reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja wczoraj sobie farbowałam włoski 😉. Mam całe brązowe więc sama sobie z nimi radzę. Ale coś mnie znów bierze ochota na jakieś blondy 🤩. Może na wiosnę ruszę do fryca😉
Oj nie ruszysz nie ruszysz.Mnie farbuje mezus bo nie mam z kim bejbika zostaeic jak mezus w pracy.A i tak kladzie mi farbe jak ma wolne bo tak to tez nie ma kiedy🤪

O Ty pipo 🙆 będą walentynkowe bejbiki o ile szybciej się nie rozpakuje 🤣🤣 ja już po ktg i czekam do lekarza żeby mi dał opis :D
No data piękna 😁 ale jak pomyślę że jeszcze prawie dwa tyg w szpitalu to mnie ciśnie 😵 ale co się dla małej nie robi 🤷 najważniejsze że jestem pod kontrolą i opieką 😜 a Martynka niech czeka zrobi mamie najpiękniejszy prezent na walentynki 🥰🥰🥰

o No to jeszcze lepiej nie dość że ściągną za całą procedurę to jeszcze jak człowiek osiągnie upragniony cel 🤦‍♀️nie no u mnie jak chce się receptę bez wizyty to skromne 20 zł a tele porada 100
No ja po tamtym razie to już tylko dzwoniłam po recepty, teleporady były za free także załatwiałam przez tel 😉

No data piękna 😁 ale jak pomyślę że jeszcze prawie dwa tyg w szpitalu to mnie ciśnie 😵 ale co się dla małej nie robi 🤷 najważniejsze że jestem pod kontrolą i opieką 😜 a Martynka niech czeka zrobi mamie najpiękniejszy prezent na walentynki 🥰🥰🥰
No przestań byle do poniedziałku a potem to już zleci kochana 💪❤️❤️❤️

reklama
Do góry