reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Fredka a jakiego mleka używacie dla młodego??? Tak z ciekawości pytam 😉, a w ogóle to wczoraj byliśmy na urodzinach teściowej, i oczywiście usłyszałam komentarz na temat tego że nie karmię piersią, od osoby "najbardziej zainteresowanej" - ciotki która widuję 3 razy w roku ☹☹☹, i powiem wam , że zrobiło mi się przykro 😪
Ciotka niech spada na drzewo.Co to wogole jest😠😠😠Ja mam w rodzinie meza jego siostrzyczke i braciszja ktorzy pouczaja mnie jak dziecko wychowywac-bo ja to zle robie.Ajurat mam to w dupie bo szwagierka oddala swoje na 2 lata na wychowanie swohej natce i pojechala do Niemiec a szwagier tylko drze ryja na dzieciaki i widac ze one go ni szanuja.Znawcy sie znalwzli.Olej ciotke

Ciotka niech spada na drzewo.Co to wogole jest😠😠😠Ja mam w rodzinie meza jego siostrzyczke i braciszja ktorzy pouczaja mnie jak dziecko wychowywac-bo ja to zle robie.Ajurat mam to w dupie bo szwagierka oddala swoje na 2 lata na wychowanie swohej natce i pojechala do Niemiec a szwagier tylko drze ryja na dzieciaki i widac ze one go ni szanuja.Znawcy sie znalwzli.Olej ciotke
uwielbiam takie słodkie rady teraz już mi radzą a co dopiero jak urodzę w maju 🤦‍♀️

Fredka a jakiego mleka używacie dla młodego??? Tak z ciekawości pytam 😉, a w ogóle to wczoraj byliśmy na urodzinach teściowej, i oczywiście usłyszałam komentarz na temat tego że nie karmię piersią, od osoby "najbardziej zainteresowanej" - ciotki która widuję 3 razy w roku ☹☹☹, i powiem wam , że zrobiło mi się przykro 😪
Wybrałam mleko nan opti pro. Czytałam rankingi i ma dobry skład.
Mi nikt nie robi uwag o karmienie butelką. Napewno bym swoje wygarnęła 😜
A ty się nic nie przejmuj❤️.

Dziewczyny u mnie już postanowione jutro ostatni zastrzyk i w czwartek ciecie. I jak już wiem tak teraz się zaczęłam baaaacccc :o:o🤨🥺🥺🥺 niedługo Baske zobaczę. A jak ona mnie nienawidzi za to że ciągle myślę tylko o Natalce?

Dziewczyny u mnie już postanowione jutro ostatni zastrzyk i w czwartek ciecie. I jak już wiem tak teraz się zaczęłam baaaacccc :o:o🤨🥺🥺🥺 niedługo Baske zobaczę. A jak ona mnie nienawidzi za to że ciągle myślę tylko o Natalce?
Zobaczysz małą, to zaczniesz myśleć o nich dwóch, ja też nie myślałam o Lidii póki była małą osobką bez twarzy w brzuchu, ale jak zobaczyłam jej buźkę to stała się taka realna , wiesz o co chodzi?! Nie wiem jak to powiedzieć......

Wiecie , mojego męża kolega ze studiów właśnie z żoną starali się o 4 dziecko, no i ona zaszła w ciążę, ale zarodek wrósł w bliznę po cesarce, gdzie nie mógł się rozwijać ( nie jasno kolega to wytłumaczył) , więc poronienie, ale nie oczyszczało się to dobrze więc pojechała do szpitala na zabieg, z zabiegu zrobił się operacja , usunęli jej całą macicę, przetaczali krew, no jakaś masakra, powiedzieli że gdyby nie była na sali operacyjnej to już by było po niej , bo też jakiś stan przedrzucawkowy miała, ogólnie szok

reklama
powiem Ci tak - milosc matki sie mnozy, a nie dzieli… Zobaczysz.
Zawsze myslalam, ze Lila to moj najwiekszy cud, balam sie, ze nie befe umiala pokochac nikogo jak jej. 💜A potem pojawila sie Inka i z nia po prostu wszytsko jest lepsze… 💜💜
No poza moimi nocami ofkors 🤦🏻‍♀️🤣🤦🏻‍♀️🤣

Do góry