reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kobiety tak sobie myślę chcialabym w styczniu zacząć działać z nast transferem A co z kp?jeśli będę karmić nie wiadomo kiedy okres się pojawi jak wtedy roz poznać cykl?
Podziwiam za decyzje. Moja corcia ma poltora roku i nie wyobrazam sobie miec w tym momencie niemowlaka obok. Marze o rodzenstwie dla niej, ale jeszcze nie teraz. Jeszcze nie [emoji38]

reklama
O to nieźle obrodziliscie [emoji4]
Gotowa na rodzeństwo?[emoji85][emoji85][emoji85]
Póki co dojrzewa we mnie myśl o oddaniu komórek. Zarodki zamrozimy na kolejne 3 lata. Ja marzę o rodzeństwie dla Dziewczynek za około 2 lata, mój mąż póki co mówi że my już i tak mamy wszystko i on już nic nie chce więcej od życia:p

Już działanie dalej?? Super :-)
A ja właśnie dostałam pismo z kliniki... mamy zamrożonych 7 komórek jajowych i 3 zarodki. Trzeba przemyśleć co dalej...
Składają się na to różne czynniki wiadomo chęć posiadania 2 dziecka ogromna.Ale też leczymy się nie w kraju i chcąc podjąć decyzję o powrocie kiedyś chce już mieć maleństwa że sobą no i wiadomo zobaczymy co z transferów wyniknie.2 embriony czekają na mnie.Moj synek jest w miarę spokojnym dzieckiem już kiedyś pisałam i myślę że to też ma duży wpływ na moją decyzję. Poprostu pragnę być mama na ten moment nawet dla 4 dzieci

Podziwiam Was dziewczyny. Z Zosią nie ma większych problemów. Pięknie je, w ogóle nie choruje, szczepienia, zęby bezstresowo przechodzimy...a jednak nie wyobrażam sobie dwójki przez najbliższe kilka lat fakt, łatwiej mi mówić, bo nie mamy mrozaków.

Dziewczyny jak robicie mm? Chodzi mi o wodę - jaką używacie, gotujecie czy podgrzewacie tylko?
Ja mam przegotowana wode zawsze w czajniku i w kubeczku odlana zimna. Robiąc mleko troche wode podgrzewam a jak mnie poniesie i jest za gorąca to mieszam wlasnie z ta odlana z kubeczka. Na urlopie jak bylusmy to kupilam primavere (można robić ma wodach mineralnych tylko trzeba sprawdzić skład) i na takiej jej robilam bo wychodzilismy z hotelu rano i wracalismy na kolacje.

Ja mam przegotowana wode zawsze w czajniku i w kubeczku odlana zimna. Robiąc mleko troche wode podgrzewam a jak mnie poniesie i jest za gorąca to mieszam wlasnie z ta odlana z kubeczka. Na urlopie jak bylusmy to kupilam primavere (można robić ma wodach mineralnych tylko trzeba sprawdzić skład) i na takiej jej robilam bo wychodzilismy z hotelu rano i wracalismy na kolacje.
Dzięki. Przegotowana w czajniku kranówa tak?

reklama
Do góry