reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

He he he, jesteś normalnie człowiek legenda 😂
To ty łazja masz w szpitalu jak na wczasach😜. Ja dziś twaróg kupiłam bo też mam chęć na sernik 😋
Moglam im powiedziec jak ty mi mowisz ze to tylko zasługa tego że mnie psioche tak swedziala :-D patrz na ten sernik. Wzięłam też na wynos na wieczór. Jprdl jaki dobry, on jest na spodzie z chałwy. Ja oczywiście id rana gadam że wszystkimi i o wszystkim nawet z salowa i sztucznych kwiatkach. Takie gadanie mnie odstresowuje.

Załączniki

• 20220302_122301.jpg
    20220302_122301.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 70
reklama
za darmo ooo? Bez dwójek? 🤣🤣🤣Obiad pewnie będzie spoko no może oprócz zupy nie wiadomego pochodzenia 🤣
Hehehehe dokładnie sąsiadka mówi że jak jest zupa to nie wiadomo jaka :) e tam za darmo. Tu się płaci kartą nie dwujkami. A my z Łukaszem starej daty chyba bo mi wczoraj uzbierał worek 2 złotówek.

Zaraz kupie wozek bo mi sie nudzi. Tylko nie moge die jeszcze zdecydowac. Moze wy mi doeadzucie. Musze moec wozek spacerowy dla Natusi bo tamten idzie caly dla Baski. Wozek dla Natalki musi miec przekladana raczke bo chce ja miec w swoim kierunku.
Ja tez szukam LEKKIEJ!!!spacerowki.Mize cos jtoras poleci🙂

reklama
Miałam nadzieję że Basia chociazvtroche będzie do mnie podobna :) dziewczyny co myślicie o bankowaniu krwi pepowinowej? Bo ja za dwie godziny mam doradcę i chyba się zdecyduje. To całą rodziną może korzystać z tych komórek macierzystych.
Nie zdecydowałam się bo w Polsce bankuje się ją prywatnie a prawdopodobieństwo użycia własnych komórek była niewielka z tego co mi tłumaczono. Zdecydowanie większy sens ma bankowanie tej krwi w banku gdzie jest ogólny dostęp i wtedy w razie potrzeby korzysta się z czyjejś a z Twojej ktoś inny po dopasowaniu genetycznym

Do góry