reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja zaczęłam kupować po 2 prenatalnych. Wtedy na 100 % uwierzyłam, że jestem w ciąży i z dzieckiem jest wszystko w porządku ❤️
U mnie całą ciążę totalnie zero objawów poza rosnącym brzuchem
najlepiej zamknąć z grubsza temat (zwlaszcza prasowanie i inne fizycznie wymagajace) tak do końca 7 mca. potem juz ciężko wystać i mowie to ja ktora żadnych dolegliwości w 3 trym nie miałam,:) ,-plus- zawsze może sie przydarzyc wcześniej porod...

reklama
To moze i ja do Was dolacze ;) nie wiem czy mnie kojarzycie ale tez byłam na poprzednim forum :) u mnie w lutym byl 3 transfer z accofilem. Udany :) teraz 7t6d ciazy, w ktora nadal ciezko mi uwierzyc ;) oprocz lekkich mdlosci nie mam nic. No moze oprócz migreny, ktora meczy mnie 2 dzien...
Hello mamuska!!
Super ze co raz wiecej tu ciezarowek❤️❤️❤️
@miętowa25 ja 18 tc i juz zaczelam gromadzic ubranka:) teraz przynajmniej zawczasu widze ze nie mam gdzie tego trzymac🤣

najlepiej zamknąć z grubsza temat (zwlaszcza prasowanie i inne fizycznie wymagajace) tak do końca 7 mca. potem juz ciężko wystać i mowie to ja ktora żadnych dolegliwości w 3 trym nie miałam,:) ,-plus- zawsze może sie przydarzyc wcześniej porod...
Wlasnie mnie o tym tez uprzedzono wiec zamierzam zabrac sie za to next week prac i prasowac a jest tego….

Super bedziesz wiedziala jaka garderobe dobrac:)) dla dziewczynek sa taaakie cuda💓
Hehehe oj tak.Tylko jak sobie przypomne-mam corcie-ze myslalam ze bede ja stroic w sukieneczki to smieje sie sama z siebie bo zycie weryfikuje.Jak byla mniumnia to wygodniej nawet ja bylo wziac na rece w spodenkach.Teraz jak ma 9 miesiecy i zaczyna przygode z czworakowanie siadaniem i stanie to spodenki tez wygodniejsze.Czasami zdarzy sie sukienka😉

reklama
To moze i ja do Was dolacze ;) nie wiem czy mnie kojarzycie ale tez byłam na poprzednim forum :) u mnie w lutym byl 3 transfer z accofilem. Udany :) teraz 7t6d ciazy, w ktora nadal ciezko mi uwierzyc ;) oprocz lekkich mdlosci nie mam nic. No moze oprócz migreny, ktora meczy mnie 2 dzien...
Też kojarzę 😉 Gratulacje i pięknej ciąży 🍀

Do góry