reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój syn też najpierw wstał a potem usiadł😅
Aa i najpierw wyszła mu górna dwojka a długo potem jedynki😅😉też zgrzyta i czasem pluje🤣 myślę, że to normalne 😉
Naprawdę zgrzyta? Super, to mnie poc8eszylas bo Łukasz mówi że w nocy chyba jakieś kroniki w łóżku mamy:) Natalka śpi z nami po środku łóżka. Nie wiem jak to będzie jak się Basia urodzi. Miałam problem żeby ustawić dwa łóżeczka w sypialni.

reklama

Załączniki

• Screenshot_20220212-133626_Chrome.jpg
    Screenshot_20220212-133626_Chrome.jpg
    209,4 KB · Wyświetleń: 42
Hej Dziewczyny!!

Dzięki za kciuki, u nas wszystko dobrze, jestem wykończona.

Mała miała 3200, 53 cm, walczę z latakcją i może jutro wyjdę to się odezwę jak będę dłużej w domu. Aktualnie jestem zakochana jak nigdy w życiu 🥰🥰🥰

Miłego weekendu 🥳
Pokaz chociaz coreczke🥰🥰🥰
Wielkie gratulacje ,to jest napiekniejsze zakochanie😍😍😍

Hej Dziewczyny!!

Mała miała 3200, 53 cm, walczę z latakcją i może jutro wyjdę to się odezwę jak będę dłużej w domu. Aktualnie jestem zakochana jak nigdy w życiu 🥰🥰🥰

Miłego weekendu 🥳
Co ty mówisz 😍. Już się zakochałaś 😍. Jezzzzuu, żeby u mnie też tak było 😜
Odpoczywaj i pamiętaj żeby się nie denerwować słabszą laktacją. Nerwy podobno też mają wpływ na to wszystko ❤️. Będzie dobrze ❤️. Czekamy na fotkę jak będziesz ogarnięta ❤️

Hej Dziewczyny!!

Miłego weekendu 🥳
Łaaaa ale fajnie. Szybko wychodzicie. GRATULACJE :) Jak cesarka?

reklama
Dziewczyny jeszcze jedno Natalka ostatnio zaczela mi zgrzytac ząbkami i kuwa pluje cały czas. Czy powinno mnie to niepokoić? Ja nie wiem co to za egzemplarz mi się trafił:) aha mamy zalecenia kategoryczny zakaz karmienia w nocy no i od wczoraj zaczęliśmy także noc nie przespana:)
Moim zdaniem ząbkuje , biegunki maga być i brak apetytu, ważne aby piła dużo się nie odwodniła, możesz kupę zbadać czy pasożytów nie ma ewentualnie , i samruj jej dziąsełka maścią znieczulającą, u nas jeszcze gryzaki takie schładzane się sprawdzały, ale rzadkie kupy też były, cóż wszystko z czasem minie , cierpliwości 😘😘😘

Do góry