reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A może się zaczyna? regularne? czy nie bardzo ?

Częste, ale nie są regularne :-)
Rano od 10 do 12:30 myślałam, że będę po męża już dzwonić, ale się uspokoiło, wieczorem podobnie od 19 do 21 szaleństwo i znowu po niecałych dwóch tygodniach przerwy przykulała się biegunka :-\ więc leżę i się zastanawiam, czy fałszywy alarm, czy jednak powinnam się psychicznie szykować heh podobno to się wie, że to JUŻ :p mnie się tak nie wydaje, więc czekam heh

reklama
Wlasnie pamietalam ze tez masz przed i po basenie lactovaginal, tylko nie pamietalam ile dni [emoji4] mocne kciuki, zeby udalo sie szybko pozbyc tego krwiaka [emoji110]
A nie krwiaka juz nie ma ale lekarz powiedzial ze lepiej dmuchac na zimne bo moga byc krwawienia plamienia wiec chyba wole sobie odpuscic

U mnie cisza. Miewam jakieś pojedyńcze skurcze co jakiś czas, ale w środę dr powiedziała że szyjka jeszcze bardzo długo i trzeba jeszcze poczekać. Zaleciła spacery, nogi mi do d wchodzą nic Poza tym. Jutro się może za okna wezmę:p

Podobno chłopcy lubią dłużej posiedzieć u mamy w brzuszku :p nie wątpię, że nogi to Ci już odpadają :-\ ja w sumie to chciałabym już urodzić :p ale to nie koncert życzeń

reklama
Podobno chłopcy lubią dłużej posiedzieć u mamy w brzuszku :p nie wątpię, że nogi to Ci już odpadają :-\ ja w sumie to chciałabym już urodzić :p ale to nie koncert życzeń
Nom mój posiedzial do 42 tygodnia oj pamiętam jak wariowalam czułam się świetnie fizycznie ale psychicznie masakra.Mycie okien sex spacery nic nie pomogły uparciuch zaczol się pchać w dzień wywoływania porodu

Do góry