misis188
Fanka BB :)
Link do: Sutricon żelDziewczyny pytanie mam,czym smarować Blizne po cc ?
Bo jakoś brzydkie zgryzienia mi się tobie nad szwem a na samym szwie też nie jest lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Sutricon żelDziewczyny pytanie mam,czym smarować Blizne po cc ?
Bo jakoś brzydkie zgryzienia mi się tobie nad szwem a na samym szwie też nie jest lepiej
Dziewczyny pytanie mam,czym smarować Blizne po cc ?
To Ty już masz 18latka/latke na koncie?Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️
Jakie 3,5 jak ponad 4To mnie pocieszylas[emoji23][emoji23][emoji23]czekam az sie mlodym czkawka zacznie, to chyba sobie wogole odpuszcze.Zespol ciesni tez mam[emoji23]pocieszam sie ze jeszcze 3,5 miesiaca[emoji120]
To Ty już masz 18latka/latke na koncie?
Dziewczyny o co chodzi z ta poduszka, bo ja jej nie mam? śpię na boku i w miarę się wysypisk, ale boli mnie kręgosłup na nad pupa czy ona na to tez pomaga?
Jakie 3,5 jak ponad 4
Kochana ja juz od 2 stycznia pracuję. Cóż jest ciężko [emoji85] Zosia z opiekunką super. Mi ciężko po dwóch latach w domu, praca nowa i wymagająca...Dziękuję
A jak Twoje samopoczucie przed powrotem do pracy?
To my wczoraj jedliśmy brokuła i smakował. Na razie fle tylko ziemniaczki a marchewka, dynia i brokuł pychaTak zaparowalam marcheweczkę, dodałam troszkę oliwy z oliwek ale Anastazji to nie smakowało Pluła dalej niż widziała... kolejną próbę chyba zrobię za tydzień chyba jeszcze nie jest gotowa...