Po kup teraz wybierasz przesyłkę, czy paczka Orlen czy paczkomat. I wybierasz adres Orlenu albo paczkomatuA kiedy podaje swoj adres?
reklama
AaaaaaPo kup teraz wybierasz przesyłkę, czy paczka Orlen czy paczkomat. I wybierasz adres Orlenu albo paczkomatu
Co fajnego kupujesz?Aaaaaa
Dziewczyny ja polecam aktualna promke 5-10-15.
W tamtym tygodniu zrobiłam zakupy 21 rzeczy za 220 zł [emoji85]
Bodziaki po 8 zł, rampersy po 12. Moja Młoda na lato już ubrana jest [emoji1787] a ja mam bana na zakupy do odwolania[emoji1787]
Bodziaki po 8 zł, rampersy po 12. Moja Młoda na lato już ubrana jest [emoji1787] a ja mam bana na zakupy do odwolania[emoji1787]
bazylia128
Fanka BB :)
Teraz ta promocja?Dziewczyny ja polecam aktualna promke 5-10-15.
Kachar
A jak ty się czujesz? Wiadomo kiedy cc???Teraz ta promocja?
Cały czas widzę że są dobre ceny. Choć rampersy które kupiłam za 12 są teraz za 15. Więc ceny się zmieniają ale myślę że nadal atrakcyjneTeraz ta promocja?
Kachar
Fredka a jakiego mleka używacie dla młodego??? Tak z ciekawości pytam , a w ogóle to wczoraj byliśmy na urodzinach teściowej, i oczywiście usłyszałam komentarz na temat tego że nie karmię piersią, od osoby "najbardziej zainteresowanej" - ciotki która widuję 3 razy w roku ☹☹☹, i powiem wam , że zrobiło mi się przykroCo fajnego kupujesz?
bazylia128
Tak czw/ piatek. Dzisiaj się lepiej czuje pomimo tego że liczyłam na wtorek ale trochę poryczalam i już jest dobrze. Jakoś wytrzymam. Tym bardziej że weekend za mną to już chyba jakoś zleci .A jak ty się czujesz? Wiadomo kiedy cc???
reklama
Kachar
Szybko zleci , masz kogoś na sali czy sama leżysz?Tak czw/ piatek. Dzisiaj się lepiej czuje pomimo tego że liczyłam na wtorek ale trochę poryczalam i już jest dobrze. Jakoś wytrzymam. Tym bardziej że weekend za mną to już chyba jakoś zleci .