reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

a w podbramkowej sytuacji tylko mąka ziemniaczana - najczęściej przy zębach bo wtedy kupa strasznie agresywna była
Ja uzyqam moE nie przy kazdej zmianie pieluszki ale uzywalam.nic nogdy nie bylo.teraz zaczelam z Dermy i jakas masakra sie zrobila.do tego zmoenilismy plyn do kapoeli o niby nic ale bpje sie woec dzis kupilam to co wczesniej uzywalosmy.
U nas tez zeby sie zaczely ale kupa rpzna raz zatwatdzenie innym razem po szyje zasrana-jak dzosiaj

reklama

Załączniki

• IMG_4601.jpg
    IMG_4601.jpg
    141,9 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_2191.jpg
    IMG_2191.jpg
    96,3 KB · Wyświetleń: 64
my jeden syberyjski i drugi rosyjski niebieski... Ciekawe jak koty zareagują na nowego członka rodziny. Przygotowywalyscie zwierzaki na zmiany w domu?
Moja miała zlew na Wiktora od samego początku. Gorzej zaczęło się robić jak Wiktor zaczął pełzać a potem raczkować i niestety gonienie koty było na porządku dziennym. Teraz ona przed nim ucieka a mały chce się tulić do jej futerka 😂 pociesznie wygladaja - ze strony synka wielka miłość do koty, ze strony kota nienawiść do Wiktora 😂

Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić. Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt za mnie jej nie podejmie, ale z Wami będzie mi chyba łatwiej :)
Jestem przed 3 transferem (dwa poprzednie nieudane- czynnik męski) i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
U nas też przy 3 transferze zdecydowaliśmy się na 2 zarodki. Obecnie jestem w ciąży dwojaczej :)
Jakoś w głębi duszy nie sądziłam, że się oba przyjmą, a to niespodzianka :)
Po pierwszej radości pojawił się stres. Mąż uspokaja się oglądając łóżeczka, wózek (chyba myśli, że zapanuje nad sytuacja :p). Ja czytam blogi mam bliźniąt i nastrajam sie. Jeszcze duuuużo ciąży przed nami, żeby oswoić się z myślą o dwójce dzieci.
Fizycznie natomiast bardzo szybko czułam się źle i nadal nie czuje się dobrze. Wymioty, mdłości mnoze razy dwa ;)

reklama
Ja uzyqam moE nie przy kazdej zmianie pieluszki ale uzywalam.nic nogdy nie bylo.teraz zaczelam z Dermy i jakas masakra sie zrobila.do tego zmoenilismy plyn do kapoeli o niby nic ale bpje sie woec dzis kupilam to co wczesniej uzywalosmy.
U nas tez zeby sie zaczely ale kupa rpzna raz zatwatdzenie innym razem po szyje zasrana-jak dzosiaj
tormentalum jest spox i smaruj na poczatku na grubo i wykapać w krochmalu plus powietrz trochę dupke.

Do góry