bazylia128
Fanka BB :)
Królowa jest tylko jednaMoja na roczek w zlobku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Królowa jest tylko jednaMoja na roczek w zlobku
Też lubię tkmax jeżeli chodzi o buty dziecięce, przynajmniej mogę zmierzyć długość wkładki. Ostatnio jednak u mnie jakieś pustki.Buty kupuje w tkmax. Ostatnio dwie pary Ecco kosztowały mnie 180 zł Ubrania kupuje wedle potrzeb, ewentualnie w promocji.
Kupiłaś! PięknyDziewczyny jest i o jest idealny gdyby się któraś zastanawiała to chętnie zrobię prezentację. Ja miałam noc koszmarna jakieś dreszcze zimna. Był u mnie lekarz dostałam jakiś zastrzyk i pije te nutridrinki bo nic nie mogę jeść bleee kiedy mi to przejdzie? Ale jest dzisiaj miło
Baska cały czas tylko śpi i je i już się zastanawiam czy ona zdrowa. Natalka pełna energii i ciągle się śmieje. Łukasz mnie dużo przytula A ja organizuje jednak roczek Zrobię w domu z cateringiem żeby można bo dzieci poukładać spać jak się zmecza. Jasiek się zgłosił do organizacji i mówi że on będzie odpowiedzialny za Baske bo w końcu TO ON JA ULEPIL hehehe no nie wiemy skąd mu się to wzięło. Roczek ma być ABSOLUTNIE KOLOROWY. @Kasiekt Ty masz fajne pomysły. Podrzuć coś. Dziewczyny może wy też? Na pewno dużo balonów z Helem
pewnie tak ale tam nie mogę nic znaleźć a byłam już nie raz nic mi się nie podoba, chyba mam inny gustjak pojdzie do szkoly czy przedszkola i zacznie rozwalac 2-3 spodni tyg jak moje to pokochasz primarka i 1,99-2,99€ za sztuke
Ale po ile szt rozmiaru się kupuje ?Na wszystkie
Ja mam glownie 56+ W mojej rodzinie wszystkie dzieci rodza sie na 56.
Maz tez tyle mial jak sie urodzil.
A kilka sztuk mam na 50. I reszta wieksza. Zawsze mozna dokupic. A baza jest
ja geoxy na amazonie w tamtym tyg za 17€ zamowilamButy kupuje w tkmax. Ostatnio dwie pary Ecco kosztowały mnie 180 zł Ubrania kupuje wedle potrzeb, ewentualnie w promocji.
Nooooo i jeszcze mam torbe do niego i jeszcze mam uchwyt na kubek JEZUS MARIA i jeszcze mam nowe dzieckoKupiłaś! Piękny
księżniczkaJa kupilam na vinted spodniczke.miala byc rozowa ale koncepcje zmienilam i bedzie granatowa plus rozowa nasza wspolna stylowa
Moja na roczek w zlobku