reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Puszysty to jest kotek :-p😅 Ty na Pewno jesteś już szczupłą. Patrz A u mnie bez karmienia w miesiąc prawie 20 kg mniej ;) ciekawe jak teraz będzie. Bo oczywiście już nogi, buzia, dłonie całe opuchnięte. ja bym chciała rodzić już nawet dzisiaj. Tak się dzisiaj splakalysmy z sąsiadka bo poszła już dzisiaj na oksytocyna. To było wzruszające. Fajna dziewczyna. W przyszłym tygodniu będę miała druga córeczkę.
Ja w dwa tygodnie schudłam 10kg. Zostało mi tylko 3,5 kg żeby wrócić to wagi przed ciążą. Jestem w szoku że to tak szybko zeszlo🤔. I już prawie brzucha nie mam. Wyglądam jak bym się po prostu najadla. Musiałam się zmuszać do jedzenia bo nie miałam apetytu i może dlatego tak to zeszło szybko 🤔

reklama
Ja w dwa tygodnie schudłam 10kg. Zostało mi tylko 3,5 kg żeby wrócić to wagi przed ciążą. Jestem w szoku że to tak szybko zeszlo🤔. I już prawie brzucha nie mam. Wyglądam jak bym się po prostu najadla. Musiałam się zmuszać do jedzenia bo nie miałam apetytu i może dlatego tak to zeszło szybko 🤔
No mówiłam ci. Ja miałam podobnie. No i nie jadłam bo byłam tak przejęta i nie było czasu :)

Mi na drugi dzien po porodzie zeszlo 7kg i w sumie wygladalam ok.Apetytu tez nie mialam-do czasu😪Teraz znowu musze byc na diecie bo wygladam jakbym w ciazy byla.W sumie nie jestem na tak restrykcyjnej diecie jak przed ciaza.Zrezygnowalam ze slodyczy,jem mniej miesa-alw po prostu wyszlo jakos samo bo nie mam ochoty na nie.Nie jem bialego pieczywa.Narazie brzuszek ciazowy i dupa jest ale juz na buzi lepiej.Chociaz i tak czuje sie jak 🐷

Ja już zamówiłem fryzjera, ta sąsiadka mnie namówiła, a też nie byłem z 9 miesięcy. Chyba zrobię też ta kreatyny tj to prostowanie.
moj maz pracuje do 19h00. Zeby moc pojsc na 3-4h na ciecie, farbowanie, jakies refleksy to naprawde musze sie nagimnastykowac i planowac duzo wczesniej, bo z dziecmi ktos zostac musi. A tak to odrost sama robie raz w miesiacu czy jakos tak. Mam profesjonalne farby i dzialam.
Po urodzeniu dzieci to chyba z 5 miesiecy nie chodzilam, bo nie mialam jak.

moj maz pracuje do 19h00. Zeby moc pojsc na 3-4h na ciecie, farbowanie, jakies refleksy to naprawde musze sie nagimnastykowac i planowac duzo wczesniej, bo z dziecmi ktos zostac musi. A tak to odrost sama robie raz w miesiacu czy jakos tak. Mam profesjonalne farby i dzialam.
Po urodzeniu dzieci to chyba z 5 miesiecy nie chodzilam, bo nie mialam jak.
No ja właśnie nienawidzę chodzić na farbowanie bo to tak długo trwa.

Mi na drugi dzien po porodzie zeszlo 7kg i w sumie wygladalam ok.Apetytu tez nie mialam-do czasu😪Teraz znowu musze byc na diecie bo wygladam jakbym w ciazy byla.W sumie nie jestem na tak restrykcyjnej diecie jak przed ciaza.Zrezygnowalam ze slodyczy,jem mniej miesa-alw po prostu wyszlo jakos samo bo nie mam ochoty na nie.Nie jem bialego pieczywa.Narazie brzuszek ciazowy i dupa jest ale juz na buzi lepiej.Chociaz i tak czuje sie jak 🐷
U mnie już tylko 3kg zostały sprzed ciąży

20220306_214614.jpg
mówie mężu daj że coś na rozluźnienie, a on mi....wybieraj

reklama
Do góry