reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aj tam nieładna. Normalnie wygląda 😊. Będzie pani zadowolona 😉
Fajnie, że masz taka dobrą opiekę ❤️. Może nie będzie ci się tak bardzo dłużyło w szpitalu
Ty widziałaś zdjęcie mojej Baski? Ciągle jestem w szoku. Co na nią patrzę to się śmieje 😂 przecież ja byłam ładnym dzieckiem. Ciągle się śmiałam. No i wogole najbrzydsza chyba nie jestem. Nawet się sobie podobam. A Baska jaka naburmuszona.😅 i ten nos 😧 aż mi się jej szkoda zrobiło.

reklama
Trzymaj się Bazylia , ostatni tydzień szybko Wam zleci. Rodzone rodzeństwo a podobieństw wcale niewiele między moimi chłopakami za to obaj kopia męża wiec nie wiem o co cho..
Miałam nadzieję że Basia chociazvtroche będzie do mnie podobna :) dziewczyny co myślicie o bankowaniu krwi pepowinowej? Bo ja za dwie godziny mam doradcę i chyba się zdecyduje. To całą rodziną może korzystać z tych komórek macierzystych.

Moja Misia jest naprawde podobna do tych zdjec z USG a szczegolnie jak ma oczy otwarte w nocy jak ja karmie i tak jest ciemno.No jakbym zdjecie z usg widziala.
A fotka Baski spoko👍wiec nie przezywaj😉Natalja do Lukasza podobna i co zle?Fajniutka dziewczynka👍🙂
Wiecie że nawet mi tu fajnie jest. Gdyby nie moja tęsknota za Natusia to śmiała bym powiedzieć że nawet super. Mogę wychodzić z oddziału tam na dole, mam kawiarnię, bistro, sklep spożywczy, kącik z ksiazkami, aptekę. Dzisiaj Łukasz przyjedzie dowieźć mi rzeczy bo nie mam kubka i sztuce i normalnie może wejść. Już wypilam latte i zjadla serniczek, wypilam swiezy soczek. Wzieli mnie pozniej na ekg. Ciagle pobieraj krew. Dzisiaj juz plytki prawie w normie ale norma jest do 400 a ja mam 395. Mam mawet super ksuazke do czytania. Przeciez ja od roku nic mie czytalam. Moja sąsiadka też jest po in vitro w ciąży z Michalina i ma 39 i 3 i rodzi naturalnie. Zauważyłam że tutaj duży nacisk na poród sn. M8 tam od razu powiedzieli że mi się cc należy pewnie zasługa mojego lekarza. W każdym razie ta sąsiadka tak bardzo przeżywa ten poród, ciągle glaszcze brzuszek, liczy ruchy. Ja w tej ciąży tego nie mam.

Wiecie że nawet mi tu fajnie jest. Gdyby nie moja tęsknota za Natusia to śmiała bym powiedzieć że nawet super. Mogę wychodzić z oddziału tam na dole, mam kawiarnię, bistro, sklep spożywczy, kącik z ksiazkami, aptekę. Dzisiaj Łukasz przyjedzie dowieźć mi rzeczy bo nie mam kubka i sztuce i normalnie może wejść. Już wypilam latte i zjadla serniczek, wypilam swiezy soczek. Wzieli mnie pozniej na ekg. Ciagle pobieraj krew. Dzisiaj juz plytki prawie w normie ale norma jest do 400 a ja mam 395. Mam mawet super ksuazke do czytania. Przeciez ja od roku nic mie czytalam. Moja sąsiadka też jest po in vitro w ciąży z Michalina i ma 39 i 3 i rodzi naturalnie. Zauważyłam że tutaj duży nacisk na poród sn. M8 tam od razu powiedzieli że mi się cc należy pewnie zasługa mojego lekarza. W każdym razie ta sąsiadka tak bardzo przeżywa ten poród, ciągle glaszcze brzuszek, liczy ruchy. Ja w tej ciąży tego nie mam.
Taka to pożyje sernik latte i dzień leci 🤣

Zaraz kupie wozek bo mi sie nudzi. Tylko nie moge die jeszcze zdecydowac. Moze wy mi doeadzucie. Musze moec wozek spacerowy dla Natusi bo tamten idzie caly dla Baski. Wozek dla Natalki musi miec przekladana raczke bo chce ja miec w swoim kierunku.

Załączniki

• 16462201097817500769056277453412.jpg
    16462201097817500769056277453412.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry