reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jest i o ;) jest idealny gdyby się któraś zastanawiała to chętnie zrobię prezentację. Ja miałam noc koszmarna jakieś dreszcze zimna. Był u mnie lekarz dostałam jakiś zastrzyk i pije te nutridrinki bo nic nie mogę jeść bleee kiedy mi to przejdzie? Ale jest dzisiaj miło
Baska cały czas tylko śpi i je i już się zastanawiam czy ona zdrowa. Natalka pełna energii i ciągle się śmieje. Łukasz mnie dużo przytula A ja organizuje jednak roczek Zrobię w domu z cateringiem żeby można bo dzieci poukładać spać jak się zmecza. Jasiek się zgłosił do organizacji i mówi że on będzie odpowiedzialny za Baske bo w końcu TO ON JA ULEPIL hehehe no nie wiemy skąd mu się to wzięło. Roczek ma być ABSOLUTNIE KOLOROWY. @Kasiekt Ty masz fajne pomysły. Podrzuć coś. Dziewczyny może wy też? Na pewno dużo balonów z Helem :)
Kupiłaś! Piękny 😍

Buty kupuje w tkmax. Ostatnio dwie pary Ecco kosztowały mnie 180 zł😁 Ubrania kupuje wedle potrzeb, ewentualnie w promocji.
ja geoxy na amazonie w tamtym tyg za 17€ zamowilam 🤣

Załączniki

• IMG_4439.jpg
    IMG_4439.jpg
    117,8 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry