Tak to już od jakiegoś czasu tak jadamy zupka i deserekTo ja bym dazyla do tego zeby zastapic zupka jedna butle mleka
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Wg mnie ten syrop jest super, ale nie dla tak malego dziecka.Ja swojej miałam podawać jak chora była i lekarka jeszcze mówiła o jakimś syropie h ale nie moge sobie przypomnieć nazwy. I tak uważam że najbardziej pomogły inhalacje z lekiem i sinecod.
Inhalacje to najlepsze rozwiazanie.
150 ml obiadku tak mniej więcej plus deserek zamiast porcji mleka.Poprostu nie wiem czy zupki jest wystarczająco ale narazie zostanę przy takiej ilościMy zaczynam dopiero, ale proponuje 2-3 razy dziennie, narazie pojedyncze lyzeczki a w wieku 7 miesięcy to mogą być już 2 posiłki niemleczne. Ile potrafi Ci zjeść na jeden posilek?
misis188
Nie wiem jakie leki ale na pewni dobrze zrobi nawilżenie pokoju i może inhalacjaSeba ma kaszel A tu w przychodniach komplet... jest coś co mogę podać takiemu 4 miesiecznemu dziecku bez recepty?
Nie. Poczytałam na znanym lekarzu.A znasz go?
Co za genialny pomysł. Mogłam się umówić na usg cycuchów.Cześć dziewczyny co dzisiaj robicie? coś szykuje się swoim mężom? bo ja sobie zrobiłam super ekstra romantyczną niespodziankę z obcym facetem serio.... idę na cytologię
Ja mam w planach upiec ciasto dyniowe, a na kolację (jak już młody pójdzie spać) będę prowokować...rybą.
Przypomniałam sobie ze mi lekarz kazał nacierać małego i podawać wit c . My wybralusmy stara metodę nacierania czyli spirytus salicynowy,wcześniej balsamowałam ciałko. Smarowalam stopy plecy i z przodu. Dodatkowo inhalacje z soli. Mój mały miał 4 tygodnie i przeszło mu po Tym.Seba ma kaszel A tu w przychodniach komplet... jest coś co mogę podać takiemu 4 miesiecznemu dziecku bez recepty?
misis188
Bo on tez jest laryngologiemNie. Poczytałam na znanym lekarzu.
misis188
Dziewczyny a wracając do tematu alergii jak to jest jak ja zjem coś na co uczulony jest Hubus. Czy id razu wystapia objawy czyli u nas krostki i czy za każdym razem? Bo chciałabym wykluczyc np uczulenie na nabiał. Codziennie pije 2 kawy z mlekiem a krostek akurat teraz nue ma tzn nie ma nic nowego a to co na plecach jest nie zaczerwienilo się
reklama
Ja zauważyłam że jak ja zjem jogurt to jak mały wstanie to wokół ust będzie miał krostki. Np 3-4. Jak znowu zjem to następnego dnia kolejnych kilka. Jak nie będę jeść to dzień dwa i znikną. Pije 1-2 kaw dziennie z mlekiem i nie ma krostek. Jem naleśniki czy mizerie i jest ok. Miał pod kolankami podobne krostki alezniknelo po ciągłym natłuszczaniu skóry 2xdziennie. Ale czy to od natłuszczaniu czy od potu w zgieciach to nie wiem. Mój ma strasznie sucha skórę.Dziewczyny a wracając do tematu alergii jak to jest jak ja zjem coś na co uczulony jest Hubus. Czy id razu wystapia objawy czyli u nas krostki i czy za każdym razem? Bo chciałabym wykluczyc np uczulenie na nabiał. Codziennie pije 2 kawy z mlekiem a krostek akurat teraz nue ma tzn nie ma nic nowego a to co na plecach jest nie zaczerwienilo się