reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny co na odparzenia.qrwa zimienilam krem i mala babli doatala przy wejsci do odbytu.ja pierdziu 1przez 9.5 miesiaca nic nie bylo a tu zmiana kremu i dupa.krem zmienilam jakis tydzien temu a dopiero dzis sie pojawily wiec chce szybko dzialac

reklama
Dziewczyny co na odparzenia.qrwa zimienilam krem i mala babli doatala przy wejsci do odbytu.ja pierdziu 1przez 9.5 miesiaca nic nie bylo a tu zmiana kremu i dupa.krem zmienilam jakis tydzien temu a dopiero dzis sie pojawily wiec chce szybko dzialac
używam tylko sudocrem jak jest potrzeba a na codzien nic nie używamy

Na codzień nie używam zadnego kremu na pupę, w razie potrzeby mąka ziemniaczana lub bepanthen.

Butelki sterylizowałam krótko z jakieś dwa albo trzy miesiące ( na początkupo każdym myciu a potem coraz rzadziej). Na początku też używałam płynu dla bobasów jedną butelkę a potem już zwykły który dl nas używam.

Ja miałam dwa zarodki i chciałam dwa ale lekarka mi odradziła

,Po pierwsze że jak się nie uda to zawsze w kolejnym yklu można coś zmienic a dwa w ciąży bliźniaczej jest więcej komplikacji,,u mnie akurat nadciśnienie dużo przekreślało.ale są dziewczyny bliźniaków i ciszę przeszły bez większych problemów. To też zależy ile masz zarodków ?
Mamy 7 zarodków. Wszystkie 5 AA i 5 AB, ale nie badaliśmy ich.

tak jak zacznie Ci lizać podłogę albo kosz na śmieci to ten płyn do naczyń okaże się bzdura 😊 ja jestem ewenement bo moje dziecko nie zna dziecięcego proszku/płynu do prania ani nie miało wyprasowanych bodziakow
Czyli od urodzenie pierzesz w normalnych proszkach i plynach i nic nie prasujesz?
Macie pieska w domu?

reklama
Do góry