reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@ilmenau Jak się czujesz? Gratuluję naturalnego cudu ❤❤ uwielbiam takie historię 😁 mam nadzieję, że koronę przejdziecie łagodnie i Maluszek pięknie będzie rósł 💪✊✊✊✊✊✊

Dziękuję 😘 w piątek mam wizytę u giną, który sprawdzi co u maluszka.

Od dzisiaj powiększyliśmy grono ozdrowiencow, a wszystko dzięki teleporadzie 😂 leczenie jak u Kaszpirowskiego lub słynne ręce, które leczą 😉

Dziękuję 😘 w piątek mam wizytę u giną, który sprawdzi co u maluszka.

Od dzisiaj powiększyliśmy grono ozdrowiencow, a wszystko dzięki teleporadzie 😂 leczenie jak u Kaszpirowskiego lub słynne ręce, które leczą 😉

Koniecznie daj znać jak Maluszek!

I w sumie najważniejsze, że zdrówko wraca 😘 chociaż te teleporady mnie też rozkładają na łopatki 🙈 u nas do przychodni można przyjść tylko ZDROWYM na jakąś konsultacje, ewentualnie skierowanie...

Najważniejsze jesteś zdrowa. Daj znać po wizycie.

Najgorsze jest to, że ja nie czuję się zdrowa. Mi po prostu minął wyznaczony czas izolacji od zrobienia testów i tyle. A to, że nadal kaszle, mam stan podgorączkowy itp. zostało zignorowane. Mój mąż nie ma objawów od tygodnia, więc on wychodzi a ja dla pewności jeszcze siedzę w domu, bo boję się że mogę coś jeszcze roznosić. Oby nie, ale nie mam tej pewności. Jeszcze w sierpniu robili testy, żeby sprawdzić czy faktycznie ktoś jest zdrowy, teraz już nie robią.

Babeczki, w zeszły piątek miałam się pochwalić, bo miałam zaplanowaną wizytę u ginekologa i chciałam wam wrzucić fotkę. Jestem w 16 tyg naturalnej ciąży, na początku mnie straszyli pustym jajem ale na szczęście dzidziuś pokazał, że jest. Prenatalne wyszly dobrze, termin mam na 29.03.
W czwartek wszystko się skomplikowało, bo okazało się, że wszyscy mamy koronawirusa. Pojechaliśmy do teściów poinformować ich, że będą dziadkami i od nich złapaliśmy 😔 i teraz jest stres i Maję i czy z dzidziusiem jest wszystko w porządku, bo w zeszłym tygodniu miałam silne bóle brzucha.
Tak więc moje wielkie marzenie o naturalnej ciąży się spełniło, ale los musi rzucać kłody pod nogi, żeby nie obyło się bez zmartwień. Jesli jesteście wierzące to pomódlcie się o mojego dzidziusia a jak nie to trzymajcie proszę kciuki...
Gratuluję:D!!!, trzymam kciuki za Wasze zdrowie

Najgorsze jest to, że ja nie czuję się zdrowa. Mi po prostu minął wyznaczony czas izolacji od zrobienia testów i tyle. A to, że nadal kaszle, mam stan podgorączkowy itp. zostało zignorowane. Mój mąż nie ma objawów od tygodnia, więc on wychodzi a ja dla pewności jeszcze siedzę w domu, bo boję się że mogę coś jeszcze roznosić. Oby nie, ale nie mam tej pewności. Jeszcze w sierpniu robili testy, żeby sprawdzić czy faktycznie ktoś jest zdrowy, teraz już nie robią.
Jeśli masz objawy to rzeczywiście zostań w domu. Będzie dobrze, musi być, nie ma innej opcji. Daj znać po wizycie.

Teraz to co robią jest chore
Kwarantanna i koniec a jak kozwa ktoś nie ma objawów. Testy po kwarantannie powinny byc. Dopiero jak jest minus to zwolniona jesteś z kwarantanny. Jak ktoś mial plusa to musiał potem miec dwa minusy. No chory kraj... Jak nie bylo tylu zakażeń to robili a teraz jak zapierdziela liczba zakażeń to testów brak.

reklama
Do góry