Omg!!!!Ja kupilam na vinted spodniczke.miala byc rozowa ale koncepcje zmienilam i bedzie granatowa plus rozowa nasza wspolna stylowa
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Ja musze do Primarka do Holandii jechac,przez korone to bylo czesto nie mozliwe,zamkniety sklep byl.Ale tez go uwielbiam,jak wpadne to koniecja kupuje glownie w primarku i kiabi za grosze. I zalando ofkors
Artemida90
A ja się nie odnajduje w primark. Bajzel niesamowity nie można rozmiaru znaleźć. No i te tłumy przerzucające tony ubrań zawsze wychodziłam z tamtąd z bólem głowyJa musze do Primarka do Holandii jechac,przez korone to bylo czesto nie mozliwe,zamkniety sklep byl.Ale tez go uwielbiam,jak wpadne to koniec
nieagatka
ja jade juuutroooo Unikam w weekendy, bo masa ludzi, ale jutor licze na worek sukienekJa musze do Primarka do Holandii jechac,przez korone to bylo czesto nie mozliwe,zamkniety sklep byl.Ale tez go uwielbiam,jak wpadne to koniec
nieagatka
jak pojdzie do szkoly czy przedszkola i zacznie rozwalac 2-3 spodni tyg jak moje to pokochasz primarka i 1,99-2,99€ za sztukeA ja się nie odnajduje w primark. Bajzel niesamowity nie można rozmiaru znaleźć. No i te tłumy przerzucające tony ubrań zawsze wychodziłam z tamtąd z bólem głowy
annemarie
To faktA ja się nie odnajduje w primark. Bajzel niesamowity nie można rozmiaru znaleźć. No i te tłumy przerzucające tony ubrań zawsze wychodziłam z tamtąd z bólem głowy
Jaskolcia
U starszej córki sukienki zaczęły się jak poszła do przedszkola. Spodnie poszły w odstawkę, przecież księżniczki w nich nie chodząHehehe oj tak.Tylko jak sobie przypomne-mam corcie-ze myslalam ze bede ja stroic w sukieneczki to smieje sie sama z siebie bo zycie weryfikuje.Jak byla mniumnia to wygodniej nawet ja bylo wziac na rece w spodenkach.Teraz jak ma 9 miesiecy i zaczyna przygode z czworakowanie siadaniem i stanie to spodenki tez wygodniejsze.Czasami zdarzy sie sukienka
motylek24
Buty kupuje w tkmax. Ostatnio dwie pary Ecco kosztowały mnie 180 zł Ubrania kupuje wedle potrzeb, ewentualnie w promocji.tak to prawda. Ja nie mam ubran po rodzinie, bo za granica jestem. No ale nlodsza dziedziczy sporo po siostrze, starsza dostaje glownie nowe, ale bez szalenstw. Choc tez rosnie ciagle i wiecznie cos za male. A buty to juz wogole jest masakra
reklama
bazylia128
Wooooowwwwwww ale cuuudddoo !!!Ja kupilam na vinted spodniczke.miala byc rozowa ale koncepcje zmienilam i bedzie granatowa plus rozowa nasza wspolna stylowa