Moja co prawda 9 miesiecy ale robi codziennie czasami po kilka a zdaeza sie np.2 duze i kilka malych.Jak nie robi kupy to na 3 dzien dostaje akcji ale to juz rzadko sie zdarza na szczesie.Dziewczyny A jak często kupę robią wasze starsze dzidzie? Takie jak Natalka i w górę?
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
mój 1,5 roku zależy ale 3-5 taki ma rozrzut. Jedna jest o 7 rano przed pójściem do opiekunki, normalnie jak w zegarkuDziewczyny A jak często kupę robią wasze starsze dzidzie? Takie jak Natalka i w górę?
bazylia128
Jejku pamiętam takie pytania hehehe też nic nie wiedziałam. Nie wiedziałam.naeet w czym prac. Pamiętam.pierwsze pranie i prasowanie. Bardzo mnie to cieszyło.Ale po ile szt rozmiaru się kupuje ?
bazylia128
bazylia128
Prawdziwy gentlemanmój 1,5 roku zależy ale 3-5 taki ma rozrzut. Jedna jest o 7 rano przed pójściem do opiekunki, normalnie jak w zegarku
bazylia128
Moja ma problem z kulami i muszę czasami dawać czopek ale to przez tą dietę białkowa. A znacie jakieś fajne pomysły na zrzutMoja co prawda 9 miesiecy ale robi codziennie czasami po kilka a zdaeza sie np.2 duze i kilka malych.Jak nie robi kupy to na 3 dzien dostaje akcji ale to juz rzadko sie zdarza na szczesie.
Artemida90
suszona śliwka, u nas działała cuda jak małego na początku rd zatykalo no i picie wody.Moja ma problem z kulami i muszę czasami dawać czopek ale to przez tą dietę białkowa. A znacie jakieś fajne pomysły na zrzut
Wiesz slyszalam-zaopatrzylam sie nawwt chociaz moja nie lubi owocow-w mus ze sliwek.Dostalam jeszcze rumianek do zaparzenia taki od rodzicow bez chemii i innych dodatkow.Dwa razy dawalam-jak sie zorientowala ze to nie mleko albo woda to pila i oooo co to?i wypluteMoja ma problem z kulami i muszę czasami dawać czopek ale to przez tą dietę białkowa. A znacie jakieś fajne pomysły na zrzut
nieagatka
1-2 dziennieDziewczyny A jak często kupę robią wasze starsze dzidzie? Takie jak Natalka i w górę?
reklama
nieagatka
oliwki u moich dzialaja bosko. Kupa jest w 15minMoja ma problem z kulami i muszę czasami dawać czopek ale to przez tą dietę białkowa. A znacie jakieś fajne pomysły na zrzut