reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Logistycznie u ciebie bajka, np. zapiszesz dziewczynki do żłobka, przez rok będą chodziły razem, potem przedszkole podobnie. Ja teraz wszystko od początku, syn w szkole na drugim końcu miasta, córka zupełnie inny kierunek.
Byłam na balecie "jezioro łabędzie".
tez tak mam, ze sa na dwoch koncach wioski i wychodza o tej samej godzinie 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ wiec mam gonitwe. A w dni kiedy jade do biura to juz wogole, bo mam wtedy 30km… no ale za poltora roku mlodsza zacznie szkole to beda w jednej placowce 😅

reklama
no ja nie wiem, czy ciąża tak szybko zleci.. u mnie dzis 11+3 i jak pomyślę że do października czekać to wieczność a potem myślę, że to tylko pół roku zostało i kolejne święta mam nadzieję będziemy już we trójkę 🥰🥰 pewnie mi sie dłuży, bo od transferu jestem na l4 i walczę dietą z cukrzycą ciążowa ale czego się nie robi...👶
jak zaczniesz wyprawke to juz bedzie lecialo. Teraz wydaje sie, ze masa czasu, a zaraz bedziesz polowkowe ogarniac, wozek, szkole rodzenia i ostatnia prosta 😉

Już się spowiadam
emoji41.png

Tydzień mamy równo 13ty . Właśnie dostałam wynik pappy i jestem w grupie niskiego ryzyka także pięknie bo ja stara dupa jestem już
emoji6.png
robiłam też NIPT ale wyniki będą w przyszłym tyg ale już teraz czuję ulgę .
A co do samopoczucia to ..co ja tu będę dużo pisać
emoji6.png
dopóki objawy się nie pojawiły to panikowalam a jak już przyszły to nie chce odejść i męczą okr się opnie. Dla mnie te mdłości są najgorsze ale na szczęście nie rzygam. Jeszcze to tak w 100%do mnie nie dociera
Cudownie, że Ci się udalo🤩 gratuluję
no ja nie wiem, czy ciąża tak szybko zleci.. u mnie dzis 11+3 i jak pomyślę że do października czekać to wieczność a potem myślę, że to tylko pół roku zostało i kolejne święta mam nadzieję będziemy już we trójkę 🥰🥰 pewnie mi sie dłuży, bo od transferu jestem na l4 i walczę dietą z cukrzycą ciążowa ale czego się nie robi...👶
A właśnie jak tam z cukrem? Byłaś u diabetologa?

Już się spowiadam [emoji41]
Tydzień mamy równo 13ty . Właśnie dostałam wynik pappy i jestem w grupie niskiego ryzyka także pięknie bo ja stara dupa jestem już [emoji6] robiłam też NIPT ale wyniki będą w przyszłym tyg ale już teraz czuję ulgę .
A co do samopoczucia to ..co ja tu będę dużo pisać[emoji6]dopóki objawy się nie pojawiły to panikowalam a jak już przyszły to nie chce odejść i męczą okropnie. Dla mnie te mdłości są najgorsze ale na szczęście nie rzygam. Jeszcze to tak w 100%do mnie nie dociera [emoji1745] [emoji6]

Kochana ogromnie się cieszę ❤️❤️😍😍😘

Hej dziewczyny powiedzcie mi proszę kiedy wam minęła niestrawności i wymioty . Ja już mam serdecznie dość ...jestem całkowicie wyłączona z życia prywatnego i uziemiona w domu..jutro zaczynam 12 tydzień. Dodatkowo poziom tarczycy spadł prawie do zera i czuję się fatalnie. Miał ktoś tak. Kiedy zaczęło wam się normować TSH, kiedy wróciliście do żywych .
Poczekaj jeszcze 2 tyg. Tez lezalam jak niezywa a apogeum bylo w 12 tc
W 14 zaczelo byc bosko i teraz tak jest.
Tsh lekko mi spadlo mam 0,5 i lekarz mozi ze ok

Cudownie gratulacje💓💓💓 ciekawe jaka płec - bedzie z badania genetycznego?
Już się spowiadam [emoji41]
Tydzień mamy równo 13ty . Właśnie dostałam wynik pappy i jestem w grupie niskiego ryzyka także pięknie bo ja stara dupa jestem już [emoji6] robiłam też NIPT ale wyniki będą w przyszłym tyg ale już teraz czuję ulgę .
A co do samopoczucia to ..co ja tu będę dużo pisać[emoji6]dopóki objawy się nie pojawiły to panikowalam a jak już przyszły to nie chce odejść i męczą okropnie. Dla mnie te mdłości są najgorsze ale na szczęście nie rzygam. Jeszcze to tak w 100%do mnie nie dociera [emoji1745] [emoji6]
Evela

jak zaczniesz wyprawke to juz bedzie lecialo. Teraz wydaje sie, ze masa czasu, a zaraz bedziesz polowkowe ogarniac, wozek, szkole rodzenia i ostatnia prosta 😉
ale jak doczekać do wyprawki... 🤦‍♀️kiedy to się robi?
No chciałbym już coś bardziej planować ale też nawet jsiejesznie czuje się w ciąży Hahah zero objawów poza brzuszkiem minimalnym od południa 🤣🤣

ale jak doczekać do wyprawki... 🤦‍♀️kiedy to się robi?
No chciałbym już coś bardziej planować ale też nawet jsiejesznie czuje się w ciąży Hahah zero objawów poza brzuszkiem minimalnym od południa 🤣🤣
Ja zaczęłam kupować po 2 prenatalnych. Wtedy na 100 % uwierzyłam, że jestem w ciąży i z dzieckiem jest wszystko w porządku ❤️
U mnie całą ciążę totalnie zero objawów poza rosnącym brzuchem

reklama
To moze i ja do Was dolacze ;) nie wiem czy mnie kojarzycie ale tez byłam na poprzednim forum :) u mnie w lutym byl 3 transfer z accofilem. Udany :) teraz 7t6d ciazy, w ktora nadal ciezko mi uwierzyc ;) oprocz lekkich mdlosci nie mam nic. No moze oprócz migreny, ktora meczy mnie 2 dzien...

Do góry