reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powodzenia! Będzie to najcudowniejszy czas w życiu 😍😍😍

Taki maluszek to najcudowniejszy istotną na świecie. Zobaczysz.

Mi dla rozrywki sale zmienili. Obecnie leżę w tym samym miejscu co po usunięciu cp. Pycha szaleje... pizze bym dzisiaj zjadła. I sprite popila... jak myślicie wyrzuca mnie ze szpitala jak sobie zamówię?
To jeszcze nie wyszłaś dziś?

reklama
Powodzenia! Będzie to najcudowniejszy czas w życiu 😍😍😍

Taki maluszek to najcudowniejszy istotną na świecie. Zobaczysz.

Mi dla rozrywki sale zmienili. Obecnie leżę w tym samym miejscu co po usunięciu cp. Pycha szaleje... pizze bym dzisiaj zjadła. I sprite popila... jak myślicie wyrzuca mnie ze szpitala jak sobie zamówię?
nie wyrzuca za co jak i tak już opinie wyrobili 🤣🤦‍♀️

@fredka84 @bazylia128 dziękuję że pytacie, ale u mnie dziś hu.... Dzień i w sumie na razie to mi się nie chce nawet o tym opowiadać, bo znowu się zacznę denerwować a wystarczająco już dziś miałam nerwów 😭 przez co odrazu odbiło się to na mojej szyjce, mam takie bóle ze chodzić nie mogę.. Ogólnie mam jakieś załamanie nerwowe i non stop mi się chce płakać 😭😭😭 co do szpitala i porodu dalej hu.. Wiem mam mięc dalsza obserwacje i czekać czyli leżeć spać i być w zawieszeniu 🤷 oprócz ktg raz dziennie nie mam żadnych innych badań.... Więc dalej hu wie ogólnie mój profesorek też mnie wkurwił i wg to jutro się odezwę muszę dojść do siebie 😫😫😫😫😫😫 sorki za zagmatwane napisanie posta ale mam dzisiaj gó** zamiast mózgu 😭
❤️❤️❤️

@fredka84 @bazylia128 dziękuję że pytacie, ale u mnie dziś hu.... Dzień i w sumie na razie to mi się nie chce nawet o tym opowiadać, bo znowu się zacznę denerwować a wystarczająco już dziś miałam nerwów 😭 przez co odrazu odbiło się to na mojej szyjce, mam takie bóle ze chodzić nie mogę.. Ogólnie mam jakieś załamanie nerwowe i non stop mi się chce płakać 😭😭😭 co do szpitala i porodu dalej hu.. Wiem mam mięc dalsza obserwacje i czekać czyli leżeć spać i być w zawieszeniu 🤷 oprócz ktg raz dziennie nie mam żadnych innych badań.... Więc dalej hu wie ogólnie mój profesorek też mnie wkurwił i wg to jutro się odezwę muszę dojść do siebie 😫😫😫😫😫😫 sorki za zagmatwane napisanie posta ale mam dzisiaj gó** zamiast mózgu 😭
To tylko hormony, na pocieszenie dodam że po porodzie będzie jeszcze gorzej. Ja cy czas ryczalam :) na pytanie dlaczego? BO TAK, albo NIE WIEM :) NO i właśnie dlatego modlę się o każdy dzień w domu. Bo wiem jak to wyglada w szpitalu. Jak bylam jeszcze bez Natalki to sobie moglam lezec a teraz serce mi peka na mysl o kazdym dniu rozlaki z Natalka.

Dobrze 39tc to już ciąża donoszona się liczy , powiedzieli ci jak się przygotować i co zabrać ze sobą? Jakie badania itp? GBS masz zrobiony? A ty dalej neoparin bierzesz?
Na stronie szpitala jest napisane jak się spakować a i na szkole rodzenia położna, która pracuje w tym szpitalu, mówiła nam co zabrać. Gbs mam ujemny, więc luz, a heparynę mam brać do samego końca

@fredka84 to już zaraz. Jezuuu Jak długo wytrzymała mi w 38 tygodniu wody odeszły:) Ty teraz trzymaj psioche zwarta :) U mnie jeszcze zastrzyki komplikowaly spraw bo nie mogli mi zrobić znieczulenia do cc bo wieczorem zrobiłam zastrzyk A w nocy poród. Cc zrobili o 12 na drugi dzień a przez ten czas ciągle skurcze bez rozwarcie, no nie wspominam tego miło:) teraz też się kluje ale mi się udaje zdobyć fraxi 0,4. Neoparin szczypie. A teraz mnie w nos szczypie bo Natalka taka niespodzianke w właśnie w pampka zrobiła że woreczki pachnące nie pomagają hehehe. Wystawiam to na balkon niech sobie czeka za Łukaszem.

@fredka84 to już zaraz. Jezuuu Jak długo wytrzymała mi w 38 tygodniu wody odeszły:) Ty teraz trzymaj psioche zwarta :) U mnie jeszcze zastrzyki komplikowaly spraw bo nie mogli mi zrobić znieczulenia do cc bo wieczorem zrobiłam zastrzyk A w nocy poród. Cc zrobili o 12 na drugi dzień a przez ten czas ciągle skurcze bez rozwarcie, no nie wspominam tego miło:) teraz też się kluje ale mi się udaje zdobyć fraxi 0,4. Neoparin szczypie. A teraz mnie w nos szczypie bo Natalka taka niespodzianke w właśnie w pampka zrobiła że woreczki pachnące nie pomagają hehehe. Wystawiam to na balkon niech sobie czeka za Łukaszem.
Mam zamiar się oszczędzać żeby mi tu nikt mi przed czasem nie chciał z brzucha wyłazić 😜
Ja też biorę heparynę wieczorem. A acard mam odstawić na tydzień przed porodem

reklama
To najpierw będzie @DagLer , potem pewnie @Justi92, ja i @Kachar. @Szyszka99 a ty na kiedy masz? Ty masz chyba tydzień przede mną co nie?
A ja?! Zaraz po tobie. Ale nie jestem pewna czy przed Tobą nie urodze :) jak obsfawiasz o_O😅😅 moja medica jest już mocno nadwyrezona. Jutro mam wizytę. To się będzie działo jak mały Kajtek wyjdzie. Ja to jestem placzka zawodowa ostatnio wiec pewnie tel usmarkam jak wrzucisz zdjęcie;)

Do góry