reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No coś Ty, pożyczałam te 56 , większe dosawalismy dosłownie workami od rodziny po ich dzieciach, to czego mi brakowało oczywiście dokupowalam, ale właśnie gdzieś po 3latce widzę że już na dłużej dany rozmiar wystarcza, długo chodziła w 98 , teraz legginsy już za krótkie, ale koszulki nadal ok, teraz dany rozmiar na parę miesięcy wystarcza nie jak u niemowlaka 3 tygodnie I wymiana garderoby
No ja mam wlasnie taki rozrzut wiekowy ze nie dostalam zadnych ubranek po nikim. Ale za to Basia ma duzo fajnych :)

Czekaj czekaj, mowa tu o ubraniach małych? Jestemuzalezniona :) ale na zalando to chyba drogo co? Ja większość kupuje na next tam nie za tanio ale jakość super. Co to KIABI? Poszukuję jakieś książęcej sukienki na roczek ;)
kiabi w PL chyba w Wawie, u nas wszedzie. Zalando u nas miewa mega promki.
Na ali tez kupuje czasami 🤣 tam to mozna cuda wynalezc.

No właśnie trzeba ustalić co to jest dużo 😜 Ja kupuję na styk, choć bywają ubranka których nigdy nie założyłam, jakieś niewygodne i niepraktyczne.
Ja widze ze teraz jak dziecko wieksze to idzie mi masa ubranek.A to zabrudzi swoim jedzeniem a to woda zaleje a to kupa az pobpachy.Tu mam duzo ubranek a i tak uwazam ze na styk a piore co 2 dzien lub 3.

Ja te najmniejsze 56rozmiary dla starszej i młodszej córki pożyczałam od koleżanek, przecież to 3-4 tygodnie I już za małe jest, nie opłaca się kupować 🤭, w takich 98/104 już Ninka dłużej chodziła
U mnie dlugo chodzila w 56 bo ir.52cm wiec wszystko bylo za duze.

Dziewczyny jest i o ;) jest idealny gdyby się któraś zastanawiała to chętnie zrobię prezentację. Ja miałam noc koszmarna jakieś dreszcze zimna. Był u mnie lekarz dostałam jakiś zastrzyk i pije te nutridrinki bo nic nie mogę jeść bleee kiedy mi to przejdzie? Ale jest dzisiaj miło
Baska cały czas tylko śpi i je i już się zastanawiam czy ona zdrowa. Natalka pełna energii i ciągle się śmieje. Łukasz mnie dużo przytula A ja organizuje jednak roczek Zrobię w domu z cateringiem żeby można bo dzieci poukładać spać jak się zmecza. Jasiek się zgłosił do organizacji i mówi że on będzie odpowiedzialny za Baske bo w końcu TO ON JA ULEPIL hehehe no nie wiemy skąd mu się to wzięło. Roczek ma być ABSOLUTNIE KOLOROWY. @Kasiekt Ty masz fajne pomysły. Podrzuć coś. Dziewczyny może wy też? Na pewno dużo balonów z Helem :)
Wozek jak dla lalki🤩🤩
Ha ja juz patrze i mysle co na roczek😅
Obczailam balony na allegro i tort .chce duuuuzo balonow i cudowny tort.pozniej sesja .spodniczke juz mam tylko bodziaka fajnego zamowie i tw sukienki mama-corka.
Ja bede robic roczek bardzo kameralnie u moich rodzicow bo akurat tam bedziemy

Czekaj czekaj, mowa tu o ubraniach małych? Jestemuzalezniona :) ale na zalando to chyba drogo co? Ja większość kupuje na next tam nie za tanio ale jakość super. Co to KIABI? Poszukuję jakieś książęcej sukienki na roczek ;)
Ja kupilam na vinted spodniczke.miala byc rozowa ale koncepcje zmienilam i bedzie granatowa plus rozowa nasza wspolna stylowa

Załączniki

• 20220312_120156.jpg
    20220312_120156.jpg
    485,3 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry