Slonce swiecilo to i mina nietegaslonce to wrog nr 1 dla MisiNo a co będą ją obcy ludzie zagadywać .
Mój czasem te groźnie wygląda. A szczególnie jak te ostre dziąsła pokaże
reklama
Misia juz uspana na noc alw jeszcze sie obudzi bo zjadla i noe odbila woec napewno bedzie ajwaj i trzeba bedzie biec bo chce bekac.O, mój książę stęka w łóżeczku. Czas na kąpiel
Ostatnio ma troche ciezkie noce-nie wiem czy to przez pelnie czy takie mam dziecie.Mysle ze to nie wina ksiezyca jednak...
bazylia128
Fanka BB :)
U nas niestety co pełnia to ciężka noc, wczoraj dawalismy melatonine.Misia juz uspana na noc alw jeszcze sie obudzi bo zjadla i noe odbila woec napewno bedzie ajwaj i trzeba bedzie biec bo chce bekac.
Ostatnio ma troche ciezkie noce-nie wiem czy to przez pelnie czy takie mam dziecie.Mysle ze to nie wina ksiezyca jednak...
bazylia128
Mega, wygląda jak pączek.Jest na osiedlu taka cukiernia gdzie maja cale jablka w ciescie francuskim.A dzis ja takie upieklam.Musze sie pochwal8c a co
To auper slodycz bo gdyby nie lukier to nie ma cukru.bo jablko jest samo w sobie slodkie a ciasto nie.Wiec alternatywa jestMega, wygląda jak pączek.
Ja bym sie bala dac jej cos na sen chociaz ona tak spi jiespokonnie-po tatusiu kiedys dostala fenistil i spala jak zabita miala brac 3 razy dziennie.po jednej dawce skonczylismy balam sieU nas niestety co pełnia to ciężka noc, wczoraj dawalismy melatonine.
motylek24
Cały dzień na zakupach. Starszak "uczy" się z historii, ma strasznego lenia i odwala wyląduje w wariatkowie albo sąsiedzi zawiadomią opiekę społeczną.Co tu tak cicho?
Ja wczoraj i dziś podzialalam w ogrodzie. Mały uwielbia spać w wózku. Ostatnio cos był mocno marudny, i wyczytałam że to mógł być pierwszy skok rozwojowy. Niestety dalej nie umie sobie sam robić mleka
Fredzia pierwszy raz wysiałam pomidory, rosną jak szalone.
Jedno co dobre, mam już wolne, córka padła idę jakieś zakupy na ali zrobić, kuwa ale najpierw muszę hasło odzyskać, całe wieki do apki nie zaglądałam.
reklama
nieagatka
jakbys chciala sukienke ksiezniczki to daj znac Mam sprawdzonych sprzedawcowCały dzień na zakupach. Starszak "uczy" się z historii, ma strasznego lenia i odwala wyląduje w wariatkowie albo sąsiedzi zawiadomią opiekę społeczną.
Fredzia pierwszy raz wysiałam pomidory, rosną jak szalone.
Jedno co dobre, mam już wolne, córka padła idę jakieś zakupy na ali zrobić, kuwa ale najpierw muszę hasło odzyskać, całe wieki do apki nie zaglądałam.