reklama
annemarie
Fanka BB :)
Dlaczego tak spicie?W domu. Jest ciężko, rycze co chwilę Natalka zazdrosna, Baska jednak umie płakać. Śpimy w4 na jednym łóżku pomiędzy dziewczynami. Nie wiem Jak to wszystko poukładam. Błagam niech jutro będzie lepiej
nieagatka
bo nie je normalnie jedzcze. Jest na mleku glownie wiec normalne. Jak bedzie jesc dorosle jedzenie to nie bedzie tak przyjemnieNie moge tego ogarnac jak wlasne dziecko moze obrzydzac swojego rodzica.Mam co prawda corkw e ale gdybym miala syna to tez nie widze problemu.
Kupy to kupy.Nie zadne kwiatki chociaz dla mnoe kupa mojej corki nie smierdzi.jak zrobi po np.3 dniach to wtedy jest smrodek ale tak to tylko zapach musztardy
nieagatka
2 lozka, niekoniecznie w tym samum pokoju. Starsza z Tata, mlodsza z Toba i powoli wypracowywac jakis plan dzialania.W domu. Jest ciężko, rycze co chwilę Natalka zazdrosna, Baska jednak umie płakać. Śpimy w4 na jednym łóżku pomiędzy dziewczynami. Nie wiem Jak to wszystko poukładam. Błagam niech jutro będzie lepiej
W 4sobie nie wyobrazam.
annemarie
Przystawki na poczatek ,my tez tak z blizniakami spalismy.2 lozka, niekoniecznie w tym samum pokoju. Starsza z Tata, mlodsza z Toba i powoli wypracowywac jakis plan dzialania.
W 4sobie nie wyobrazam.
nieagatka
tez spox, tyle ze tu wchodzi w gre tez roczniak.Przystawki na poczatek ,my tez tak z blizniakami spalismy.
Pół nocy śpi w łóżeczku a drugie pół z nami . Bierzemy go do siebie jak nie może długo usnąć i jak kwęka. Ale też nie mogę się wyspać z nim w jednym łóżku. Budzi mnie jego każdy głębszy oddech@fredka84 a Kajtus spi sam czy z Wami?
Zeby nie bylo ja nie potepiam ale ja na dluzsza mete bym chodzila jak zoombi
Ostatnia edycja:
motylek24
zakładam iz to efekt pierwszej nocy, z czasem wypracujecie sobie system opieki. Młodsza moze spac w wozku, postaw wózek obok łozka. Nie wiem dlaczego ale z noworodkiem bałam się spać i tak pierwsze trzy tygodnie moje dzieci spały w wozku.W domu. Jest ciężko, rycze co chwilę Natalka zazdrosna, Baska jednak umie płakać. Śpimy w4 na jednym łóżku pomiędzy dziewczynami. Nie wiem Jak to wszystko poukładam. Błagam niech jutro będzie lepiej
Moja nie lubila wrecz spac na naszym lozku.teraz ja biore jak Tomek idzie do pracy a nie chce mi sie zagladac do lozeczka co 5 min bo sie przewraca albo wali nogami w lozeczko.a i tak spi krotko ze mna bo sie budzi.Pół nocy śpi w łóżeczku a drugie pół z nami . Bierzemy go do siebie jak nie może długo usnąć i jak kwęka. Ale też nie mogę się wyspać z nim w jednym łóżku. Budzi mnie jego każdy głębszy oddech
reklama
motylek24
Widzisz i na ch...... te monitory oddechu, życie pisze swoje scenariusze. Przyzwyczaisz się i nie będziesz mogła zasnąć bez synka. Co w tym złego, że on woli z Tobą spać.Pół nocy śpi w łóżeczku a drugie pół z nami . Bierzemy go do siebie jak nie może długo usnąć i jak kwęka. Ale też nie mogę się wyspać z nim w jednym łóżku. Budzi mnie jego każdy głębszy oddech