reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurcze ja troszkę boje się wynajmować mieszkanie, u nas rodzinka z trójką dzieci nie płaci za mieszkanie😱 Jedno mieszkanie z nr 7 jest jakieś pechowe, tam albo imprezowicze, pijaki i różne cyrki z opłatami za wynajem. Nastawiam się na wynajem studentom.
Kredyty to nic złego, zwłaszcza dla młodych ludzi super rozwiązanie. Sama kiedyś brałam, oprocentowanie było wyższe niż teraz. Nie wspominam źle, oprocentowanie z czasem spadało, zarobki szybko rosły. Kredyt w wieku 40 lat to nie dla mnie, już za stara jestem.
to ja jednak mam szczęście do swoich najemcow. Płaca na czas zawsze, jak trzeba coś dopłacić to Max 1 dzień i kasa na koncie. Wprowadzili sie 2 lata temu- 2+ 2 psy, od grudnia 2+synek+pies. Zero problemów, w ogole się nie widujemy. Każdy żyje sobie spokojnie. Mam nadzieję ze przedłużą umowę w sierpniu... bo przed porodem nie uśmiecha min sie szukać kogoś nowego i nie wiadomo jakiego...

reklama
to ja jednak mam szczęście do swoich najemcow. Płaca na czas zawsze, jak trzeba coś dopłacić to Max 1 dzień i kasa na koncie. Wprowadzili sie 2 lata temu- 2+ 2 psy, od grudnia 2+synek+pies. Zero problemów, w ogole się nie widujemy. Każdy żyje sobie spokojnie. Mam nadzieję ze przedłużą umowę w sierpniu... bo przed porodem nie uśmiecha min sie szukać kogoś nowego i nie wiadomo jakiego...
Niestety nasze beznadziejne panstwo chroni wynajmujacych a nie wlascicielu a ze wzgledu na pandemie nie mozna dokonac eksm8sji wiec mogaxtakie mendy siedziec ty placisz czynsz i inne media zeby nie zadluzac mieszkania guzik z tego masz.Ja bym nie bawila sie w zadne sady-wiem ile to trwa i z jakim skutkien-tylko weszlabym pod ich nieobwcnosc spakowala klamoty zmienila zamku i won.I w dupie mam zaklocenie miru i inne pierdoly a jak tak by sie nie dalo to wynajelabym zbirow ktorzy by tam tez zamieszkalu z tymi sympatycznymi likatorami i szybko by sie wyprowadzili.Zadnej policji bo jak wezwuesz raz to wszystko bedzie musiali isc oficjalbie.

Dziewczyny proszę o pomoc. Od wczoraj pojawił się u mnie świąd , który narasta, a dzisiaj dodatkowo pieczenie podczas mikcji. Na te chwilę biorę Lutinus i Crinone. Mysle ,ze to od podrażnienia lekami, ale lekow przestac przyjomowac nie moge 🤦‍♀️Napisałam do lekarki, ale narazie cisza. Wiecie może co najlepiej kupić w aptece ?

Dziewczyny proszę o pomoc. Od wczoraj pojawił się u mnie świąd , który narasta, a dzisiaj dodatkowo pieczenie podczas mikcji. Na te chwilę biorę Lutinus i Crinone. Mysle ,ze to od podrażnienia lekami, ale lekow przestac przyjomowac nie moge 🤦‍♀️Napisałam do lekarki, ale narazie cisza. Wiecie może co najlepiej kupić w aptece ?
Tantum rosa ale tylko to stosowania zewnętrznego. Lutinus pewnie uczula, zmień lek bo i tak nic nie pomoże.

Oj jak ja to znam ,luteina mega uczula i mega podrażnia wywołuje grzybicę ,przechodziłam to chyba że trzy razy i dopiero zamiana na inny lek pomogła.legwrz pewnie przepisze ci pimafucin bo domowe sposoby nie zdają się na wiele .który to tydzień ciąży bo w 2 trymestrze można clemantisim bez recepty,smarować doraźnie

Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić. Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt za mnie jej nie podejmie, ale z Wami będzie mi chyba łatwiej :)
Jestem przed 3 transferem (dwa poprzednie nieudane- czynnik męski) i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?

reklama
Niestety nasze beznadziejne panstwo chroni wynajmujacych a nie wlascicielu a ze wzgledu na pandemie nie mozna dokonac eksm8sji wiec mogaxtakie mendy siedziec ty placisz czynsz i inne media zeby nie zadluzac mieszkania guzik z tego masz.Ja bym nie bawila sie w zadne sady-wiem ile to trwa i z jakim skutkien-tylko weszlabym pod ich nieobwcnosc spakowala klamoty zmienila zamku i won.I w dupie mam zaklocenie miru i inne pierdoly a jak tak by sie nie dalo to wynajelabym zbirow ktorzy by tam tez zamieszkalu z tymi sympatycznymi likatorami i szybko by sie wyprowadzili.Zadnej policji bo jak wezwuesz raz to wszystko bedzie musiali isc oficjalbie.
Jest na to rozwiazanie
Umowa najmu okzjonalnego oraz podpisanie u notariusza ze najemca ma sie gdzie wyprowadzic i podda sie egzekucji. Wiecej info pewnie notariusz poda. ✊🏻 Oczywiscie to trzeba przed faktem zrobic

Do góry