reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić. Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt za mnie jej nie podejmie, ale z Wami będzie mi chyba łatwiej :)
Jestem przed 3 transferem (dwa poprzednie nieudane- czynnik męski) i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
Ja bralam 2 x dwa zarodki
U mnie niestety bez sukcesu. A nawet raz bralam dwa a raz trzy blastocysty nieprzebadane genetycznie. Lekarz obstawial marne szanse (!) i tak bylo. To byly moje 3 jedyne zarodki z tej 3 stymulacji. Potem juz byly Czechy

reklama
Ja tylko ciepła woda i szczotka i do sterylizatora ale wiem że jest specjalny płyń, nigdy go nie używałam.
A czy ten sterylizator jest must have nawet jesli planuje karmic piersia? Czy poczekac az sie okaze czy z sukcesem pojdzie karmienie piersia - i jesli nie to dopiero go kupic? Mozna sie obejsc bez niego?

A czy ten sterylizator jest must have nawet jesli planuje karmic piersia? Czy poczekac az sie okaze czy z sukcesem pojdzie karmienie piersia - i jesli nie to dopiero go kupic? Mozna sie obejsc bez niego?
Kiedyś nie było i było ok. Ja mam taki duży, fajny jest na kilka butelek, wkładam tam smoczki i kubki, miseczki.

Załączniki

• 20220408_132908.jpg
    20220408_132908.jpg
    876,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry