reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U Kuby po porodzie ok i teraz też ma dobre, ja po proodzie miałam w nosie i nie mierzyłam i teraz też nie mierze, krzywej nie powtarzałam, podobno przy kp nie są miarodajne wyniki 🙂 zresztą ja zawsze cukier na czczo miałam na granicy między 95 a 99, mam to po tacie- ani ja ani tata nie mamy otyłości, po prostu taka nasza uroda 🙂 ja wręcz jestem szczupła 170, 57kg, waga stała od liceum, a mam 31 lat. No ale z wagą cukrzyca ma niewiele wspólnego. Tylko te wartości cukru na czczo 95-99 są normą, ale nie dla kobiet w ciąży, tu norma do 90 więc ja od krzywej bardzo się trzymałam diety, dzięki czemu mało przytyłam 11kg i ze szpitala wyszłam już tylko z 3kg nadprogramowymi.
Właśnie pamiętam Twoje zdjęcia w ciąży i to jaka byłaś szczupła :) ja zaczynałam z nadwagą, więc na razie 4 kg na plusie bardzo mnie ciesza :) u mnie też cukru na czczo były pomiędzy 90-100 niezależnie od tego ile ważyłam, a byłam przed całym leczeniem szczupła. Może też taka moja uroda. A jak przyjmowałas insulinę to faktycznie cukry na czczo były poniżej 90?

reklama
Mi kolezanka wlasnie napisalam ze CC to pikus w porownaniu z osoczem czy powiekszaniem ust 😂 😂 😂 mowi ze bolitylko zastrzyk w kregoslup. Pozniej wstala po 12 godzinach i przez tydzien ja rana tak bardziej ciagla niz bolala a jak po tygodniu wrocila do domu to odbyla stosunek z mezem ;) Niezle nie ;)
Serio tydzień po porodzie 😱 przecież nawet dobrze rana się nie zrosła. Ja tam wyszłam po 6 dniach ze szpitala i ledwie weszłam po schodach do mieszkania.

Mi kolezanka wlasnie napisalam ze CC to pikus w porownaniu z osoczem czy powiekszaniem ust [emoji23] [emoji23] [emoji23] mowi ze bolitylko zastrzyk w kregoslup. Pozniej wstala po 12 godzinach i przez tydzien ja rana tak bardziej ciagla niz bolala a jak po tygodniu wrocila do domu to odbyla stosunek z mezem ;) Niezle nie ;)
Brawo za glupote i zignorowanie 6tyg pologu. [emoji2358][emoji2358][emoji2358]

Właśnie pamiętam Twoje zdjęcia w ciąży i to jaka byłaś szczupła :) ja zaczynałam z nadwagą, więc na razie 4 kg na plusie bardzo mnie ciesza :) u mnie też cukru na czczo były pomiędzy 90-100 niezależnie od tego ile ważyłam, a byłam przed całym leczeniem szczupła. Może też taka moja uroda. A jak przyjmowałas insulinę to faktycznie cukry na czczo były poniżej 90?
Ty przytylas od poczatku ciazy tylko 4 kg? Ja juz 11 kg heheheheheeehe a startowalam wazac 56 kg ;)

reklama
Do góry