reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja się właśnie jakoś bałam normalnym płynem bo choćbyś nie wiem ile płukała to tam chyba z tego płynu zawsze coś zostaję. Ale to może tylko takie moje fanaberie :) każdy coś tam ma ;)
tak jak zacznie Ci lizać podłogę albo kosz na śmieci to ten płyn do naczyń okaże się bzdura 😊 ja jestem ewenement bo moje dziecko nie zna dziecięcego proszku/płynu do prania ani nie miało wyprasowanych bodziakow

tak jak zacznie Ci lizać podłogę albo kosz na śmieci to ten płyn do naczyń okaże się bzdura 😊 ja jestem ewenement bo moje dziecko nie zna dziecięcego proszku/płynu do prania ani nie miało wyprasowanych bodziakow
Oj prasować to ja akurat lubię dzieciece ciuszki i poza tym że zawsze są w szafce poprasowane to przed samą kąpielą orasuje spichy zeby założyć Natalce takie cieplutkie. Swoje ciuchy ugniatam w szafie :) ale o co chodzi z tym lizaniem kosza na śmieci???? Twój liże kosz na śmieci :confused::o😂

Oj prasować to ja akurat lubię dzieciece ciuszki i poza tym że zawsze są w szafce poprasowane to przed samą kąpielą orasuje spichy zeby założyć Natalce takie cieplutkie. Swoje ciuchy ugniatam w szafie :) ale o co chodzi z tym lizaniem kosza na śmieci???? Twój liże kosz na śmieci :confused::o😂
tak interesował go strasznie a ze mam go w kuchni zamykany na pedał to wiecznie na niego właził i do dziś robi sobie z niego pomocnik kuchenny i patrzy co robię.

Ja nienawidze prasować i prasowałam tylko te pierwsze ciuszki, a potem życie samo mi pokazało ze albo prasowanie albo zjedzenie czegoś ciepłego albo wogole jedzenie i zrobienie tego jedzenia. Wiec prasowanie zeszło całkiem na daleki plan aż w końcu w ogóle nie robiłam tego. Kupuje rzeczy które nie trzeba prasować a bodziaki po prostu tak wieszam ze są proste i nie widać ze nie widziały żelazka.

Haha racja jak zaczyna raczkowac to cała sterylizacja idzie w diabły😅mój np lubi gryźć laczki im brudniejsze tym lepiej a w koszu też lubi grzebać jak tylko dostanie się do szafki. Oczywiście jedzenie z podłogi też jest dużo smaczniejsze 😅

Ja miałam dwa zarodki i chciałam dwa ale lekarka mi odradziła
Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić. Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt za mnie jej nie podejmie, ale z Wami będzie mi chyba łatwiej :)
Jestem przed 3 transferem (dwa poprzednie nieudane- czynnik męski) i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
,Po pierwsze że jak się nie uda to zawsze w kolejnym yklu można coś zmienic a dwa w ciąży bliźniaczej jest więcej komplikacji,,u mnie akurat nadciśnienie dużo przekreślało.ale są dziewczyny bliźniaków i ciszę przeszły bez większych problemów. To też zależy ile masz zarodków ?

Jest na to rozwiazanie
Umowa najmu okzjonalnego oraz podpisanie u notariusza ze najemca ma sie gdzie wyprowadzic i podda sie egzekucji. Wiecej info pewnie notariusz poda. ✊🏻 Oczywiscie to trzeba przed faktem zrobic
Przy obexnej sytuacji zwiazanej znpandemia i tak na nic to.a i tak wszystko obije sie o sad bo dobrowolnie nie beda chcieli opuscic

reklama
A czy ten sterylizator jest must have nawet jesli planuje karmic piersia? Czy poczekac az sie okaze czy z sukcesem pojdzie karmienie piersia - i jesli nie to dopiero go kupic? Mozna sie obejsc bez niego?
Ja mam taki do kuchwnki mikrofalowej i dodatkowo jak gdzies jade takie woreczki tez do mikrofali

Do góry