bazylia128
Fanka BB :)
ja pierdziele dobra jesteś, chyba byśmy się dogadaly czy tam jest Somersby? To ja poproszęZobacz załącznik 1376425mówie mężu daj że coś na rozluźnienie, a on mi....wybieraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pierdziele dobra jesteś, chyba byśmy się dogadaly czy tam jest Somersby? To ja poproszęZobacz załącznik 1376425mówie mężu daj że coś na rozluźnienie, a on mi....wybieraj
9kgA ile przytylas w ciąży?
O jest somerby do wyboruja pierdziele dobra jesteś, chyba byśmy się dogadaly czy tam jest Somersby? To ja poproszę
To malutko
mi wystarczyła by ta coca cola hahahaZobacz załącznik 1376425mówie mężu daj że coś na rozluźnienie, a on mi....wybieraj
ZazdroU mnie już tylko 3kg zostały sprzed ciąży
wsparcie jest mega istotne i tutaj jest Twoja przestrzeń więc wywalaj wszystko z siebie, szukaj rad itp. ...raz, że nie wiesz i nie czujesz się pewnie z tym co robisz, 2 mąż patrzy na Ciebie jak na kosmitę jak mu mówisz swoje doświadczenia - przynajmniej mój tak miał; bo mu nagle znikła żona, którą znał - silna, zdecydowana, ogarnięta, samodzielna, a pojawiła się narzekająca - bo boli bo niewyspanie itp., płacząca, wkurwiona - nowa ja .Dzięki za wsparcie. Kuwa, sory że wam tak jęczę
Brzuszek ma raczej miękki. Akurat ostatnio była położna jak tak się napinał i mówiła że brzuszek jest spoko i żeby podać ten delicol. I powiedziała że to niedojrzały układ trawienny, tak jak pisała @ilmenau.
Ile tego espumisanu mam dać?
a Ty Natalkę cycem karmisz/łas? To fakt kp na początku to cyc częeeesto - niektóre mamy to netfliksa całego obejrzały;P ...kolki to bardziej kwestia rozwojowa, w sensie jedno ma bardziej rozwinięty układ trawienny inne mniej. Choć po mm podobno częściej, bo przy kp jest mleko bardziej lekkostrawne plus z butli niby więcej powietrza się zasysa. No i niby spoko, ale przy szybkim wypływie z piersi też się powietrze zasysa, więc każdy przypadek indywidualny.No właśnie ja się nawet nie ludze że będę karmić cycem. Moja koleżanka mi mówiła że ona na początku to tylko leżała upocona z tymi cycami z dzieckiem i nic innego nie robiła. Nigdy nie wiadomo czy dziecko już się najadlo i mimo tego że kp to i tak ogromne kołki 3 miesiące. No i nic nie schudła więc to też mit. A ja mam Natusie i nie odrzuce jrj tak poprostu bo z Likaszem poszalelismy i juz ma rodzeństwo. Ja na początku też nie czułam tej wielkiej miłości ale im bardziej kumata się robiła tym bardziej do przodu. Poza tym Natulka chorowsla zaczęłam odróżniać rodzaj płacz i, wiedziałam że coś jej jest A ona jest całkowicie bezbronne i zdają na mnie. Teraz to wyglada tak że jestem całkowicie uzależniona od niej. Ona ma dobry humor, ja mam dobry humor, ona płacze, ja płacze. Dała bym się za nią pokroić. Moje potrzeby zeszły całkowicie ba drugi plan. Najpierw Natalka, później ja. Mam zamiar po porodzie trochę się z tym ogarnąć. Już mam zamówione dwie wizyty u fryzjera i serie masaży dla siebie. Serio moje dziewczyny musza teraz zacząć sie że do A dogadywać. Nawet jeśli będą spoiskowaly na rodziców to chce he tak wychowac żeby zawsze byly w tym razem i za soba.
ja u fryzjera zawsze podcinałam 2x w roku, a malowanie to tylko odrosty bo też siwa wcześnie, a włosy mam ciemne. Kiedyś malowała mi kumpela, ale potem pandemia, potem ciąża w pandemii itp. no i z mężem weszliśmy na nowy etap w związku- maluje mi teraz włosy co nie powiem, że przy dziecku jest zbawienne, bo łapiemy momenty, gdy ma drzemkę. Ale pierwsze malowanie to było niezłe, bo ona spała mega nierówno i czasami budziła się po 15 min, więc mieliśmy 2 podejścia - za pierwszym rozrobiona farba do koszami przed dziecmi bylo to obojetne, fryzjer albo farbowalsm w domu i git. Teraz jak zebrac sie do fryzjera zajmuje mi 3 miesiace to juz jest to problem. Zazwyczaj w domu robie odrost, a jak juz uda sie pojsc to robie generalny porzadek na glowie…
Wciskasz kup teraz i przekieruje cię na twój bank i zrobisz normalny przelew. Żadnego numeru karty nie podajesz@fredka84 powiedz Ty korzystasz z vinted?Jak to jest jak chce kupic cos to musze podac swoj nr karty?Nie moge normalnego przelewu zrobic?i czy zawsze musze nacisnac kup teraz?bo od tego jest kasa poboerana
A kiedy podaje swoj adres?Wciskasz kup teraz i przekieruje cię na twój bank i zrobisz normalny przelew. Żadnego numeru karty nie podajesz