reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Melduje ze dziś mieliśmy wizytę u doktor - prawie miesiąc po porodzie (25.09), sprawdzała bioderka, oczka i bicie serduszka. Wszystko perfekt. Ważymy 3920g (urodzony 3250) mierzymy prawie 54cm i jesteśmy w 50centylu, rośniemy pomalutku i miarowo.

Muszę ogarnąć jeszcze dzień, noc ogarniamy świetnie bo spimy po 3h a w dzień praktycznie w ogóle nie śpi - non stop by na cycku wisiał - taki cycus mamusi. Gdyby nie spacer na którym zasypia i śpi po nim to by w ogóle nie spał w dzień.

A to nasz sir Wiktor 🥰
Miałam z moim identyczne, dobrze że urodzony w lipcu to można było długo na dworzu siedzieć bo tylko tam spał, w domu nic, tylko w nocy. Na szczęście wszystko się zmieniło jak skończył 2 miesiące, teraz złote dziecko 😉 trochę dzikie i szalone ale złote 🙂

reklama
Słodziak [emoji4]
Pięknie rośnie.
Idę pogadać z moim 5 miesięcznym szogunem. 3h to ona chyba nigdy w nocy nie przespala [emoji2358][emoji16] Musimy nad tym popracować [emoji38]
Mój na początku też spał po 3 godziny, a teraz im starszy (ma 3,5 miesiąca) tym częściej się budzi, bywa że i co godzinę cycka chce...

Juz tyle? nie próbujesz?ile masz dzieciaczków.?ja tez mam jeszcze jednego mrozaka i juz coraz częściej mysle jak to bedzie jak sie nie uda.Mam synka i corke i raczej stymulacji juz nie będzie.
nie mam już zarodków. Miałam tylko 3 zarodki i mam tylko Lenkę. Musiałabym zaczynać wszystko od nowa. Nie ukrywam mąż mnie namawia do tego, ale jak spłacimy kredyt, bo teraz ciężko z taką kasą.

nie mam już zarodków. Miałam tylko 3 zarodki i mam tylko Lenkę. Musiałabym zaczynać wszystko od nowa. Nie ukrywam mąż mnie namawia do tego, ale jak spłacimy kredyt, bo teraz ciężko z taką kasą.
To tak pięknie. Ja mam Hubcia z 7 transferu, teraz już 3 za mna. Mam jeszcze jeden zarodek ale jestem na dzień dzisiejszy zdecydowana na 6 stymuluje. Juz sie konsultowałam z klinika w tej sprawie tylko poki co muszę zbierać dolary:/

reklama
Do góry