reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dopiero w miarę regularnie zajadła raz... tu naciskają na kp... jak dostała butle koło 1 to zjadła odmierzone 40 ml i teraz idę po 2 butle dopiero bo usnęłam. Nie śpię od poniedziałku bo walczę z tym mlekiem..
Ja na początku dawałam mojej tyle ile było na opakowaniu czyli 90 ml (głupia ja, myslałam, że tyle dzieci jedzą na początku). Zjadała z tego około 30 ml, więc myślę, że Ty dajesz ok. Bianka też sporo spadła z wagi właśnie przez położne, które mocno stawiają na kp a w moich cyckach nie było za wiele i ona non stop głodna była. Dopiero w domu dostała mm i tak już zostało do dzisiaj.

Czesc dziewczyny;) czy chciałaby się któraś podzielić informacja jakie miała dolegliwości ciążowe w okolicy 10 tygodnia? Od jakiegoś tygodnia wogole nie bola mnie piersi i nie wiem czy powinnam się tym martwić. Z gory dzieki;)

Czesc dziewczyny;) czy chciałaby się któraś podzielić informacja jakie miała dolegliwości ciążowe w okolicy 10 tygodnia? Od jakiegoś tygodnia wogole nie bola mnie piersi i nie wiem czy powinnam się tym martwić. Z gory dzieki;)
Juz co do tygodnia nie pamiętam ale ogólnie dolegliwości przychodziły i mijały na zmianę. To normalne.

@Barburka ja od początku mm i to było 10 ml co 3h minimum ale jak np spała 5-6h to nie budziłam. Także myślę, że na dobę w szpitalu zjadała w sumie ok 60 ml i to bylo ok według polożnych. Ja od razu powiedziałam ze nie chce karmić piersią i zaraz po porodzie przyniosły mi mieszanke na sali. Zjadla aż jej się uszy trzęsły. Wychodząc do domu lazały co 2-3dni zwiększać dawkowanie o 10 ml i tak dojść do 90ml i tyle pila długo, potem 120ml a teraz gdy ma prawie 4mce pije 150ml.

My pozdrawiamy z sali porodowej, bo na oddziale dla ciężarnych miejsca brak :-\ nie wyobrażam sobie spędzić na tym łóżku nocy, chyba prędzej położyłabym się na ziemi :-\ jeden jedyny plus wszystko tylko dla mnie... Czekam na swoją lekarkę prowadząca co powie... Podobno mam już strasznie zwapnione łożysko

reklama
Do góry