reklama
nieagatka
Fanka BB :)
to znaczy ze super je. To bardzo dobrzeDziewczyny Pomocy,
Jak często sikają Wasze dzieci? Ja mam co 2h pieluche bardzo mokrą, czy to normalne?
bazylia128
Tylko u nas dieta właśnie dlatego jest problem. No a z piciem różnie, jak je chce to pluje.suszona śliwka, u nas działała cuda jak małego na początku rd zatykalo no i picie wody.
bazylia128
Oliwki czekaj czekaj A czarne czy zielone? Jakie one mają indeks chyba niski?oliwki u moich dzialaja bosko. Kupa jest w 15min
nieagatka
nie mam pojecia jaki, ja sie na tym nie znam. My tylko zielone lubimy i takie jemy. Dziewczyny w sporych ilosciach.Oliwki czekaj czekaj A czarne czy zielone? Jakie one mają indeks chyba niski?
I dawaj jej duzo pic, to tez wazne dla wyprozniania. U nas tez polecaja sok z pomaranczy. Tak wiesz, niewiele 50ml
Nie mam doswiadczenia jeszcze wiec tylko z teorii moge powiedziec. Nie wiem jeszcze jak bede dziecko ubierac tak do konca (np body i pajac? Czy bedzie bardzo goraco - sierpien-m - i tylko body). Wiec ja postawilam glownie na 10 szt body na start i pajace. To na poczatek a potem bedziemy sie jakos odnajdywac w rzeczywistosci. Mam tez duzo ciuchow po kims, wiec nie wydalam milionow monet, mam spodenki i body i pajace na 62. Z kolei mysle ze wole miec wiecej i nie ubrac niz po porodzie albo prac naokraglo albo ganic meza po sklepach. Bede na pewno zmeczona i wole juz o tym wtedy nie myslec. Tak mi sie sklada to dzis.Ale po ile szt rozmiaru się kupuje ?
Moze mamy doswiadczine Ci cos wiecej podpowiedza
Wiadomo zycie weryfikujeHehehe oj tak.Tylko jak sobie przypomne-mam corcie-ze myslalam ze bede ja stroic w sukieneczki to smieje sie sama z siebie bo zycie weryfikuje.Jak byla mniumnia to wygodniej nawet ja bylo wziac na rece w spodenkach.Teraz jak ma 9 miesiecy i zaczyna przygode z czworakowanie siadaniem i stanie to spodenki tez wygodniejsze.Czasami zdarzy sie sukienka
Ale cuda sa nie tylko sukienkowe ogolnie wszystko jest takie slodkie i piekne
A, mam taki pamietnik ciazy i w nim jest lista rzeczy na wyprawke, i tam info znalazlam po ile sztuk i czego potrzebaAle po ile szt rozmiaru się kupuje ?
reklama
Pchełka216
hahha to u nas 7.5 mca i przy rd 1 kupa dziennie(okazjonalnie 2) ale z zegarkiem w ręku o 5 albo 5.30...musze mowie ze spanka nie ma potem?mój 1,5 roku zależy ale 3-5 taki ma rozrzut. Jedna jest o 7 rano przed pójściem do opiekunki, normalnie jak w zegarku