reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Puszysty to jest kotek :-p😅 Ty na Pewno jesteś już szczupłą. Patrz A u mnie bez karmienia w miesiąc prawie 20 kg mniej ;) ciekawe jak teraz będzie. Bo oczywiście już nogi, buzia, dłonie całe opuchnięte. ja bym chciała rodzić już nawet dzisiaj. Tak się dzisiaj splakalysmy z sąsiadka bo poszła już dzisiaj na oksytocyna. To było wzruszające. Fajna dziewczyna. W przyszłym tygodniu będę miała druga córeczkę.
Ja w dwa tygodnie schudłam 10kg. Zostało mi tylko 3,5 kg żeby wrócić to wagi przed ciążą. Jestem w szoku że to tak szybko zeszlo🤔. I już prawie brzucha nie mam. Wyglądam jak bym się po prostu najadla. Musiałam się zmuszać do jedzenia bo nie miałam apetytu i może dlatego tak to zeszło szybko 🤔

reklama
Ja w dwa tygodnie schudłam 10kg. Zostało mi tylko 3,5 kg żeby wrócić to wagi przed ciążą. Jestem w szoku że to tak szybko zeszlo🤔. I już prawie brzucha nie mam. Wyglądam jak bym się po prostu najadla. Musiałam się zmuszać do jedzenia bo nie miałam apetytu i może dlatego tak to zeszło szybko 🤔
No mówiłam ci. Ja miałam podobnie. No i nie jadłam bo byłam tak przejęta i nie było czasu :)

Mi na drugi dzien po porodzie zeszlo 7kg i w sumie wygladalam ok.Apetytu tez nie mialam-do czasu😪Teraz znowu musze byc na diecie bo wygladam jakbym w ciazy byla.W sumie nie jestem na tak restrykcyjnej diecie jak przed ciaza.Zrezygnowalam ze slodyczy,jem mniej miesa-alw po prostu wyszlo jakos samo bo nie mam ochoty na nie.Nie jem bialego pieczywa.Narazie brzuszek ciazowy i dupa jest ale juz na buzi lepiej.Chociaz i tak czuje sie jak 🐷

Ja już zamówiłem fryzjera, ta sąsiadka mnie namówiła, a też nie byłem z 9 miesięcy. Chyba zrobię też ta kreatyny tj to prostowanie.
moj maz pracuje do 19h00. Zeby moc pojsc na 3-4h na ciecie, farbowanie, jakies refleksy to naprawde musze sie nagimnastykowac i planowac duzo wczesniej, bo z dziecmi ktos zostac musi. A tak to odrost sama robie raz w miesiacu czy jakos tak. Mam profesjonalne farby i dzialam.
Po urodzeniu dzieci to chyba z 5 miesiecy nie chodzilam, bo nie mialam jak.

moj maz pracuje do 19h00. Zeby moc pojsc na 3-4h na ciecie, farbowanie, jakies refleksy to naprawde musze sie nagimnastykowac i planowac duzo wczesniej, bo z dziecmi ktos zostac musi. A tak to odrost sama robie raz w miesiacu czy jakos tak. Mam profesjonalne farby i dzialam.
Po urodzeniu dzieci to chyba z 5 miesiecy nie chodzilam, bo nie mialam jak.
No ja właśnie nienawidzę chodzić na farbowanie bo to tak długo trwa.

Mi na drugi dzien po porodzie zeszlo 7kg i w sumie wygladalam ok.Apetytu tez nie mialam-do czasu😪Teraz znowu musze byc na diecie bo wygladam jakbym w ciazy byla.W sumie nie jestem na tak restrykcyjnej diecie jak przed ciaza.Zrezygnowalam ze slodyczy,jem mniej miesa-alw po prostu wyszlo jakos samo bo nie mam ochoty na nie.Nie jem bialego pieczywa.Narazie brzuszek ciazowy i dupa jest ale juz na buzi lepiej.Chociaz i tak czuje sie jak 🐷
U mnie już tylko 3kg zostały sprzed ciąży

20220306_214614.jpg
mówie mężu daj że coś na rozluźnienie, a on mi....wybieraj

reklama
Do góry