reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja co prawda 9 miesiecy ale robi codziennie czasami po kilka a zdaeza sie np.2 duze i kilka malych.Jak nie robi kupy to na 3 dzien dostaje akcji💩💩 ale to juz rzadko sie zdarza na szczesie.
Moja ma problem z kulami i muszę czasami dawać czopek ale to przez tą dietę białkowa. A znacie jakieś fajne pomysły na zrzut 😅

Moja ma problem z kulami i muszę czasami dawać czopek ale to przez tą dietę białkowa. A znacie jakieś fajne pomysły na zrzut 😅
Wiesz slyszalam-zaopatrzylam sie nawwt chociaz moja nie lubi owocow-w mus ze sliwek.Dostalam jeszcze rumianek do zaparzenia taki od rodzicow bez chemii i innych dodatkow.Dwa razy dawalam-jak sie zorientowala ze to nie mleko albo woda to pila i oooo co to?i wyplute🤣

reklama
Do góry