole fizjologiczne ... po co ja tego tyle nakupywalam. Ale się właśnie nasłuchałam że to MUSI BYC! I np mam chyba 4 pieluszki myśli owe i to wystarcza a dla Natalki 40 pieluch!!!! Śmiać.mi się z tego teraz chce. Duzo jest takich właśnie rzeczy, których przy Natusi nie uzylam.Kazdy robi jak uwaza.Jak przy blizniakach nakupowalam ******* tyle,ze do dzisiaj je sprzedaje.Przy Matim juz mocno ograniczylam wszystko i bez problemu dajemy rade.
Stosuje zasade te samo co do lekow i kremow...jak trzeba to trzeba,ale nie na " wszelki" wypadek.
bazylia128
Ja wyłącznie płyny, dla dzieci, zawsze ubranka pranę osobno, zawsze prasowane. Ja poprostu nie wyobrażam sobie inaczej. Ale zaganiam każdego do prasowania hehe jak tylko koją mama przyjedzie też mi coś poprasuje przy okazji pijemy kawę. Tylko tak jak pisałam każdy ma jakie swoje fanaberie. Ja poprostu przywiązuje duza uwagę do ubrań.tez tak mam. Krem do pupy jak jedt zaczerwienienie. Profilaktycznie nie. Balsamow tez na codzien nie uzywam.
A co do lekow to wole podac za wczesnie niz za pozno.
Sterylizator taki do mikrofali mialam i uzywalam choc w sumie dosc krotko.
No i niemowlece rzeczy pralam osobno. Ale tez dosc szybko zaczelam mieszac i uzywac normalnych plynow
Tak ja jestem numerem 7 tym szczesliwymTo sobie wyobraz jak ten nr 7 ma przerabane,ale chyba jest najszczesliwszy
Mam jeden palec u nogi przyszyty bo w rower wsadzilam. Glowa rozbita kilka razy do krwi a poza tym jestem chodzacym 7 szczesciem
annemarie
To jest chyba jedyna metoda,przekonac sie na wlasnej skorze,co potrzebne a co nie.Przy drugim kazda juz jest mądrzejszaWiesz ze ja też teraz przy Basi zminimalizowalam listę potrzebnych rzeczy. Wiadomo że dużo mam po Natalce. Ale jeszcze niedawno upychała.jakies gaziki KUWA całe paki, sole fizjologiczne ... po co ja tego tyle nakupywalam. Ale się właśnie nasłuchałam że to MUSI BYC! I np mam chyba 4 pieluszki myśli owe i to wystarcza a dla Natalki 40 pieluch!!!! Śmiać.mi się z tego teraz chce. Duzo jest takich właśnie rzeczy, których przy Natusi nie uzylam.
Ja mialam zawsze pieluchy tetrowe,przynajmniej nie bylo mi ich zal jak zostaly urabane marchewka for ever
Teraz myje nimi okna
reklama