A kto Ci te lizaki podpowiedzial?No kto?Ja już myślę żeby zrobić roczek i chrzciny na jednej imprezie. Lubię takie imprezy to mnie przy życiu trzyma Natalka miała suknię jak suknia ślubna, całą z koronki, firma mi salę przybrała w balony, lizaki dla gości z podziękowaniem no i my w centrum uwagi SUPER BYLO!!!! Ile ja się nachodzilam na takie imprezy do wszystkich bratankow, bratanic, chrzesniakow mam trzech. To teraz nadszedł czas żeby oddawali chciała bym taka impre w drugi dzień Wielkanocy
reklama
G
gość2502
Gość
Mi tam obojętnie czy się będą śmiały czy nie, czy będą krytykować po prostu boję się, że mi nie zrobią i będę zmuszona rodzić naturalnie jakby szybciej się zaczęłoJa też się boję że narobie w szpitalu schizy A później będę się musiała wstydzić
Riddikulus
Fanka BB :)
Był wieczorny obchod prawa ręka mojego gina. Mój jutro będzie i pewnie po szczegółowym usg puści mnie do domu. Tak powiedział.
Laski mi też wcześniej się zaczęło niż planowano. Mialam 6cm rozwarcia i nie chcieli robić cc. Ale zrobili. Tylko nie powiem jakie słowa leciały...
Laski mi też wcześniej się zaczęło niż planowano. Mialam 6cm rozwarcia i nie chcieli robić cc. Ale zrobili. Tylko nie powiem jakie słowa leciały...
G
gość2502
Gość
Ale miałaś zaświadczenie o tokofobii??Był wieczorny obchod prawa ręka mojego gina. Mój jutro będzie i pewnie po szczegółowym usg puści mnie do domu. Tak powiedział.
Riddikulus
Ja miałam bliźniaki w brzuchuAle miałaś zaświadczenie o tokofobii??
nieagatka
ja druga ochrzcilam tutaj. Mialam tego wogole nie robic, ale skoro pierwsza ochrzczona to druga tez. Ale w polskim kosciele nie widnieje, a o to mi chodzilo. Ja nie mam nic przeciwko temu, zeby wierzyly, ja wierze, ale od tego co sie w polskim kosciele odpieprza chce je trzymac z daleka.Ha ha ha, to u mnie przeciwnie . Ja chcę iść do kościoła tylko z chrzestnymi i potem wszyscy wypad do swoich domów . Ja nienawidzę takich imprez. A dziecko ochrzczę tylko dlatego, bo jak miałam te swoje dołki przy ostatnim transferze, to zaczęłam się modlić i obiecałam sobie, że jak będzie z tego zdrowie dziecko to je ochrzczę. No i muszę obietnicę spełnić
A tak, to ja dalej bezbożnik
A tu - no coz - starsza juz chodzi, a mlodszs za poltora roku zacznie katolicka prywatna szkole
G
gość2502
Gość
Hahaha okej nie bylo pytaniaJa miałam bliźniaki w brzuchu
bazylia128
Dziewczyny leukocyty mi Dzisiaj wyszły na 16, norma do 10, mialyscie tak kiedyś?
bazylia128
No już miałam pisać o Tobie ale Ty chyba o krowkach pisałaś?A kto Ci te lizaki podpowiedzial?No kto?
reklama
bazylia128
Niektore dziewczyny mialy dziecie już w kanale rodnym A i tak cc robiliAle miałaś zaświadczenie o tokofobii??