reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Żłobek starannie wybrałam , mam kilka w okolicy, tutaj nie chodziło o placówkę ale moja gotowość na rozstanie z córką:( dojrzałam w okolicy drugich urodzin.
rozumiem. Ja nie mialam wyjscia wiec to nie byla decyzja czy zostawic w zlobku tylko w ktorym. Ale co sie w Polsce osluchalam jak ja moge to robic to moje.

reklama
Co tu tak cicho?
Ja wczoraj i dziś podzialalam w ogrodzie. Mały uwielbia spać w wózku. Ostatnio cos był mocno marudny, i wyczytałam że to mógł być pierwszy skok rozwojowy. Niestety dalej nie umie sobie sam robić mleka 😜

Co tu tak cicho?
Ja wczoraj i dziś podzialalam w ogrodzie. Mały uwielbia spać w wózku. Ostatnio cos był mocno marudny, i wyczytałam że to mógł być pierwszy skok rozwojowy. Niestety dalej nie umie sobie sam robić mleka 😜
Hehehe no tak i jeszcze nie nauczył się załatwiać do ubikacji. Tak może być że skokami rozwojowymi. U mnie Natusia tak reagowała. A wiesz że dziecko mojego kuzyna jest cały czas noszone ba rękach i tak się nauczyła że nie mogą jej włożyć do wózka.

Co tu tak cicho?
U mojej woadomo kiedy sa skoki bo od a do z (czyli zawsze w danym tyg.kiedy ma sie zaczac i tydz.kiedy ma sie skonczyc) jest taka marudna ze klekajcie narody🙏🙏 Wlasnie dzis sie konczy 6 skok a za chwile bedzie ostatni 😪
Misia pierwsze 2 miechy kochala wozek pozniej zaczal ja parzyc.Drzemki w domu zawsze byly w wozku i to do 5 miesiaca.Tyljo sppacery byly beee Teraz siedzi jak dama w spacerowce i jest cool😁😁😁

Załączniki

• 20220314_121649.jpg
    20220314_121649.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 94
U mojej woadomo kiedy sa skoki bo od a do z (czyli zawsze w danym tyg.kiedy ma sie zaczac i tydz.kiedy ma sie skonczyc) jest taka marudna ze klekajcie narody🙏🙏 Wlasnie dzis sie konczy 6 skok a za chwile bedzie ostatni 😪
Misia pierwsze 2 miechy kochala wozek pozniej zaczal ja parzyc.Drzemki w domu zawsze byly w wozku i to do 5 miesiaca.Tyljo sppacery byly beee Teraz siedzi jak dama w spacerowce i jest cool😁😁😁
Ja Pierdziulę jaki mały Kasiekt 🤩. Ale extra wygląda. Jak mała milady 😜

No pawdziwa dama :) słuchaj A czy Twoja Miska też już się tak interesuje bajkami? Moja Natalka dzisiaj oglądała Masza i niedźwiedź na padzie. Aż byłam zaskoczona bo my jej wcześniej nie dawalismy oglądać ale widać że ja bardzo te bajki interesują.

Ja Pierdziulę jaki mały Kasiekt 🤩. Ale extra wygląda. Jak mała milady 😜
😘
Zdania podzielone.Na poczatku to byla cala jak tatus teraz trochw moze i do mnie.Usta-niestety-cale moje od poczatku🤪
Moja corcia to w przeciwienstwie ode mnie wyglada cudnie w czapkach.ma taka zimowa w ktorej wyglada przesl9dko😍😍😍

Załączniki

• 20211111_125304.jpg
    20211111_125304.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 76
Hehehehe no :) z miną patrzcie na mnie ale nie dotykajcie:) jak z Natalka gdzieś idę i ktoś obcy do niej coś zagadać to ma minę jak by chciała komuś przywalic:D:p:p
Co Ty moja to az skacze jak widzi ludzi a szczegolnie dzieci.Jak bylysmy w szpitalu u doktorki i czekalysmy to myslalam ze z rak mi wypadnie.Kazdego zaczepia i kazdemu daje sie brac na rece.Jest narazie mega towarzyska.
Wiesz bajek nie dajemy ogladac.Dlugo nie wlaczalam tv jak byla teraz juz jest wlaczony.I...uwielbia ogladac prognoze pogody🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jak widzi te mapki to wszystko rzuca i wgapia sie w tv.A tak to tylko kolor niebieski ja w tv przyciaga.
A poza tym lubi ogladac swpje fotki w komorce i filmiki.Cieszy sie i sie smieje w glos😁

reklama
Do góry