reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, wam dzieci też tak włosy wyrywają? Po mimo tego, że chodzę ze związanymi to mój jak widzi, że może dosięgnąć to od razu ciach i te włosy, które udało mu się złapać to już jego. Ciągnie je zawzięcie...

Nie dosyć, że po ciąży wypadła mi połowa tak on mi je teraz wyrywa. [emoji17]
Nie wiem czy to tylko mój tak fascynuje się włosami i kablami, czy to norma. [emoji14]

reklama
Dziewczyny, wam dzieci też tak włosy wyrywają? Po mimo tego, że chodzę ze związanymi to mój jak widzi, że może dosięgnąć to od razu ciach i te włosy, które udało mu się złapać to już jego. Ciągnie je zawzięcie...

Nie wiem czy to tylko mój tak fascynuje się włosami i kablami, czy to norma. [emoji14]
Niestety mój jest młodszy i już zaczyna. Teraz dzięki Bogu nie mam problemów z włosami ale jak byłam mała to było niebezpieczeństwo noszenia peruki bo tak włosy mi leciały i miałam ich 5 na krzyż choć nikt w to mi nie chce teraz wierzyć gdyż mam burze włosów ale wracając do sprawy to moi kuzyni też mi tak włosy targali że ile chwycił tyle mieli w rece:(

Norma [emoji16] Ale na szczescie mija. Potem jest gryzienie [emoji38][emoji23]

Oj tak, moja jak złapie to ciągnie ile ma siły. Mój mąż się cieszy, że łysy jest, ale za to jak mała zobaczy włosy wystające spod koszulki na klacie to pojawia się jej obłęd w oczach i ciągnie pojedyncze sztuki aż wyrwie Kable też uwielbia. Ostatnio jakiś znalazła na półce i zaczęła go ciumkać.

reklama
Do góry