reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dr Gastoł "stulejka jak postępować" wpiszcie sobie w google, chyba na YouTube powinien być wykład na ten temat. Filmik stary, korzystałam dawno temu. @fredka84 chyba szuka informacji jak pielęgnować siusiaka.

Ostatnia edycja:
reklama
A serio te małe fiutki was nie obrzydzaja? No dla mnie dramat! Sorki za wczorajsze pytanie widzę że dyskusja na cały dzień powstała, daleka i jestem natomiast od uwierzenia w to że matka z dziećmi narzeka na brak telewizora, czy idzie miasto zwiedzać, zostawiając dzieci z obcymi ludźmi 😆, trochę jakby mój mózg inaczej może działa, jakbym miała do obcego kraju uciekc z dziećmi to byłoby to moje ostatnie zmartwinie, raczej o męża bym się bała u martwiła niż o tv , pozdro laski

A serio te małe fiutki was nie obrzydzaja? No dla mnie dramat! Sorki za wczorajsze pytanie widzę że dyskusja na cały dzień powstała, daleka i jestem natomiast od uwierzenia w to że matka z dziećmi narzeka na brak telewizora, czy idzie miasto zwiedzać, zostawiając dzieci z obcymi ludźmi 😆, trochę jakby mój mózg inaczej może działa, jakbym miała do obcego kraju uciekc z dziećmi to byłoby to moje ostatnie zmartwinie, raczej o męża bym się bała u martwiła niż o tv , pozdro laski
ciezko mi sobie wyobrazic, ze jakakolwiek czesc ciala mojego dziecka mnie obrzydza.
Z reszta krewetki tez nie, bo uwielbiam 😆

Nie obrzydzaja, nie wiem nawet jak mogło by mnie obrzydzac ciało własnego dziecka tym bardziej jak jest małe... To jak zrobi kupę tez ma to nas niby obrzydzac 🤔

Nie obrzydzaja, nie wiem nawet jak mogło by mnie obrzydzac ciało własnego dziecka tym bardziej jak jest małe... To jak zrobi kupę tez ma to nas niby obrzydzac 🤔
Mam 4letnia starsza córkę, pamiętam czasem jak się zesra...la to męża wołałam do przewinięcia, to wcale nie pachnie kwiatkami jak niektórzy mówili, a fuj , nie obrzydza mnie to , ale smród jest ...... No dziewczyny nie oszukujmy się!

Mam 4letnia starsza córkę, pamiętam czasem jak się zesra...la to męża wołałam do przewinięcia, to wcale nie pachnie kwiatkami jak niektórzy mówili, a fuj , nie obrzydza mnie to , ale smród jest ...... No dziewczyny nie oszukujmy się!
ej no, ale przeciez nikt tu nie pisze, ze to pachnie. Kupa to kupa, ale zeby miec problem z przebraniem pieluchy? Przy odoieluchowaniu nigdy Ci nie narobila w gacie, ze cala musialas przebrac i umyc? Ktos to robil za Ciebie? Nie miala jelitowki i nie zazygala wszytskiego co sie dalo? Kto to wtedy ogarnia?
Wiadomo no nic przyjemnego, ale tez jakos tez wybitnie mnie nie rusza, po prostu trzeba to zrobic i tyle.
Ale zeby cos w ciele dziecka obrzydzalo to juz kosmos dla mnie…

No ciężko mieć męża na wyciągnięcie ręki przy każdej kupię. Mnie nie obrzydza, nie oszukuję się, chciałam dzieci z całym dobrodziejstwem ich inwentarza łącznie z ich kupami i krewetkami 😝 A kupa przy pyskowaniu i wyklucaniu się o wszystko mojego starszaka to pikuś

reklama
Do góry