reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fajny, cena nie fajna ale mogę tyle przeznaczyć, nie więcej. Tylko u nas odpada na pewno bo nie ma przekładane rączki i nie będę mieć niuni przodem do siebie A to u mnie najważniejsze. Dziewczyny jakie macie spacerówki?
Mój szogunek musi przodem do kierunku jazdy bo lubi się rozglądać. Na matkę już się napatrzył

reklama
Mój książę kwekal i się prężył w nocy ze 2,5 godziny. Teraz też jakoś nie może usnąć. Tak się co chwilę cały napina. To normalne? Nie wiem czy coś mu nie dolega. Brzuszek ma miękki ale mu go masuję🤔
U mnie to samo, od rana płacze i się napina. Też się martwię czy jednak to mleko nie za zimne, czy za szybko nie je, itd... 😂😂🙈🙈

I zrobili mi wczoraj zdjęcie Basi. Pierwszy raz ja tak zobaczyłam. Matko jaka ona nie LADNA :o😂 kolejne dziecko do Łukasza podobne. No czuje się jak patrzę na to zdjęcie że to nie moje dziecko. Gdyby to było in vitrobyo była bym pewna że pomylili :) co to za nos? Usta zupełnie inne od Natalki. Zobaczymy jak się urodzi.
Moja też coraz dziwniejsza, jak się urodziła myślałam, że najpiękniejsza na świecie ale jak się teraz przyglądam to przypomina kakadu, tak jej sterczą włosy na czubku głowy i ma wiecznie ale to wiecznie niezadowoloną minę

Załączniki

• 20220302_164304.jpg
    20220302_164304.jpg
    232,5 KB · Wyświetleń: 43
@Kasiekt u mnie na teraz to jest nr 1 COSATTO WOWEE taki kolor goody ma wszystko na czym mi zależy tylko ta cena:) Ale chyba na niego się zdecyduje. @Artemida90 to jaki ty masz? Ja nie chce tego wózka rok po roku. Bo ja sama nie będę chodzić z 2 dzieci. Albo z Łukaszem albo z moja mama no i co 2 dzień będzie u mnie ZOSKA do pomocy A jak coś to taczke wazme i będę wozić.

reklama
Dziewczyny ja już pisalam ale u mnie cudownie się sprawdza czajnik z temperaturą. Chociaż Ty masz swoje mleczko to też inaczej :)
Tak, ale na noc wyciągam z lodówki, nie odciągam w nocy, bo leci max. 30 ml 😥 Czuję, że niedługo się poddam z tym odciąganiem, a kumpela mi pożyczył taką maszynę do mm, działa wiecie jak ekspres do kawy, naciskasz i masz gotowe w butelce.

Do góry