Ja w dwa tygodnie schudłam 10kg. Zostało mi tylko 3,5 kg żeby wrócić to wagi przed ciążą. Jestem w szoku że to tak szybko zeszlo. I już prawie brzucha nie mam. Wyglądam jak bym się po prostu najadla. Musiałam się zmuszać do jedzenia bo nie miałam apetytu i może dlatego tak to zeszło szybkoPuszysty to jest kotek Ty na Pewno jesteś już szczupłą. Patrz A u mnie bez karmienia w miesiąc prawie 20 kg mniej ciekawe jak teraz będzie. Bo oczywiście już nogi, buzia, dłonie całe opuchnięte. ja bym chciała rodzić już nawet dzisiaj. Tak się dzisiaj splakalysmy z sąsiadka bo poszła już dzisiaj na oksytocyna. To było wzruszające. Fajna dziewczyna. W przyszłym tygodniu będę miała druga córeczkę.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
No mówiłam ci. Ja miałam podobnie. No i nie jadłam bo byłam tak przejęta i nie było czasuJa w dwa tygodnie schudłam 10kg. Zostało mi tylko 3,5 kg żeby wrócić to wagi przed ciążą. Jestem w szoku że to tak szybko zeszlo. I już prawie brzucha nie mam. Wyglądam jak bym się po prostu najadla. Musiałam się zmuszać do jedzenia bo nie miałam apetytu i może dlatego tak to zeszło szybko
bazylia128
Aha a brzuszek dość długo wystawal to była taka opuchlizna po cięciu.
Nie wiemKiedy transferujesz?
Mi na drugi dzien po porodzie zeszlo 7kg i w sumie wygladalam ok.Apetytu tez nie mialam-do czasuTeraz znowu musze byc na diecie bo wygladam jakbym w ciazy byla.W sumie nie jestem na tak restrykcyjnej diecie jak przed ciaza.Zrezygnowalam ze slodyczy,jem mniej miesa-alw po prostu wyszlo jakos samo bo nie mam ochoty na nie.Nie jem bialego pieczywa.Narazie brzuszek ciazowy i dupa jest ale juz na buzi lepiej.Chociaz i tak czuje sie jakJa w dwa tygodnie schudłam 10kg. Zostało mi tylko 3,5 kg żeby wrócić to wagi przed ciążą. Jestem w szoku że to tak szybko zeszlo. I już prawie brzucha nie mam. Wyglądam jak bym się po prostu najadla. Musiałam się zmuszać do jedzenia bo nie miałam apetytu i może dlatego tak to zeszło szybko
nieagatka
moj maz pracuje do 19h00. Zeby moc pojsc na 3-4h na ciecie, farbowanie, jakies refleksy to naprawde musze sie nagimnastykowac i planowac duzo wczesniej, bo z dziecmi ktos zostac musi. A tak to odrost sama robie raz w miesiacu czy jakos tak. Mam profesjonalne farby i dzialam.Ja już zamówiłem fryzjera, ta sąsiadka mnie namówiła, a też nie byłem z 9 miesięcy. Chyba zrobię też ta kreatyny tj to prostowanie.
Po urodzeniu dzieci to chyba z 5 miesiecy nie chodzilam, bo nie mialam jak.
bazylia128
No ja właśnie nienawidzę chodzić na farbowanie bo to tak długo trwa.moj maz pracuje do 19h00. Zeby moc pojsc na 3-4h na ciecie, farbowanie, jakies refleksy to naprawde musze sie nagimnastykowac i planowac duzo wczesniej, bo z dziecmi ktos zostac musi. A tak to odrost sama robie raz w miesiacu czy jakos tak. Mam profesjonalne farby i dzialam.
Po urodzeniu dzieci to chyba z 5 miesiecy nie chodzilam, bo nie mialam jak.
Kachar
U mnie już tylko 3kg zostały sprzed ciążyMi na drugi dzien po porodzie zeszlo 7kg i w sumie wygladalam ok.Apetytu tez nie mialam-do czasuTeraz znowu musze byc na diecie bo wygladam jakbym w ciazy byla.W sumie nie jestem na tak restrykcyjnej diecie jak przed ciaza.Zrezygnowalam ze slodyczy,jem mniej miesa-alw po prostu wyszlo jakos samo bo nie mam ochoty na nie.Nie jem bialego pieczywa.Narazie brzuszek ciazowy i dupa jest ale juz na buzi lepiej.Chociaz i tak czuje sie jak
reklama
bazylia128
A ile przytylas w ciąży?U mnie już tylko 3kg zostały sprzed ciąży