reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jest na osiedlu taka cukiernia gdzie maja cale jablka w ciescie francuskim.A dzis ja takie upieklam.Musze sie pochwal8c a co😛

Załączniki

• 20220319_160421.jpg
    20220319_160421.jpg
    580,4 KB · Wyświetleń: 64
O, mój książę stęka w łóżeczku. Czas na kąpiel 😉
Misia juz uspana na noc alw jeszcze sie obudzi bo zjadla i noe odbila woec napewno bedzie ajwaj i trzeba bedzie biec bo chce bekac.
Ostatnio ma troche ciezkie noce-nie wiem czy to przez pelnie czy takie mam dziecie.Mysle ze to nie wina ksiezyca jednak...

Misia juz uspana na noc alw jeszcze sie obudzi bo zjadla i noe odbila woec napewno bedzie ajwaj i trzeba bedzie biec bo chce bekac.
Ostatnio ma troche ciezkie noce-nie wiem czy to przez pelnie czy takie mam dziecie.Mysle ze to nie wina ksiezyca jednak...
U nas niestety co pełnia to ciężka noc, wczoraj dawalismy melatonine.

Co tu tak cicho?
Ja wczoraj i dziś podzialalam w ogrodzie. Mały uwielbia spać w wózku. Ostatnio cos był mocno marudny, i wyczytałam że to mógł być pierwszy skok rozwojowy. Niestety dalej nie umie sobie sam robić mleka 😜
Cały dzień na zakupach. Starszak "uczy" się z historii, ma strasznego lenia i odwala 🙃 wyląduje w wariatkowie albo sąsiedzi zawiadomią opiekę społeczną.
Fredzia pierwszy raz wysiałam pomidory, rosną jak szalone.
Jedno co dobre, mam już wolne, córka padła😜 idę jakieś zakupy na ali zrobić, kuwa ale najpierw muszę hasło odzyskać, całe wieki do apki nie zaglądałam.

reklama
Cały dzień na zakupach. Starszak "uczy" się z historii, ma strasznego lenia i odwala 🙃 wyląduje w wariatkowie albo sąsiedzi zawiadomią opiekę społeczną.
Fredzia pierwszy raz wysiałam pomidory, rosną jak szalone.
Jedno co dobre, mam już wolne, córka padła😜 idę jakieś zakupy na ali zrobić, kuwa ale najpierw muszę hasło odzyskać, całe wieki do apki nie zaglądałam.
jakbys chciala sukienke ksiezniczki to daj znac 🤣 Mam sprawdzonych sprzedawcow 🤣

Do góry