dziękuję nie wiem czy będę umiała na zawołanie w domu mi wychodzi to perfekcyjnie może przełożę to na gabinetJa w ciazy tez tylko usg do tej pory
No to powodzenia dzisiaj na wizycie!! Niech usg zrobi i nie dyskutuje. Uzyj lez w razie czego
Kiedy masz termin?
reklama
na 15 majaJa w ciazy tez tylko usg do tej pory
No to powodzenia dzisiaj na wizycie!! Niech usg zrobi i nie dyskutuje. Uzyj lez w razie czego
Kiedy masz termin?
Oj nie ruszysz nie ruszysz.Mnie farbuje mezus bo nie mam z kim bejbika zostaeic jak mezus w pracy.A i tak kladzie mi farbe jak ma wolne bo tak to tez nie ma kiedyJa wczoraj sobie farbowałam włoski . Mam całe brązowe więc sama sobie z nimi radzę. Ale coś mnie znów bierze ochota na jakieś blondy . Może na wiosnę ruszę do fryca
Justi92
Fanka BB :)
No data piękna ale jak pomyślę że jeszcze prawie dwa tyg w szpitalu to mnie ciśnie ale co się dla małej nie robi najważniejsze że jestem pod kontrolą i opieką a Martynka niech czeka zrobi mamie najpiękniejszy prezent na walentynkiO Ty pipo będą walentynkowe bejbiki o ile szybciej się nie rozpakuje ja już po ktg i czekam do lekarza żeby mi dał opis
No to dzień pełen emocji, a dentysta zapewni największeTak waw…
Jutro tylko usg prenatalne i pobranie krwi - wieczorem
A rano dentysta
Ciekawe kogo tam w brzuszku nosisz . Mi się sprawdziło po pierwszych prenatalnych że synek
hahahahha nie nie polecamPrzeczytalam: POLECAM - mam na kazdej wizycie
Dzis chyba u mnie cos ostro zaskoczylo na zberezne mysli
Kachar
Fanka BB :)
No ja po tamtym razie to już tylko dzwoniłam po recepty, teleporady były za free także załatwiałam przez telo No to jeszcze lepiej nie dość że ściągną za całą procedurę to jeszcze jak człowiek osiągnie upragniony cel nie no u mnie jak chce się receptę bez wizyty to skromne 20 zł a tele porada 100
G
gość2502
Gość
No przestań byle do poniedziałku a potem to już zleci kochanaNo data piękna ale jak pomyślę że jeszcze prawie dwa tyg w szpitalu to mnie ciśnie ale co się dla małej nie robi najważniejsze że jestem pod kontrolą i opieką a Martynka niech czeka zrobi mamie najpiękniejszy prezent na walentynki
Pieknie!! Na wiosne achhh te spacerki wiosennena 15 maja
reklama
A jaka dzielnia jak mozna wiedziec bo ja Bemowo JelonkiTak waw…
Jutro tylko usg prenatalne i pobranie krwi - wieczorem
A rano dentysta