Mpja drpga ja przed 30 mialam-genetyka niestetyno rejczel
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Mi też się sypnelyno rejczel
nieagatka
mi przed dziecmi bylo to obojetne, fryzjer albo farbowalsm w domu i git. Teraz jak zebrac sie do fryzjera zajmuje mi 3 miesiace to juz jest to problem. Zazwyczaj w domu robie odrost, a jak juz uda sie pojsc to robie generalny porzadek na glowie…Mpja drpga ja przed 30 mialam-genetyka niestety
bazylia128
Ja już zamówiłem fryzjera, ta sąsiadka mnie namówiła, a też nie byłem z 9 miesięcy. Chyba zrobię też ta kreatyny tj to prostowanie.mi przed dziecmi bylo to obojetne, fryzjer albo farbowalsm w domu i git. Teraz jak zebrac sie do fryzjera zajmuje mi 3 miesiace to juz jest to problem. Zazwyczaj w domu robie odrost, a jak juz uda sie pojsc to robie generalny porzadek na glowie…
Ja przed pandemia bylam raz w miesiacy bo wlosy mi rosna jak trawa.Wjak pozamykali wszystko maz mnie farbowal-mam za geste i dlugie wlosy sama sobie bym nie dala rady.i tak zostalo.maz farbuje a 140zl w kieszenimi przed dziecmi bylo to obojetne, fryzjer albo farbowalsm w domu i git. Teraz jak zebrac sie do fryzjera zajmuje mi 3 miesiace to juz jest to problem. Zazwyczaj w domu robie odrost, a jak juz uda sie pojsc to robie generalny porzadek na glowie…
bazylia128
Ale masz zaje......biscie. I ty na męża narzekasz? Nigdy mi nie napisałaś jak się poznaliscie. On taki byczek trochęJa przed pandemia bylam raz w miesiacy bo wlosy mi rosna jak trawa.Wjak pozamykali wszystko maz mnie farbowal-mam za geste i dlugie wlosy sama sobie bym nie dala rady.i tak zostalo.maz farbuje a 140zl w kieszeni
To samiec alfa typowypoznalismy sie w necieAle masz zaje......biscie. I ty na męża narzekasz? Nigdy mi nie napisałaś jak się poznaliscie. On taki byczek trochę
Oj wiesz on by nie zostal z mala na jakies 3 godz.wiec maluje i w sumie nie narzeka
bazylia128
Ahaaa no tak hehehehe ma to przemyślane dobry jest słuchaj A kiedy ty wracasz do pracy?To samiec alfa typowypoznalismy sie w necie
Oj wiesz on by nie zostal z mala na jakies 3 godz.wiec maluje i w sumie nie narzeka
W przyszlym roku ok.marca-kwietnia.od 11 czerwca ide na wychowawczy.zlozylam wniosek w zeszlym roku o zlobek od tego wrzesnia ale nie wiem czy Misia sie dostanie bo u nas nawet do prywatnego jest rekrutacja jak do panstwowego bo jest dofinansowanie z miasta i nie ma miejsc komercyjnych.wiec boje sie czy wogole sie dostanie.jak nie to nie wiem co zrobieAhaaa no tak hehehehe ma to przemyślane dobry jest słuchaj A kiedy ty wracasz do pracy?
reklama
bazylia128
Kiedy transferujesz?W przyszlym roku ok.marca-kwietnia.od 11 czerwca ide na wychowawczy.zlozylam wniosek w zeszlym roku o zlobek od tego wrzesnia ale nie wiem czy Misia sie dostanie bo u nas nawet do prywatnego jest rekrutacja jak do panstwowego bo jest dofinansowanie z miasta i nie ma miejsc komercyjnych.wiec boje sie czy wogole sie dostanie.jak nie to nie wiem co zrobie