Miałam z moim identyczne, dobrze że urodzony w lipcu to można było długo na dworzu siedzieć bo tylko tam spał, w domu nic, tylko w nocy. Na szczęście wszystko się zmieniło jak skończył 2 miesiące, teraz złote dziecko trochę dzikie i szalone ale złoteMelduje ze dziś mieliśmy wizytę u doktor - prawie miesiąc po porodzie (25.09), sprawdzała bioderka, oczka i bicie serduszka. Wszystko perfekt. Ważymy 3920g (urodzony 3250) mierzymy prawie 54cm i jesteśmy w 50centylu, rośniemy pomalutku i miarowo.
Muszę ogarnąć jeszcze dzień, noc ogarniamy świetnie bo spimy po 3h a w dzień praktycznie w ogóle nie śpi - non stop by na cycku wisiał - taki cycus mamusi. Gdyby nie spacer na którym zasypia i śpi po nim to by w ogóle nie spał w dzień.
A to nasz sir Wiktor
reklama
Mój na początku też spał po 3 godziny, a teraz im starszy (ma 3,5 miesiąca) tym częściej się budzi, bywa że i co godzinę cycka chce...Słodziak [emoji4]
Pięknie rośnie.
Idę pogadać z moim 5 miesięcznym szogunem. 3h to ona chyba nigdy w nocy nie przespala [emoji2358][emoji16] Musimy nad tym popracować [emoji38]
Na cycku? Boże jak Ty to robisz?A ja cie wkurze a zarazem sie pochwale moja zasypia o 19:30 i wstaje najwczesniej o 5:30 .
Super że wszystko w porządkuU nas od tygodnia regres... Czyli 2 tygodnie spoko i koniec...
Właśnie wróciłam od lekarza - będzie chłopiec wszystko co można było sprawdzić na tym etapie jest sprawdzone i wygląda na to że jest ok, zobaczymy co połówkowe pokażą.
nieagatka
Fanka BB :)
U nas co godzine to taki standardzik...Mój na początku też spał po 3 godziny, a teraz im starszy (ma 3,5 miesiąca) tym częściej się budzi, bywa że i co godzinę cycka chce...
Aguleczka29
nie mam już zarodków. Miałam tylko 3 zarodki i mam tylko Lenkę. Musiałabym zaczynać wszystko od nowa. Nie ukrywam mąż mnie namawia do tego, ale jak spłacimy kredyt, bo teraz ciężko z taką kasą.Juz tyle? nie próbujesz?ile masz dzieciaczków.?ja tez mam jeszcze jednego mrozaka i juz coraz częściej mysle jak to bedzie jak sie nie uda.Mam synka i corke i raczej stymulacji juz nie będzie.
Aguleczka29
Najgorsze że Lena pyta o rodzeństwo...Przykro mi. [emoji22] Może jeszcze nic nie jest przekreślone. Zdarzają się u nas cuda [emoji8]
W każdym razie, najważniejsze, że już mamą jesteś! Nasze maluchy to cuda nad cudami są [emoji3590]
misis188
U nas Hubek na początku w nocy nir budził się tak czesto ale później to dramat. Większość nocy to srilion pobudek. Soal ze mna, tylko dostał cyca i zasypial. Jak zaczelam dawac butle na noc i zaczął zasypiac z miskiem to moj świat stal się piękniejszyU nas co godzine to taki standardzik...
misis188
To tak pięknie. Ja mam Hubcia z 7 transferu, teraz już 3 za mna. Mam jeszcze jeden zarodek ale jestem na dzień dzisiejszy zdecydowana na 6 stymuluje. Juz sie konsultowałam z klinika w tej sprawie tylko poki co muszę zbierać dolary:/nie mam już zarodków. Miałam tylko 3 zarodki i mam tylko Lenkę. Musiałabym zaczynać wszystko od nowa. Nie ukrywam mąż mnie namawia do tego, ale jak spłacimy kredyt, bo teraz ciężko z taką kasą.
reklama
ilmenau
Super. I ze chlopiec i ze wszytsko dobrze [emoji16]
Duzo spokoju teraz Ci zycze.
Córcia ju wie?[emoji16]
Wie, już pokazuje że dzidzi jest u mamy w brzuchu a i brzuszek już mam taki jak z Mają w 6 miesiącu