Dziewczyny, dostalam skierowanie na usg piersi, poszlam ustalic termin i okazalo sie, ze sa odlegle, ale poniewaz jestem w ciazy i po stymulacji hormonalnej, to doktor chce przyjac mnie juz dzisiaj [emoji54] tylko musze czekac az przyjma wszystkich planowych pacjentow. Najgorsze, ze przygotowalam sie dzisiaj tylko na badanie ginekologiczne i mam elegancko ogarniety dół, a pod pachami takie chaszcze, ze az wstyd [emoji85][emoji85][emoji85] ale obciach [emoji86][emoji86][emoji86]
Co do wizyty u gina, wszystko bylo ok, synek fajnie brykal bo zjadlam wczesniej czekolade [emoji4] ma teraz 86mm, na obecnym etapie obraz usg prawidlowy. Nastepna wizyte u mojego gin prowadzacego ciaze mam dopiero za piec tygodni [emoji54] nie sadzicie ze to za pozno?
Ale co wazne, zbadal szyjke i mowi ze moge sie zapisac na gimnastyke dla kobiet w ciazy i nie ma przeciwskazan do seksu [emoji3][emoji3] a z basenem tez ok, jednak 3 dni przed basenem i 3 dni po mam przyjmowac lactovaginal.
@gosia321 miala chyba podobnie [emoji4]
No i troche lipa bo doktor mowi ze in vitro nie jest wskazaniem do cc i jesli bedzie ok to mam rodzic sn