reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Byla pani polozna i powiedziala ze to nie byly kolki. Zeby masowac brzuszek bo moze go bolal, moze cos zlego zjadłam no zobaczyny. Jak sie udalo ze zasnal to super spi, przebralam go, nakarmilam i poszedł od razu spac. Przyszlam pabi polozna, ogladla kawalera, ten ja osiurkal:) powazyla, wykapala, pokazala jak do piersi przykladac i poszlo to bardzo sprawnie, inaczej niz w szpitalu bo tan mu brodawke wcisnac mowili a tu pokazala jak zlapac piers i dostawic dziecko bo to ono ms chwytac a nie ze ha mu wciskam i grzecznie spi:) wazymy 3940 czyli czyli przybral 90 od wyjscia ze szpitala
Nie miałaś szkoły rodzenia?

reklama
Dziewczyny, mam kolejne pytanie do Was. Czy przy kp na żądanie budziłyście dziecko co 3 godziny (w dzien lub w nocy)? Synek ma 11dni, ładnie je, przy pierwszym ważeniu po wyjsciu ze szpitala ładnie przytył. Czasami jak zasnie to by spał i spał i nie wiem czy Go wybudzać na jedzenie. Opinie sa bardzo rozne dlatego jestem ciekawa jak to u Was bylo.
Kochana ja przez 3 tygodnie wybudzałam. Z tym że u mnie dziewczynki schudly na początku. Jak u Was??

Miałam ale w pigulce, jeden weekend.
Wasze dzieci od poczatku tyle spia? Bo moj Hubcio od 11 caly czas marudzi i nie chce spac
Misis moja w ciagu dnia bardzo malo spala. Potrzebowala byc ciagle przy mnie i byla. Pierwszy miesiac byl bardzo trudny, pojscie do lazienki bylo wyzwaniem, na prysznic mialam max 5min. Ale potem bylo juz tylko lepiej. Pomysl, ze on nie wie gdzie jest i co sie dzieje. Jedyne co zna to Ty i Twoj zapach i tylko z Toba czuje sie bezpiecznie. Daj mu czas na oswojenie sie z nowym swiatem. Zobaczys, ze bedzie coraz lepiej. Cierpliwosci [emoji4]

Dziewczyny, mam kolejne pytanie do Was. Czy przy kp na żądanie budziłyście dziecko co 3 godziny (w dzien lub w nocy)? Synek ma 11dni, ładnie je, przy pierwszym ważeniu po wyjsciu ze szpitala ładnie przytył. Czasami jak zasnie to by spał i spał i nie wiem czy Go wybudzać na jedzenie. Opinie sa bardzo rozne dlatego jestem ciekawa jak to u Was bylo.
Budziłem do skończonych 3 miesiecy . W dzień co 3 noc co 4 ( po miesiącu)

reklama
Dziewczyny proszę o pomoc w interpretacji wyników - odebrałam dziś morfologię krwi i wyszło że:
Liczba neutrocytów
7,91 x10´3/ul norma: 1,8 - 7,7
% neutrocytów
74,4 % norma: 45 - 70
% limfocytów
16,7 % norma: 20 - 45
Wynika z tego że mam podwyższone neutrocyty w 2 wersjach (% i liczba) i obniżone limfocyty.
Co to znaczy? :(
Na moje oko nic .
Teraz morfologia wyglada nieco inaczej bo jest Was 2 . Takie odchylenia no norma.

Do góry