reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja musze do Primarka do Holandii jechac,przez korone to bylo czesto nie mozliwe,zamkniety sklep byl.Ale tez go uwielbiam,jak wpadne to koniec🙈😂
A ja się nie odnajduje w primark. Bajzel niesamowity nie można rozmiaru znaleźć. No i te tłumy przerzucające tony ubrań 🤦🏻‍♀️ zawsze wychodziłam z tamtąd z bólem głowy

Moja na roczek w zlobku 🥰

Załączniki

• IMG_4437.jpg
    IMG_4437.jpg
    147,7 KB · Wyświetleń: 84
Hehehe oj tak.Tylko jak sobie przypomne-mam corcie-ze myslalam ze bede ja stroic w sukieneczki to smieje sie sama z siebie bo zycie weryfikuje.Jak byla mniumnia to wygodniej nawet ja bylo wziac na rece w spodenkach.Teraz jak ma 9 miesiecy i zaczyna przygode z czworakowanie siadaniem i stanie to spodenki tez wygodniejsze.Czasami zdarzy sie sukienka😉
U starszej córki sukienki zaczęły się jak poszła do przedszkola. Spodnie poszły w odstawkę, przecież księżniczki w nich nie chodzą;)

tak to prawda. Ja nie mam ubran po rodzinie, bo za granica jestem. No ale nlodsza dziedziczy sporo po siostrze, starsza dostaje glownie nowe, ale bez szalenstw. Choc tez rosnie ciagle i wiecznie cos za male. A buty to juz wogole jest masakra
Buty kupuje w tkmax. Ostatnio dwie pary Ecco kosztowały mnie 180 zł😁 Ubrania kupuje wedle potrzeb, ewentualnie w promocji.

reklama
Do góry