reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurcze ja troszkę boje się wynajmować mieszkanie, u nas rodzinka z trójką dzieci nie płaci za mieszkanie😱 Jedno mieszkanie z nr 7 jest jakieś pechowe, tam albo imprezowicze, pijaki i różne cyrki z opłatami za wynajem. Nastawiam się na wynajem studentom.
Kredyty to nic złego, zwłaszcza dla młodych ludzi super rozwiązanie. Sama kiedyś brałam, oprocentowanie było wyższe niż teraz. Nie wspominam źle, oprocentowanie z czasem spadało, zarobki szybko rosły. Kredyt w wieku 40 lat to nie dla mnie, już za stara jestem.
to ja jednak mam szczęście do swoich najemcow. Płaca na czas zawsze, jak trzeba coś dopłacić to Max 1 dzień i kasa na koncie. Wprowadzili sie 2 lata temu- 2+ 2 psy, od grudnia 2+synek+pies. Zero problemów, w ogole się nie widujemy. Każdy żyje sobie spokojnie. Mam nadzieję ze przedłużą umowę w sierpniu... bo przed porodem nie uśmiecha min sie szukać kogoś nowego i nie wiadomo jakiego...

reklama
to ja jednak mam szczęście do swoich najemcow. Płaca na czas zawsze, jak trzeba coś dopłacić to Max 1 dzień i kasa na koncie. Wprowadzili sie 2 lata temu- 2+ 2 psy, od grudnia 2+synek+pies. Zero problemów, w ogole się nie widujemy. Każdy żyje sobie spokojnie. Mam nadzieję ze przedłużą umowę w sierpniu... bo przed porodem nie uśmiecha min sie szukać kogoś nowego i nie wiadomo jakiego...
Niestety nasze beznadziejne panstwo chroni wynajmujacych a nie wlascicielu a ze wzgledu na pandemie nie mozna dokonac eksm8sji wiec mogaxtakie mendy siedziec ty placisz czynsz i inne media zeby nie zadluzac mieszkania guzik z tego masz.Ja bym nie bawila sie w zadne sady-wiem ile to trwa i z jakim skutkien-tylko weszlabym pod ich nieobwcnosc spakowala klamoty zmienila zamku i won.I w dupie mam zaklocenie miru i inne pierdoly a jak tak by sie nie dalo to wynajelabym zbirow ktorzy by tam tez zamieszkalu z tymi sympatycznymi likatorami i szybko by sie wyprowadzili.Zadnej policji bo jak wezwuesz raz to wszystko bedzie musiali isc oficjalbie.

Dziewczyny proszę o pomoc. Od wczoraj pojawił się u mnie świąd , który narasta, a dzisiaj dodatkowo pieczenie podczas mikcji. Na te chwilę biorę Lutinus i Crinone. Mysle ,ze to od podrażnienia lekami, ale lekow przestac przyjomowac nie moge 🤦‍♀️Napisałam do lekarki, ale narazie cisza. Wiecie może co najlepiej kupić w aptece ?

Dziewczyny proszę o pomoc. Od wczoraj pojawił się u mnie świąd , który narasta, a dzisiaj dodatkowo pieczenie podczas mikcji. Na te chwilę biorę Lutinus i Crinone. Mysle ,ze to od podrażnienia lekami, ale lekow przestac przyjomowac nie moge 🤦‍♀️Napisałam do lekarki, ale narazie cisza. Wiecie może co najlepiej kupić w aptece ?
Tantum rosa ale tylko to stosowania zewnętrznego. Lutinus pewnie uczula, zmień lek bo i tak nic nie pomoże.

Oj jak ja to znam ,luteina mega uczula i mega podrażnia wywołuje grzybicę ,przechodziłam to chyba że trzy razy i dopiero zamiana na inny lek pomogła.legwrz pewnie przepisze ci pimafucin bo domowe sposoby nie zdają się na wiele .który to tydzień ciąży bo w 2 trymestrze można clemantisim bez recepty,smarować doraźnie

Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić. Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt za mnie jej nie podejmie, ale z Wami będzie mi chyba łatwiej :)
Jestem przed 3 transferem (dwa poprzednie nieudane- czynnik męski) i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?

reklama
Niestety nasze beznadziejne panstwo chroni wynajmujacych a nie wlascicielu a ze wzgledu na pandemie nie mozna dokonac eksm8sji wiec mogaxtakie mendy siedziec ty placisz czynsz i inne media zeby nie zadluzac mieszkania guzik z tego masz.Ja bym nie bawila sie w zadne sady-wiem ile to trwa i z jakim skutkien-tylko weszlabym pod ich nieobwcnosc spakowala klamoty zmienila zamku i won.I w dupie mam zaklocenie miru i inne pierdoly a jak tak by sie nie dalo to wynajelabym zbirow ktorzy by tam tez zamieszkalu z tymi sympatycznymi likatorami i szybko by sie wyprowadzili.Zadnej policji bo jak wezwuesz raz to wszystko bedzie musiali isc oficjalbie.
Jest na to rozwiazanie
Umowa najmu okzjonalnego oraz podpisanie u notariusza ze najemca ma sie gdzie wyprowadzic i podda sie egzekucji. Wiecej info pewnie notariusz poda. ✊🏻 Oczywiscie to trzeba przed faktem zrobic

Do góry