reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój Mały trol cały czas troll ale poliki brzydkie ma , wasze dzieci też tak mają,
20220311_111755.jpg

reklama
Tu nie widać ale takie krostki mają??? Wasze bączki malutkie? Ja nie pamiętam tego z 1 corka, a ta ma taką brzydką buzię że szok

To auper slodycz bo gdyby nie lukier to nie ma cukru.bo jablko jest samo w sobie slodkie a ciasto nie.Wiec alternatywa jest😁😁😁
Uwielbiam takie zdrowe przekąski. Ja po ciąży słodyczy nie ruszam, już znowu mogą dla mnie nie istnieć. Zleciało że mnie już 12 kg. Ale to sama woda. Jabłuszka są super zdrowe A do tego pieczone Wow. Przypomina mi się dzieciństwo. W sumie to zrobiłaś taka fit szarlotkę. Naprawdę jeszcze nie widziałam takiego przepisu. A jak w smaku? Ty to pieklas że skórka?

Ja bym sie bala dac jej cos na sen chociaz ona tak spi jiespokonnie-po tatusiu🙄 kiedys dostala fenistil i spala jak zabita miala brac 3 razy dziennie.po jednej dawce skonczylismy balam sie
No nie dziwię się. Też bym nie podawała nic ale u nas Natalka przez swoje problemy jest bardzo wrażliwa na warunki atmosferyczne A od wczoraj jest bardzo wysokie ciśnienie w powietrzu więc dodatkowo. Sama widzę po Natusi ze jak jej damy na noc melatonine to na drugi dzień jednak jest lekko ospala.

reklama
Do góry