Pewnie ze Synek wlasnie cos ostatnio nocami sie budzi wtedy wbija do naszego łóżka i tak już sobie zostaje.Cos nam się ten zjazd do Pl odwidział i wreszcie zaczęliśmy szukac wiekszego mieszkania ,ale jest mega ciezko ogarnac cos fajnego pod Paryżem. Ale musze jak najszybciej zapewnić dzieciom warunkiZazdroszczę, nawet bardzo.
Z drugiej strony ciesze sie, ze tym razem kp jakos idzie wiec te pare miechow przezyje. Starsza spi fajnie wiec moze i ta sie kiedys przestawi.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
No w Polsce coraz fajniej...Pewnie ze Synek wlasnie cos ostatnio nocami sie budzi wtedy wbija do naszego łóżka i tak już sobie zostaje.Cos nam się ten zjazd do Pl odwidział i wreszcie zaczęliśmy szukac wiekszego mieszkania ,ale jest mega ciezko ogarnac cos fajnego pod Paryżem. Ale musze jak najszybciej zapewnić dzieciom warunki
Mojabtez miala faze przychodzenia do nas. Samo minelo. Tera przychodzi ok 7h30 i zaraz wstajemy.
nieagatka
Nie no poltora roku to ja tak nie pociagne. Nooo waaayyyyPrzestawi . Tfu, tfu moja zaczęła spać. Syn też w okolicach 1.5 roku zaczął spać.
ilmenau
A ja cie wkurze a zarazem sie pochwale moja zasypia o 19:30 i wstaje najwczesniej o 5:30 .
Pisz mi co jej dajesz przed nocka? Dziel się patentami
Ja ograniczyłam cycka do 2x dziennie - raz do usypiania i raz w nocy, ale i tak się budzi na przytulasy...
motylek24
Hehe serio, mija dwójka cyckowa dokładnie tak to wyglądało.Nie no poltora roku to ja tak nie pociagne. Nooo waaayyyy
motylek24
Moja śpi , ciekawe jak długoPisz mi co jej dajesz przed nocka? Dziel się patentami
Ja ograniczyłam cycka do 2x dziennie - raz do usypiania i raz w nocy, ale i tak się budzi na przytulasy...
ilmenau
Moja śpi , ciekawe jak długo
U nas od tygodnia regres... Czyli 2 tygodnie spoko i koniec...
Właśnie wróciłam od lekarza - będzie chłopiec wszystko co można było sprawdzić na tym etapie jest sprawdzone i wygląda na to że jest ok, zobaczymy co połówkowe pokażą.
motylek24
Gratulacje najważniejsze dziecko zdrowe , no i pewnie się cieszycie z mezem będzie parka.U nas od tygodnia regres... Czyli 2 tygodnie spoko i koniec...
Właśnie wróciłam od lekarza - będzie chłopiec wszystko co można było sprawdzić na tym etapie jest sprawdzone i wygląda na to że jest ok, zobaczymy co połówkowe pokażą.
ilmenau
Gratulacje najważniejsze dziecko zdrowe , no i pewnie się cieszycie z mezem będzie parka.
Dziękuję Mi tam wszystko jedno, byleby było zdrowe ❤
reklama
nieagatka
Super. I ze chlopiec i ze wszytsko dobrze [emoji16]U nas od tygodnia regres... Czyli 2 tygodnie spoko i koniec... [emoji23]
Właśnie wróciłam od lekarza - będzie chłopiec [emoji4] wszystko co można było sprawdzić na tym etapie jest sprawdzone i wygląda na to że jest ok, zobaczymy co połówkowe pokażą.
Duzo spokoju teraz Ci zycze.
Córcia ju wie?[emoji16]