misis188
Fanka BB :)
My w szpitalu tez jedlismy 30-40 mlWg mnie 40ml to jest ogromna ilosc. Mojej corce w 3ciej dobie podali mm strzykawka i powiedzieli mi, ze 10ml to jest absolutne maksimum.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My w szpitalu tez jedlismy 30-40 mlWg mnie 40ml to jest ogromna ilosc. Mojej corce w 3ciej dobie podali mm strzykawka i powiedzieli mi, ze 10ml to jest absolutne maksimum.
Ja na początku dawałam mojej tyle ile było na opakowaniu czyli 90 ml (głupia ja, myslałam, że tyle dzieci jedzą na początku). Zjadała z tego około 30 ml, więc myślę, że Ty dajesz ok. Bianka też sporo spadła z wagi właśnie przez położne, które mocno stawiają na kp a w moich cyckach nie było za wiele i ona non stop głodna była. Dopiero w domu dostała mm i tak już zostało do dzisiaj.Dopiero w miarę regularnie zajadła raz... tu naciskają na kp... jak dostała butle koło 1 to zjadła odmierzone 40 ml i teraz idę po 2 butle dopiero bo usnęłam. Nie śpię od poniedziałku bo walczę z tym mlekiem..
Juz co do tygodnia nie pamiętam ale ogólnie dolegliwości przychodziły i mijały na zmianę. To normalne.Czesc dziewczyny czy chciałaby się któraś podzielić informacja jakie miała dolegliwości ciążowe w okolicy 10 tygodnia? Od jakiegoś tygodnia wogole nie bola mnie piersi i nie wiem czy powinnam się tym martwić. Z gory dzieki
DziekiJuz co do tygodnia nie pamiętam ale ogólnie dolegliwości przychodziły i mijały na zmianę. To normalne.
Glupie cipy i tyle liczy sie dobro dziecka i wazne zeby bylo najedzone nie wazne w jaki sposobW szpitalach jest ogromny nacisk na kp. Malo która położna przychylnie patrzy na mm
OczywiścieGlupie cipy i tyle liczy sie dobro dziecka i wazne zeby bylo najedzone nie wazne w jaki sposob