reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U Kuby po porodzie ok i teraz też ma dobre, ja po proodzie miałam w nosie i nie mierzyłam i teraz też nie mierze, krzywej nie powtarzałam, podobno przy kp nie są miarodajne wyniki 🙂 zresztą ja zawsze cukier na czczo miałam na granicy między 95 a 99, mam to po tacie- ani ja ani tata nie mamy otyłości, po prostu taka nasza uroda 🙂 ja wręcz jestem szczupła 170, 57kg, waga stała od liceum, a mam 31 lat. No ale z wagą cukrzyca ma niewiele wspólnego. Tylko te wartości cukru na czczo 95-99 są normą, ale nie dla kobiet w ciąży, tu norma do 90 więc ja od krzywej bardzo się trzymałam diety, dzięki czemu mało przytyłam 11kg i ze szpitala wyszłam już tylko z 3kg nadprogramowymi.
Właśnie pamiętam Twoje zdjęcia w ciąży i to jaka byłaś szczupła :) ja zaczynałam z nadwagą, więc na razie 4 kg na plusie bardzo mnie ciesza :) u mnie też cukru na czczo były pomiędzy 90-100 niezależnie od tego ile ważyłam, a byłam przed całym leczeniem szczupła. Może też taka moja uroda. A jak przyjmowałas insulinę to faktycznie cukry na czczo były poniżej 90?

reklama
Mi kolezanka wlasnie napisalam ze CC to pikus w porownaniu z osoczem czy powiekszaniem ust 😂 😂 😂 mowi ze bolitylko zastrzyk w kregoslup. Pozniej wstala po 12 godzinach i przez tydzien ja rana tak bardziej ciagla niz bolala a jak po tygodniu wrocila do domu to odbyla stosunek z mezem ;) Niezle nie ;)
Serio tydzień po porodzie 😱 przecież nawet dobrze rana się nie zrosła. Ja tam wyszłam po 6 dniach ze szpitala i ledwie weszłam po schodach do mieszkania.

Mi kolezanka wlasnie napisalam ze CC to pikus w porownaniu z osoczem czy powiekszaniem ust [emoji23] [emoji23] [emoji23] mowi ze bolitylko zastrzyk w kregoslup. Pozniej wstala po 12 godzinach i przez tydzien ja rana tak bardziej ciagla niz bolala a jak po tygodniu wrocila do domu to odbyla stosunek z mezem ;) Niezle nie ;)
Brawo za glupote i zignorowanie 6tyg pologu. [emoji2358][emoji2358][emoji2358]

Właśnie pamiętam Twoje zdjęcia w ciąży i to jaka byłaś szczupła :) ja zaczynałam z nadwagą, więc na razie 4 kg na plusie bardzo mnie ciesza :) u mnie też cukru na czczo były pomiędzy 90-100 niezależnie od tego ile ważyłam, a byłam przed całym leczeniem szczupła. Może też taka moja uroda. A jak przyjmowałas insulinę to faktycznie cukry na czczo były poniżej 90?
Ty przytylas od poczatku ciazy tylko 4 kg? Ja juz 11 kg heheheheheeehe a startowalam wazac 56 kg ;)

reklama
Do góry