reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Problem w tym, że Jasiu nie lubi być goły. Od razu się wścieka (w łazience jest ciepło więc to nie to). Dopiero pierwsza samodzielna kąpiel za nami, eksperymenty jeszcze przed nami :)
Kochana polubi. Moj tez nie lubial na poczatku. Hubcio lubi byc goły, troche go masujemy, przykrywamy pieluszja i przenosimy do wanienki do ktorej wkladamy go golego. W tym czasie idzie suszarka która ogrzewa pieluszje w ktora go zawijan po kąpieli, po wytarciu masujemy sie oliwka a poten sie ubieramy i w tedy juz placze.

Rozmiar większe to ma do kolan:-D.

Ja nawet nie miałam szansy przeć. 6h z oxy, niekończący się skurcz a rozwarcie niecałe 4. I ciągle czyjaś ręka między moimi nogami. To chyba wspominam najgorzej. I ten tekst dr z uśmiechem na ustach - jednak nie będzie znieczulenia - jakby mi ktoś w pysk strzelił. Może to rozwarcie by jednak poszło...tego się nigdy nie dowiem.
Tym bardziej nie masz o co miec do siebie pretensji. Ja moglam przec, a mimo to nic z tego nie wyszlo.
Mam nadzieje, ze z czasem przestaniesz o tym myslec. Dasz jakas fotke Jasia? [emoji4]

Dziewczyny dalismy rade❤❤❤,dzis moj Hubcio mial Chrzest:) byl grzeczny❤ polowe mszy spal, potem sie obudzil i wpatrywal w pana za nim ktory siedzial. Zaczął płakać na ogloszeniach dajac znać ksiedzu zeby kończył:) cala impreze byl taki spokojny ze szok❤ na noc go brzuszek bolal wiec płakał ale jestem z niego mega dumna❤ tylko dupa wolowa jestem bo nie mam jego zdjecia jak pieknie wygladal w garniaku:(
IMG-20180923-WA0009.jpg
my tez dziś.

Załączniki

• IMG-20180923-WA0009.jpg
    IMG-20180923-WA0009.jpg
    122 KB · Wyświetleń: 504
Kobiety tak sobie myślę chcialabym w styczniu zacząć działać z nast transferem A co z kp?jeśli będę karmić nie wiadomo kiedy okres się pojawi jak wtedy roz poznać cykl?

Kobiety tak sobie myślę chcialabym w styczniu zacząć działać z nast transferem A co z kp?jeśli będę karmić nie wiadomo kiedy okres się pojawi jak wtedy roz poznać cykl?
Mi się pojawił okres jak Zosia miała 6 miesięcy i widziałam kiedy mam owulkę.
Jak się nie pojawi to monitoring cyklu?

Tym bardziej nie masz o co miec do siebie pretensji. Ja moglam przec, a mimo to nic z tego nie wyszlo.
Mam nadzieje, ze z czasem przestaniesz o tym myslec. Dasz jakas fotke Jasia? [emoji4]
Nie wiem jak wstawiać fotki z tel. Nie raz było tu pisane, ale u mnie to nie działa:(
Mi dr powiedziała, że trzeba całkowicie odstawić cyca, bo leki okołotransferowe mogą przenikać do mleka.

Nie wiem jak wstawiać fotki z tel. Nie raz było tu pisane, ale u mnie to nie działa:(

Mi dr powiedziała, że trzeba całkowicie odstawić cyca, bo leki okołotransferowe mogą przenikać do mleka.
Tak właśnie myślałam że może tak być.I tak nie planuje karmić dłużej niż 6 m więc damy radę

reklama

Moze masz za dobry aparat w tel i robi duze zdjecia. Wtedy potrzebujesz apke zeby zdjecie zmnienszyc i wstawisz bez problemu.

Do góry