Pewnie! Tego wychodzi dużo, często gęsto zmniejszam proporcje na pół ale fakt napój pychaSuper dzieki.Ja zrobie z mniejszych proporcji bo mam maly szejker-tylko 600ml.
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie.Niunia ruchliwa i cudowna❤Szyjka ok.Dostalam recepte bo w moczu ciagle cos sie dzieje no i zelazo obowiazkowo
Wrzucaj focie córci
nieagatka
A co u Ciebie? Jak sie czujesz? Macie imie?[emoji16]Wrzucaj focie córci [emoji16]
I jak tam Twij maly miesozerca?[emoji16][emoji16]
Chetnie tylko jak cos daje to wyskakuje komunikat ze za duzeWrzucaj focie córci
ilmenau
Zaczynam 34 tydzień, czas zacząć pakować torbę do szpitala! Dzisiaj dopiero zamówiłam koszule do porodu, resztę powinnam mieć. Tylko nie wiem który szpital wybrać - ten co ma słabe warunki lokalowe ale są porody rodzinne czy ten co ma super warunki i opiekę, ale nie ma porodów rodzinnych. Na razie skłaniamy się, że jak zacznę rodzic wtedy kiedy Maja jest u niani to jedziemy do tego co ma porody rodzinne a jak wieczorem lub w nocy to do tego co ma lepszą opiekę po porodzie
Imienia nie mamy, targi ciągle trwają, ale imię dla córki wybraliśmy w dniu porodu więc się tym nie stresuje na razie na short liście jest Bartek, Paweł i Damian, co jeszcze wskoczy to się okaże.
A u młodej po chwilowej poprawie w jedzeniu mięsa powrót do 'Maja nie cbce sosu', 'Maja nie lubi mięsa, tacie daj' itp
A jak u was leci? Dalej masz pobudki co godzinę?
Imienia nie mamy, targi ciągle trwają, ale imię dla córki wybraliśmy w dniu porodu więc się tym nie stresuje na razie na short liście jest Bartek, Paweł i Damian, co jeszcze wskoczy to się okaże.
A u młodej po chwilowej poprawie w jedzeniu mięsa powrót do 'Maja nie cbce sosu', 'Maja nie lubi mięsa, tacie daj' itp
Niedługo mama
Mi już leci 35 tydzień tydzień a torba nie spakowana , wszystko chyba do niej mam, no ale nie moge się zebraćZaczynam 34 tydzień, czas zacząć pakować torbę do szpitala! Dzisiaj dopiero zamówiłam koszule do porodu, resztę powinnam mieć. Tylko nie wiem który szpital wybrać - ten co ma słabe warunki lokalowe ale są porody rodzinne czy ten co ma super warunki i opiekę, ale nie ma porodów rodzinnych. Na razie skłaniamy się, że jak zacznę rodzic wtedy kiedy Maja jest u niani to jedziemy do tego co ma porody rodzinne a jak wieczorem lub w nocy to do tego co ma lepszą opiekę po porodzie
Mi wczoraj chyba hormony ciążowe eksplodowały, powiedziałam mojemu facetowi bo mnie czyms tam wkurzył, że jak dałam sobie rade w jednym i drugim szpitalu bez niego to teraz tez sobie dam rade bez niegodobrze ze nie jest pamiętliwy dla mnie to jest chore z tymi porodami rodzinnymi w jednych można w drugich nie, albo wszędzie albo nigdzie, jakieś takie nierówne traktowanie.
nieagatka
Zaczynam 34 tydzień, czas zacząć pakować torbę do szpitala! [emoji33] Dzisiaj dopiero zamówiłam koszule do porodu, resztę powinnam mieć. Tylko nie wiem który szpital wybrać - ten co ma słabe warunki lokalowe ale są porody rodzinne czy ten co ma super warunki i opiekę, ale nie ma porodów rodzinnych. Na razie skłaniamy się, że jak zacznę rodzic wtedy kiedy Maja jest u niani to jedziemy do tego co ma porody rodzinne a jak wieczorem lub w nocy to do tego co ma lepszą opiekę po porodzie [emoji6]
Imienia nie mamy, targi ciągle trwają, ale imię dla córki wybraliśmy w dniu porodu więc się tym nie stresuje [emoji23] na razie na short liście jest Bartek, Paweł i Damian, co jeszcze wskoczy to się okaże.
A u młodej po chwilowej poprawie w jedzeniu mięsa powrót do 'Maja nie cbce sosu', 'Maja nie lubi mięsa, tacie daj' itp [emoji6]
34?!? Myslalam, ze mi napiszesz jakis 28 czy cos. Faktycznie dobrze byloby miec torbe gotową [emoji16] A z wyborem szpitala nie doradze, sama nie bylam pewna czy chce rodzic rodzinnie i zostawiac córkę i jechałam do porodu cala we łzach [emoji16][emoji16]
Jesli chodzi o imie to ja bralabym Pawel, moj brat ma tak na imię [emoji16][emoji16] Ale w sumie pozostałe tez sa spox [emoji16]
A co do pobudek to hmmm, ju bie tak czesto, ale nadal srednio 4 razy w nocy je. Z czego 2 razy butla, bo powoli ja odstawiam.
No i nauczyliśmy sie zasypiac bez kolysania czyli bez noszenia i wozka [emoji16][emoji16] Kolejny etap - zasypianie w łóżeczku [emoji6]
ilmenau
Mi już leci 35 tydzień tydzień a torba nie spakowana , wszystko chyba do niej mam, no ale nie moge się zebrać
Mi wczoraj chyba hormony ciążowe eksplodowały, powiedziałam mojemu facetowi bo mnie czyms tam wkurzył, że jak dałam sobie rade w jednym i drugim szpitalu bez niego to teraz tez sobie dam rade bez niegodobrze ze nie jest pamiętliwy dla mnie to jest chore z tymi porodami rodzinnymi w jednych można w drugich nie, albo wszędzie albo nigdzie, jakieś takie nierówne traktowanie.
No ja też się do tej torby tak zabieram, że ho ho ale myślę o tym, żeby ją spakować a to już coś dużą bierzesz walizkę?
34?!? Myslalam, ze mi napiszesz jakis 28 czy cos. Faktycznie dobrze byloby miec torbe gotową [emoji16] A z wyborem szpitala nie doradze, sama nie bylam pewna czy chce rodzic rodzinnie i zostawiac córkę i jechałam do porodu cala we łzach [emoji16][emoji16]
Jesli chodzi o imie to ja bralabym Pawel, moj brat ma tak na imię [emoji16][emoji16] Ale w sumie pozostałe tez sa spox [emoji16]
A co do pobudek to hmmm, ju bie tak czesto, ale nadal srednio 4 razy w nocy je. Z czego 2 razy butla, bo powoli ja odstawiam.
No i nauczyliśmy sie zasypiac bez kolysania czyli bez noszenia i wozka [emoji16][emoji16] Kolejny etap - zasypianie w łóżeczku [emoji6]
Jak przejdziesz do zasypiania w swoim łóżeczku to poproszę o instrukcje my już powoli zaczynamy jej mówić, że będzie mieć swoje łóżeczko, swój pokój ale to chyba nie działa
No i szykuje nam się przeprowadzka w terminie porodu, nie wiem jak to ogarniemy
reklama
nieagatka
Dzis pierwszy raz zasnela. Nie sama, sama, bo szczebelek wyjety i mama obejmowala i glaskala, ale dojdziemy i do tego. Lilka w jej wieku juz dawno sama zasypiala, ale u niej wcześniej zaczelam.No ja też się do tej torby tak zabieram, że ho ho [emoji23] ale myślę o tym, żeby ją spakować a to już coś [emoji6] dużą bierzesz walizkę?
Jak przejdziesz do zasypiania w swoim łóżeczku to poproszę o instrukcje [emoji23] my już powoli zaczynamy jej mówić, że będzie mieć swoje łóżeczko, swój pokój ale to chyba nie działa [emoji6]
No i szykuje nam się przeprowadzka w terminie porodu, nie wiem jak to ogarniemy [emoji2368]
A Twoja pójdzie spac z Tata? Uczycie juz ja tego, ze Mamy moze nie byc?
U nas jeszcze jakby udalo sie w nocy zejsc do 2 karmien to juz byloby git. Na razie jest 4 co juz jest sukcesem, ale nadal do wysypiania sie jest daaaleeekoooo...