reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ja ostatnio miałam 25 i luz nie robił lekarz tragedii nic złego się nie działo
Uffff to mnie pociwszylas. Ja siw juz oczywiscie boje. A jak się przy tym kochana czułaś? Bo ja jestem ciągle zmęczona i takie duszności mam. No ale z Natalka było tak samo. Dzięki że odpisałaś. Za to anemi nie ma :)

Tak miałam w pierwszej ciąży, lekarz nic nie robił. Oczywiscie zapytaj ale nie sądzę aby to było coś złego.
Ja miałam.podobnie w ciąży z Natalka właśnie. Tylko oczywiście pamietam jak mój teść chory na nowotwór miał leukocyty 18. Mówiłam że mam schizy po tym wszystkim co się u nas wydarzyło :(

Omg, ja zrobię wszystko żeby mieć CC ale nie chce skrzywdzić mojego dziecka że już prawie będzie na świecie a ja będę histeryzować 🤐 oby do piątku siedziała gdzie trzeba a jak będę już w szpitalu to niech się dzieje wola nieba 😜
Spokojnie cc jest chyba bezpieczniejsze dla dziecka. Mają zrobić to zrobią.

reklama
Uffff to mnie pociwszylas. Ja siw juz oczywiscie boje. A jak się przy tym kochana czułaś? Bo ja jestem ciągle zmęczona i takie duszności mam. No ale z Natalka było tak samo. Dzięki że odpisałaś. Za to anemi nie ma :)
ja to Ci powiem ze przed każdą wizyta mam coś nie tak mam tak zryta banie ze sama sobie pisze scenariusze a dopiero wszystkie dolegliwości mijają mi po wyjściu z gabinetu ale w windzie Roja mi się nowe pytania o które nie zapytałam lekarza 🤦‍♀️🤦‍♀️. A z tymi leukocytami to czułam się dobrze jak bym nie widziała wyniku to kompletnie nic 😉dla mojego lekarza jak ja mówię że coś jest źle to on zawsze mówi trzeba szukać pozytywów a nie Pani szuka wszystkiego co złe.🤦‍♀️

Do góry