reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja tez szukam LEKKIEJ!!!spacerowki.Mize cos jtoras poleci🙂
Ja na początku chciałam parasolkeale one są tylko do 15 kg. A moja Natusia ma już 11 kg to bez sensu. Ja chciałam ta: quinny zapp flex plus 2 takie pastelowe kolory, pastelowy róż. Albo cybex eezy s twist plus 2. Później ci jeszcze wyśle inny

reklama
Moglam im powiedziec jak ty mi mowisz ze to tylko zasługa tego że mnie psioche tak swedziala :-D patrz na ten sernik. Wzięłam też na wynos na wieczór. Jprdl jaki dobry, on jest na spodzie z chałwy. Ja oczywiście id rana gadam że wszystkimi i o wszystkim nawet z salowa i sztucznych kwiatkach. Takie gadanie mnie odstresowuje.
Jprdl, ale piękny ten sernik 🤩

Ja na początku chciałam parasolkeale one są tylko do 15 kg. A moja Natusia ma już 11 kg to bez sensu. Ja chciałam ta: quinny zapp flex plus 2 takie pastelowe kolory, pastelowy róż. Albo cybex eezy s twist plus 2. Później ci jeszcze wyśle inny
A co myslisz o volco baby snap 4 sport?podobno supet tylko cena mnie przeraza😬

Załączniki

• 20220302_134743.jpg
    20220302_134743.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 86
O wlasnieno nim mysle.tylko ta cena😬ale moze na olx cos wypatrze
Fajny, cena nie fajna ale mogę tyle przeznaczyć, nie więcej. Tylko u nas odpada na pewno bo nie ma przekładane rączki i nie będę mieć niuni przodem do siebie A to u mnie najważniejsze. Dziewczyny jakie macie spacerówki?

reklama
Fajny, cena nie fajna ale mogę tyle przeznaczyć, nie więcej. Tylko u nas odpada na pewno bo nie ma przekładane rączki i nie będę mieć niuni przodem do siebie A to u mnie najważniejsze. Dziewczyny jakie macie spacerówki?
A u Ciebie nie lepiej sprawdzilby sie wozek jeden po drigim?Jak bedziesz z dwoma wozkami na spacery chodzila?🤷‍♀️

Do góry