reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja kupilam tuz po polowkowych. Ja nie wierzę w takie gadanie. Na pewno wszystko jest ok.
A fotelik tez miałam maxi cosi. Teraz druga tez go używa, baza jest bardzo wygodna.
I ja tez chce tak wlasnie myslecc - do przodu ;) Jeszcze niech tylko jutrzejsza wizyta jakos przeleci i bede bardzo szczesliwa - oczywiscie zeby wszystko dobrze bylo ;) JAk przyjdzie wozek i go rozpakuje to porobie zdjecia ;)

reklama
no taki z maxi cosa i stacje do tego. Wiesz ja duzo nie patrzylam na te wozki a ten mi sie naprawde podoba poza tym darowanemu koniowy w zeby sie nie patrzy ;) czy jakos tak ;) mi sie on na pardwe bardzo podoba - lubie te kolory poz tym m wszystko czego potzrebuje - ciesze sie ze ma ta funkcje face2face. Chyba nie zrobilm babola ze kupiony przed jutrzejsza wizyta ? Ktos mi powiedial ze nie kupuje sie wozka przed narodzinami diecka ja juz przewrazliwona tez jestem.
A daj spokoj z tymi przesadami-ten kto wierzyl w gusla temu dupka uschla tak mowi moja kumpela🤣
Ja do porodu mam jeszcze hoho a maz pod koniec lutego remont zaczyna bo nie mamy gdzie trzymac tych wszystkich rzeczy dla niuni.Wozek kupimy w sumie na koncu bo nie mamy nawet zlozonego gdzie trzymac w piwnicy nie chcemy.

A daj spokoj z tymi przesadami-ten kto wierzyl w gusla temu dupka uschla tak mowi moja kumpela🤣
Ja do porodu mam jeszcze hoho a maz pod koniec lutego remont zaczyna bo nie mamy gdzie trzymac tych wszystkich rzeczy dla niuni.Wozek kupimy w sumie na koncu bo nie mamy nawet zlozonego gdzie trzymac w piwnicy nie chcemy.
Kasiuniu wiesz jak Ci to zleci ;) Mi sie niby dluzy ale jak patrze wstecz to nie wiem kiedy tyle czas zlecialo. N ktora masz jutro wizyte? Ja dopiero na 19:20 :o

Kasiuniu wiesz jak Ci to zleci ;) Mi sie niby dluzy ale jak patrze wstecz to nie wiem kiedy tyle czas zlecialo. N ktora masz jutro wizyte? Ja dopiero na 19:20 :o
Wiem bo nuedawno byla beta a tu niunia 21+4tc😁Tak z mezem kochamy juz ta nasza mala-wielka stopke👣 Moj maz jak ogladal ubranka to powiedzial ze "moja corka to bedzie miala najpiekniejsze ubranka"🤣on tak mnie rozczula😍Maz juz sie nie moze doczekac jak zacznie ten remont sypialni dla naszej Misi❤
Wizyte mam na 15 i juz jestem ogolona hehe-ledwo dalam rade😪

Wiem bo nuedawno byla beta a tu niunia 21+4tc😁Tak z mezem kochamy juz ta nasza mala-wielka stopke👣 Moj maz jak ogladal ubranka to powiedzial ze "moja corka to bedzie miala najpiekniejsze ubranka"🤣on tak mnie rozczula😍Maz juz sie nie moze doczekac jak zacznie ten remont sypialni dla naszej Misi❤
Wizyte mam na 15 i juz jestem ogolona hehe-ledwo dalam rade😪
hehhehhehehehehe ja sie wole ogolic jutro co by na wizyte nic nowego nie wyroslo 😂 😂 😂 znajac twoje umilowanie do mody i ubran napewno corcia bedzie pieknie ubrana ;) a wiesz ze tesciom opowiadalam dzisiaj Twoja historie z duza stopka ;) sie usmiali - musialam im sie tez troche podlizac za wozek :p ja sie zawsze boje tych wizyt i pewnie jutro znowu bede miala cisnienie ale pociaszam sie ze jak czuje ruchy tzn ze wszystko bedzie dobrze ;)

hehhehhehehehehe ja sie wole ogolic jutro co by na wizyte nic nowego nie wyroslo 😂 😂 😂 znajac twoje umilowanie do mody i ubran napewno corcia bedzie pieknie ubrana ;) a wiesz ze tesciom opowiadalam dzisiaj Twoja historie z duza stopka ;) sie usmiali - musialam im sie tez troche podlizac za wozek :p ja sie zawsze boje tych wizyt i pewnie jutro znowu bede miala cisnienie ale pociaszam sie ze jak czuje ruchy tzn ze wszystko bedzie dobrze ;)
Ja wolalam dzisiaj bo jutro mam troche roboty i nie chce tak na lapu-capu😉Ja raz czuje bardziej raz mniej te ruchy szczegolnie w nocy jest aktywna.Jeszcze mnie nie kopie wiec ma jeszcze troche miejsca.
Ja zawsze po usg mam tydzien spokoju a pozniej znowu lek o niunie.
Przeslalabym Ci fotke tych stopek ale wyskakuje ze za duzy format🥴

Ja wolalam dzisiaj bo jutro mam troche roboty i nie chce tak na lapu-capu😉Ja raz czuje bardziej raz mniej te ruchy szczegolnie w nocy jest aktywna.Jeszcze mnie nie kopie wiec ma jeszcze troche miejsca.
Ja zawsze po usg mam tydzien spokoju a pozniej znowu lek o niunie.
Przeslalabym Ci fotke tych stopek ale wyskakuje ze za duzy format🥴
ja zazwyczaj siedze na necie n laptoku i zdjecia zmniejszam w paint. Ja kiedys dwie godziny po wizycie ryczalam i panikowalam bo mi wyszlo ze Natalka jest o 4 dni mlodsza niz powina. Tak sie meczylam dwa tygodnie do nastepnej wizyty - w koncu lukasz w miedzyczasie mnie odcial od internetu 👍 😂:o taka jestem ;)

@bazylia128 zrobilam dzisiaj ten koktajl z pietruszki i wlasnie go pije-pyyyyyycha🤤🤤🤤🤤
Nie wiem czy robie to w dobrych proporcjach ale takie to dobre
Wrzucam thermomixowe proporcje :)
IMG_20210208_122832.jpg

reklama
Do góry