reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Żłobek starannie wybrałam , mam kilka w okolicy, tutaj nie chodziło o placówkę ale moja gotowość na rozstanie z córką:( dojrzałam w okolicy drugich urodzin.
rozumiem. Ja nie mialam wyjscia wiec to nie byla decyzja czy zostawic w zlobku tylko w ktorym. Ale co sie w Polsce osluchalam jak ja moge to robic to moje.

reklama
Co tu tak cicho?
Ja wczoraj i dziś podzialalam w ogrodzie. Mały uwielbia spać w wózku. Ostatnio cos był mocno marudny, i wyczytałam że to mógł być pierwszy skok rozwojowy. Niestety dalej nie umie sobie sam robić mleka 😜

Co tu tak cicho?
Ja wczoraj i dziś podzialalam w ogrodzie. Mały uwielbia spać w wózku. Ostatnio cos był mocno marudny, i wyczytałam że to mógł być pierwszy skok rozwojowy. Niestety dalej nie umie sobie sam robić mleka 😜
Hehehe no tak i jeszcze nie nauczył się załatwiać do ubikacji. Tak może być że skokami rozwojowymi. U mnie Natusia tak reagowała. A wiesz że dziecko mojego kuzyna jest cały czas noszone ba rękach i tak się nauczyła że nie mogą jej włożyć do wózka.

Co tu tak cicho?
U mojej woadomo kiedy sa skoki bo od a do z (czyli zawsze w danym tyg.kiedy ma sie zaczac i tydz.kiedy ma sie skonczyc) jest taka marudna ze klekajcie narody🙏🙏 Wlasnie dzis sie konczy 6 skok a za chwile bedzie ostatni 😪
Misia pierwsze 2 miechy kochala wozek pozniej zaczal ja parzyc.Drzemki w domu zawsze byly w wozku i to do 5 miesiaca.Tyljo sppacery byly beee Teraz siedzi jak dama w spacerowce i jest cool😁😁😁

Załączniki

• 20220314_121649.jpg
    20220314_121649.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 93
U mojej woadomo kiedy sa skoki bo od a do z (czyli zawsze w danym tyg.kiedy ma sie zaczac i tydz.kiedy ma sie skonczyc) jest taka marudna ze klekajcie narody🙏🙏 Wlasnie dzis sie konczy 6 skok a za chwile bedzie ostatni 😪
Misia pierwsze 2 miechy kochala wozek pozniej zaczal ja parzyc.Drzemki w domu zawsze byly w wozku i to do 5 miesiaca.Tyljo sppacery byly beee Teraz siedzi jak dama w spacerowce i jest cool😁😁😁
Ja Pierdziulę jaki mały Kasiekt 🤩. Ale extra wygląda. Jak mała milady 😜

No pawdziwa dama :) słuchaj A czy Twoja Miska też już się tak interesuje bajkami? Moja Natalka dzisiaj oglądała Masza i niedźwiedź na padzie. Aż byłam zaskoczona bo my jej wcześniej nie dawalismy oglądać ale widać że ja bardzo te bajki interesują.

Ja Pierdziulę jaki mały Kasiekt 🤩. Ale extra wygląda. Jak mała milady 😜
😘
Zdania podzielone.Na poczatku to byla cala jak tatus teraz trochw moze i do mnie.Usta-niestety-cale moje od poczatku🤪
Moja corcia to w przeciwienstwie ode mnie wyglada cudnie w czapkach.ma taka zimowa w ktorej wyglada przesl9dko😍😍😍

Załączniki

• 20211111_125304.jpg
    20211111_125304.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 74
Hehehehe no :) z miną patrzcie na mnie ale nie dotykajcie:) jak z Natalka gdzieś idę i ktoś obcy do niej coś zagadać to ma minę jak by chciała komuś przywalic:D:p:p
Co Ty moja to az skacze jak widzi ludzi a szczegolnie dzieci.Jak bylysmy w szpitalu u doktorki i czekalysmy to myslalam ze z rak mi wypadnie.Kazdego zaczepia i kazdemu daje sie brac na rece.Jest narazie mega towarzyska.
Wiesz bajek nie dajemy ogladac.Dlugo nie wlaczalam tv jak byla teraz juz jest wlaczony.I...uwielbia ogladac prognoze pogody🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jak widzi te mapki to wszystko rzuca i wgapia sie w tv.A tak to tylko kolor niebieski ja w tv przyciaga.
A poza tym lubi ogladac swpje fotki w komorce i filmiki.Cieszy sie i sie smieje w glos😁

reklama
Do góry