reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Fredka a jakiego mleka używacie dla młodego??? Tak z ciekawości pytam 😉, a w ogóle to wczoraj byliśmy na urodzinach teściowej, i oczywiście usłyszałam komentarz na temat tego że nie karmię piersią, od osoby "najbardziej zainteresowanej" - ciotki która widuję 3 razy w roku ☹☹☹, i powiem wam , że zrobiło mi się przykro 😪
Ciotka niech spada na drzewo.Co to wogole jest😠😠😠Ja mam w rodzinie meza jego siostrzyczke i braciszja ktorzy pouczaja mnie jak dziecko wychowywac-bo ja to zle robie.Ajurat mam to w dupie bo szwagierka oddala swoje na 2 lata na wychowanie swohej natce i pojechala do Niemiec a szwagier tylko drze ryja na dzieciaki i widac ze one go ni szanuja.Znawcy sie znalwzli.Olej ciotke

Ciotka niech spada na drzewo.Co to wogole jest😠😠😠Ja mam w rodzinie meza jego siostrzyczke i braciszja ktorzy pouczaja mnie jak dziecko wychowywac-bo ja to zle robie.Ajurat mam to w dupie bo szwagierka oddala swoje na 2 lata na wychowanie swohej natce i pojechala do Niemiec a szwagier tylko drze ryja na dzieciaki i widac ze one go ni szanuja.Znawcy sie znalwzli.Olej ciotke
uwielbiam takie słodkie rady teraz już mi radzą a co dopiero jak urodzę w maju 🤦‍♀️

Fredka a jakiego mleka używacie dla młodego??? Tak z ciekawości pytam 😉, a w ogóle to wczoraj byliśmy na urodzinach teściowej, i oczywiście usłyszałam komentarz na temat tego że nie karmię piersią, od osoby "najbardziej zainteresowanej" - ciotki która widuję 3 razy w roku ☹☹☹, i powiem wam , że zrobiło mi się przykro 😪
Wybrałam mleko nan opti pro. Czytałam rankingi i ma dobry skład.
Mi nikt nie robi uwag o karmienie butelką. Napewno bym swoje wygarnęła 😜
A ty się nic nie przejmuj❤️.

Dziewczyny u mnie już postanowione jutro ostatni zastrzyk i w czwartek ciecie. I jak już wiem tak teraz się zaczęłam baaaacccc :o:o🤨🥺🥺🥺 niedługo Baske zobaczę. A jak ona mnie nienawidzi za to że ciągle myślę tylko o Natalce?

Dziewczyny u mnie już postanowione jutro ostatni zastrzyk i w czwartek ciecie. I jak już wiem tak teraz się zaczęłam baaaacccc :o:o🤨🥺🥺🥺 niedługo Baske zobaczę. A jak ona mnie nienawidzi za to że ciągle myślę tylko o Natalce?
Zobaczysz małą, to zaczniesz myśleć o nich dwóch, ja też nie myślałam o Lidii póki była małą osobką bez twarzy w brzuchu, ale jak zobaczyłam jej buźkę to stała się taka realna , wiesz o co chodzi?! Nie wiem jak to powiedzieć......

Wiecie , mojego męża kolega ze studiów właśnie z żoną starali się o 4 dziecko, no i ona zaszła w ciążę, ale zarodek wrósł w bliznę po cesarce, gdzie nie mógł się rozwijać ( nie jasno kolega to wytłumaczył) , więc poronienie, ale nie oczyszczało się to dobrze więc pojechała do szpitala na zabieg, z zabiegu zrobił się operacja , usunęli jej całą macicę, przetaczali krew, no jakaś masakra, powiedzieli że gdyby nie była na sali operacyjnej to już by było po niej , bo też jakiś stan przedrzucawkowy miała, ogólnie szok

reklama
powiem Ci tak - milosc matki sie mnozy, a nie dzieli… Zobaczysz.
Zawsze myslalam, ze Lila to moj najwiekszy cud, balam sie, ze nie befe umiala pokochac nikogo jak jej. 💜A potem pojawila sie Inka i z nia po prostu wszytsko jest lepsze… 💜💜
No poza moimi nocami ofkors 🤦🏻‍♀️🤣🤦🏻‍♀️🤣

Do góry