Ty masz wytrzymać lazjo do swojego terminu. Będziesz urodziny dla dwóch dziewuszek wyprawiała jednego dniaA ja?! Zaraz po tobie. Ale nie jestem pewna czy przed Tobą nie urodze jak obsfawiasz moja medica jest już mocno nadwyrezona. Jutro mam wizytę. To się będzie działo jak mały Kajtek wyjdzie. Ja to jestem placzka zawodowa ostatnio wiec pewnie tel usmarkam jak wrzucisz zdjęcie
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ja już myślę żeby zrobić roczek i chrzciny na jednej imprezie. Lubię takie imprezy to mnie przy życiu trzyma Natalka miała suknię jak suknia ślubna, całą z koronki, firma mi salę przybrała w balony, lizaki dla gości z podziękowaniem no i my w centrum uwagi SUPER BYLO!!!! Ile ja się nachodzilam na takie imprezy do wszystkich bratankow, bratanic, chrzesniakow mam trzech. To teraz nadszedł czas żeby oddawali chciała bym taka impre w drugi dzień WielkanocyTy masz wytrzymać lazjo do swojego terminu. Będziesz urodziny dla dwóch dziewuszek wyprawiała jednego dnia
Ha ha ha, to u mnie przeciwnie . Ja chcę iść do kościoła tylko z chrzestnymi i potem wszyscy wypad do swoich domów . Ja nienawidzę takich imprez. A dziecko ochrzczę tylko dlatego, bo jak miałam te swoje dołki przy ostatnim transferze, to zaczęłam się modlić i obiecałam sobie, że jak będzie z tego zdrowie dziecko to je ochrzczę. No i muszę obietnicę spełnićJa już myślę żeby zrobić roczek i chrzciny na jednej imprezie. Lubię takie imprezy to mnie przy życiu trzyma Natalka miała suknię jak suknia ślubna, całą z koronki, firma mi salę przybrała w balony, lizaki dla gości z podziękowaniem no i my w centrum uwagi SUPER BYLO!!!! Ile ja się nachodzilam na takie imprezy do wszystkich bratankow, bratanic, chrzesniakow mam trzech. To teraz nadszedł czas żeby oddawali chciała bym taka impre w drugi dzień Wielkanocy
A tak, to ja dalej bezbożnik
bazylia128
Ja chce ochrzcic dzieci bo sama jestem ochrzczona i nie będę utrudniać im drogi. A same w życiu wybiorą swoja drogę i wiarę A że impry fajne i zwracają się prawie 100 procent to dodatkowy bonus. No i matka zawsze do kosmetyczki i fryzjera może iść my w tamtym roku nakupilysmy sukienek z moja mama jak na jakieś wesele tez sie bedziesz cieszyc, zobaczysz bylam taka dumna i wzruszonaHa ha ha, to u mnie przeciwnie . Ja chcę iść do kościoła tylko z chrzestnymi i potem wszyscy wypad do swoich domów . Ja nienawidzę takich imprez. A dziecko ochrzczę tylko dlatego, bo jak miałam te swoje dołki przy ostatnim transferze, to zaczęłam się modlić i obiecałam sobie, że jak będzie z tego zdrowie dziecko to je ochrzczę. No i muszę obietnicę spełnić
A tak, to ja dalej bezbożnik
Riddikulus
No to jest nas dwie. Ja dzisiaj tez mam dość..@fredka84 @bazylia128 dziękuję że pytacie, ale u mnie dziś hu.... Dzień i w sumie na razie to mi się nie chce nawet o tym opowiadać, bo znowu się zacznę denerwować a wystarczająco już dziś miałam nerwów przez co odrazu odbiło się to na mojej szyjce, mam takie bóle ze chodzić nie mogę.. Ogólnie mam jakieś załamanie nerwowe i non stop mi się chce płakać co do szpitala i porodu dalej hu.. Wiem mam mięc dalsza obserwacje i czekać czyli leżeć spać i być w zawieszeniu oprócz ktg raz dziennie nie mam żadnych innych badań.... Więc dalej hu wie ogólnie mój profesorek też mnie wkurwił i wg to jutro się odezwę muszę dojść do siebie sorki za zagmatwane napisanie posta ale mam dzisiaj gó** zamiast mózgu
Nic balam nie mów. Mam pokokardke...To jeszcze nie wyszłaś dziś?
To tak jak ja - jedne urodziny tylko u Ciebie rok różnicyTy masz wytrzymać lazjo do swojego terminu. Będziesz urodziny dla dwóch dziewuszek wyprawiała jednego dnia
G
gość2502
Gość
14 lutego kochanaTo najpierw będzie @DagLer , potem pewnie @Justi92, ja i @Kachar. @Szyszka99 a ty na kiedy masz? Ty masz chyba tydzień przede mną co nie?
bazylia128
Ale piękna data14 lutego kochana
Ale extra . To chyba walczysz z @Justi92 o drugie miejsce14 lutego kochana
G
gość2502
Gość
Ja to mam schize, że się szybciej zacznie zastanawiam się czy wtedy mi zrobią to CC czy każą jednak naturalnie. Zrobię dramę tam jak się tak stanieAle extra . To chyba walczysz z @Justi92 o drugie miejsce
reklama
bazylia128
Ja też się boję że narobie w szpitalu schizy A później będę się musiała wstydzićJa to mam schize, że się szybciej zacznie zastanawiam się czy wtedy mi zrobią to CC czy każą jednak naturalnie. Zrobię dramę tam jak się tak stanie